32 - Confused

896 87 8
                                    

Stengiausi atgauti kvapą susiėmusi už šonų. Jutau krauja burnoje kuris bėgo iš lūpos. Nekreipdama dėmesio atsisukau į duris pro kurias įlėkė vos pastovintis Kai. Nužvelgiau tą vaikiną niekinančiu žvilgsniu. Niekad nesitikėjau , jog jis galėtu taip pasielgti jis atrodė , kaip meškiukas , o pasirodo yra visa pikta meška.

-Tu sumautas nevisproti , kad ir kas šovė į tavo kvailą galvą , tai sūlyčiau tau pasigyditi , nes po velnių mes susitiksime teisme. Ir tavo žiniai aš niekad gyvenime nemiegojau su Do ir tuo lab niekad gyvenime su juo nesibučiavau jis manęs netraukia , kaip vaikinas. Tas mažas piktas pingvinas tėra mano draugas.

-Alisia kas nutiko tavo rūbams?

Tai buvo kiek išsigandęs Chen balsas. Pažvelgiau į savo suplėšyta megstuką apie kurį buvau pamiršusi. Po tuo prakeiktu megstuku nieko nevilkėjau tik liemenėle , tad dabar visi susirinkę galėjo matyti mane pusnuoge su mėlynais šonais. Giliai kvėpuodama pažvelgiau į save. Jutau , kaip mano kūnas virpa ir kaip man darėsi šalta , kad ir kaip bandžiau susitvardyti.

-Aš išsikraustau. Nebegaliu čia pasilikti tik ne po to , kai mane užpuolė. Atsiprašau vaikinai , bet būkime atviri per šias kelias dienas jūs labai apsunkinot mano gyvenimą,-sumurmėjau atsitiesdama.

-Alisia kas nutiko?,-griežtai paklausė Suho kuris pasirodo ir buvo tas vaikinas už kurio slėpiausi.

-Tavo grupės narys mane užpuolė. Parvertė ant žolės per prievarta pabučiavo tada suplėšė mano megstuką teikdamas , jog aš kalė ir jog aš permiegojau su Do. Tad nepyk Suho , bet velniop tavo grupės narius. Vienas iš jų mane užpuola , kitas mane verčia tuoktis su juo ir taip pat puldinėja , kai neturi kas veikti. Tad atsiprašau , bet nenoriu gyventi su šiom primadonom. Ir rytoj iš pat ryto spaudai pranešiu , jog mano vestuvės atšaukiamos dėl asmeniniu priežasčių.

Vaikinui nespėjus nieko pasakyti nupėdinau į savo laikiną kambarį. Užtrenkusi duris įjungiau šviesą susiradau savo krepšį kuriame buvo keli mano rūbai kuriuos buvo parūpinęs vadybininkas išsitraukusi savo maikutę apsivilkau ją. Priėjusi prie spintos pasiėmiau vieną iš Chanyeol megstukų apsivilkusį jį užsivilkau kožą , užtraukiau krepšį. Užsimetusi jį ant peties išėjau iš kambario. Eidama per namą surinkau taksi numerį. Girdėjau vaikinus svetainėje. Tyliai praėjau pro ją ir išslinkau pro duris. Išsikvietusi taksi nupėdinau prie kelio.

Žinojau , kad vaikinai jokiu būdu manęs neišleis iš šių namų tik ne po to kas įvyko ir tik ne po to , kai pareiškiau , jog rytoj pat pranešiu spaudai , jog mano vestuvės atšaukiamos. Laikiau save apkabinusi stengdamasi negalvoti apie tai kas neseniai įvyko. Tai mano didžiausiai baime tad buvo sunku valdytis jai nepasiduoti. Norėjau susisukti į kamuoliuką ir pasislėpti po patalais , bet pirmiausia turiu nusigauti į viešbutį.

Kai taksi automobilis sustojo prie gatves tuo pačiu metu išgirdau vaikinus šaukiant mane. Nieko nelaukusi įsėdau į taksi ir pasakiau Hope Hotel adresą. Vienintelis viešbutis kuris iš ties saugo lankytoju privatumą , tad net ir norėdami Exo vaikinai negalės manęs ten aplankyti be mano leidimo. Atsirėmusi į mašinos stiklą žvelgiau į be sustojimo vibruojanti telefoną. Galiausiai išjungiau jį.

Buvo jau gerokai po 22h kai pasiekiau viešbutį. Meldžiausi jog jis turėtu laisvą kambarį. Atrodo mano maldos buvo išklausytos. Buvau palydėta į savo kambarį. Nusviedusi daiktus į šoną kritau į lovą susiriečiau į kamuoliuką ir leidau savo kūnui eiti per jausmų laviną.

Nežinau kada užmigau , bet atsikėliau , kai nelemti lietaus lašai nenustojo barbenę į langą. Atsisėdau lovoje. Pasitvarkiau savo gandro lizdą. Pasitryniau kiek užtinusias akis. Giliai iškvėpusi ir įkvėpusi išlipau iš lovos. Priėjusi prie tašės išsiėmiau kitus džinsus ir maikute. Nupėdinau į dušą. Stovėjau prieš veidrodį tik su rankšluosčiu ir negalėjau patikė tuo ką mačiau jo atvaizde. Kiek patinusi apatinė lūpa , aiškūs nagų įbrėžimai netoli krūtinės ir patinęs veidas , paraudusios akys. Taip ir norėjosi nudėti visus kurie drįso priliesti mane. Piktai nusisukusi nuo atspindžio pasiėmiau naujus drabužius ir apsivilkau juos kadangi su maikute aiškiai matėsi Kai palikti sužeidimai teko užsidėti Yodos megstuką. Išsidžiovinusi plaukus susipyniau juos į kasą. Užsidėjusi minimalų kieki makiažo galiausiai susiradau savo išmanųjį.

Mystery - Alisia Hope KwonWhere stories live. Discover now