41 - Date

801 86 26
                                    

* Noriu nuomonių , nes po ilgo laiko nerašymo pradedu abejoti savo gebėjimais.

** Primenu jog ši istorija yra ta kuri nesibaigs "Ilgai ir laimingai" , o pabaiga artėja.


**********************************************

-Kodėl aš apskritai leidžiuosi į kalbas su jumis?,-suburbėjau.

-Todėl , nes be mūsų tu neturi su kuo kitu leistis į kalbas,-gūžtelėjo pečiais Chen.

-Tu juk supranti , jog aš turiu draugų , taip?

-Bet ne tokių gražių , kaip mes.

Šypsodamasis sudribo šalia Baek , vaikinas padėjo savo sunkia galvą ant mano keliu. Pažvelgiau į jį klausiamu žvilgsniu jis tiesiog išsitraukė telefoną ir lyg niekur nieko toliau gulėjo naudodamasis mano kojomis , kaip pagalve. Pavarčiusi akis padėjau ant vaikino galvos vandens buteliuką. Mačiau , kaip Chanyeol degino mane su Baek pragaro liepsnose. Pakėlusi antakį bakstelėjau į gulinčio vaikino skruostą.

-Eee Baekhyun ar eisi su manim į pasimatymą? Yeol norėjo , jog tu būtum mano vaikinas ,žinojai tai?

-Ką?,-paspringdamas vandeniu prakalbo Xiumin.

-Jis man parašė laišką , kad privers kažkurį iš jūsų būti su manim. Tai kuris eisit su manim į pasimatymą?,-kilstelėjau savo dailų antakį.

-Aš juk tave jau kviečiau į pasimatymą , tu man neatsakiai,-kiek įsižeidęs prakalbo Xiumin.

-Tu man nepasakei kur kvietiesi. Kur vyks pasimatymas?

-Galim pirmiausia nueiti į kino teatrą , o tada pas tave arba pas mane kadangi požeminė aikštelė jau užimta...

Pustuštis vandens buteliukas susidūrė su Xiumin petimi. Visi atsisuko į netoliese stovintį Chanyeol. Rudaplaukis pasitvarkė plaukus ir bejausmiu balsu tarė.

-Išslydo.

Mačiau kaip Sehun tvardė juoką slėpdamasis už grupės lyderio kuris sakalo akim viską stebėjo. Chen primerkęs akis pažvelgė tai į mane , tai į Yoda. Tada lyg žaibas makvynas pribėgo prie manęs ir man nespėjus sureaguoti pakštelėjo į skruostą. Sėdėjau su pravertą burną. Xiumin atsipeikėjo pirmasis. Vaikinas paleido į Tadashi kopiją savo batą. Tada pradėjo gainiotis jį aplink šokiu salę , kai galiausiai jam pavyko jį pargriauti ir užsmaukti. Chanyeol sėdėjo įlindęs į telefoną , bet iš veido išraiškos buvo aišku , kad vaikinas nėra patenkintas tuom kas katik nutiko. Papurčiusi galvą nusprendžiau nekreipti į tai dėmesio. Pasiėmusi telefoną pradėjau naršyti internete.

Baekhyun pradėjo baksnoti man į ranką. Pažvelgiau į vaikiną kuriam atrodo buvo vaisai nusispjaut jog gigantas jau degina mus pragaro liepsnose. Vaikinas telefone buvo pajungęs kamerą ant mano veido užsidėjo zuikučio ausytes. Nustačiusi rūstų veidą trenkiau per Baek galvą ir toliau skaičiau naujienas.

-Alisia?,-nutraukė mano mintis lyderis.

-Taip?

-Pasikartosiu , bet ar tikrai judu su Chanyeol esat kartu , nes iš šono atrodo , jog jums nejauku būti vienoj patalpoj.

-Mes nesam kartu,-man nespėjus atsakyti tarė Yoda.

-Girdėjai savo draugą,-šypsojausi netikra šypseną.

-Chanyeol tu juk praleidai visą naktį pas Lisia,-susiraukęs tarė Baekhyun.

-Ir?,-gūžtelėjo pečiais vaikina.

Sehun trenkė per Yeol galvą su vandens buteliuku. Vaikinui nespėjus sureaguoti atėmė jo telefoną ir mestelėjo jį man. Žvelgiau į prie kojų nusileidusi išmanųjį. Pakėliau jį norėdama gražinti Yodai , bet viskas pasikeitė , kai pamačiau adresatą ekrane. Min – Ken. Rimtai iš visų pasaulio žmonių jis turėjo susirašinėti su tuo šliužu. Sukandusi dantis perbraukiau per ekraną nueidama į susirašinėjimo pradžią. Kol skaičiau žinutes Sehun neprileido Yeol prie manęs. Kilstelėjau antakius iš nuostabos supratusi apie ką buvo visas susirašinėjimas.

Mystery - Alisia Hope KwonWhere stories live. Discover now