7 - I know you Yeol

1.1K 114 3
                                    

Merginos noriu nuomoniu <3


-Aš Kim Minseok.

-Jung Hoseok.

-Ir man tai turėtu kažką sakyti?,-kilstelėjau antakį.

-Esu Xiumin iš exo grupės , o čia J-Hope iš BTS grupės. Mes atvykome tau padėkoti.

-Už ką?,-susiraukiau.

-Tu mus išgelbėjai per Golden Town apdovanojimus nustumdama mus , kad krentančios lūbos nesužeistu.

-Ir dėl to jūs pajutote poreiki atvažiuoti man padėkoti? Na malonu , kad atvykote ir prašom. Tad dabar grįškit pas savo grupes ir stenkitės , jog niekas jūsų nepamatytu , nes antraip kils skandalas , o aš mėgstu ramų gyvenimą man užtenka ir vieno skandalo kūrį sukėlė jūsų lyderiai.

-Jie to nenorėjo...,-tyliai sumurmėjo J-Hope kiek supratau.

-J-Hope , taip? Aš nesiruošiu jūsų nuskriausti , tad nereikia manęs bijoti.

-Bet tu atrodai pikta ir mhm... Kaip ledo karalienė.

-Tikriausiai toke ir esu , niekad per daug apie tai negalvojau. Žmones savaime suvokdavo , kad manęs reike bijoti. O aš dėl to niekad ir nesiskusdavau ir vis dar nesiskundžiu esu patenkinta kai niekas nesugalvoja trikdyti mano gyvenimo.

-Jie nenorėjo tavęs įžeisti. Tiesiog ta diena buvo sunki visiems ir tas apdovanojimas...

-Nieko vertas stiklinis daiktas dėl kurio rungesi kelios grupes , taip kiršindamos fanus tarpusavye. Štai kas yra tas apdovanojimas. Vaikinai jūs jau padėkojote man dabar galite eiti.

-Ne,-kiek piktai prakalbo juodaplaukis.

Atsidusau iš nusivylimo. Norėjau išvaryti tuos vaikinus kuo greičiau iš savo buto , kad galėčiau grįžti ant sofos ir toliau žiūrėti serialą kurį išjungiau išgirdus durų skambutį. Pakilau nuo sofos ir nušlepsėjau į virtuvę. Iš šaldytuvo ištraukusi tris buteliukus negazuotu gaiviųjų gėrimu grįžau į svetainę ir padėjau juos ant staliuko. Pasiėmusi vieną buteliuką atsukau danktuką ir pradėjau gurkšnoti gėrimą.

-Tai kuo dar galėčiau jums padėti?

-Chanyeol ranka nenusivalo...

Paspringau savo gėrimu , kai išgirdau to vaikino vardą. Kosėdama pakilau nuo sofos ir priėjau prie spintelės ją atidariusi ištraukiau skysti kuris nuvalo to markerio paliktas žymes. Grįžusi į savo vietą mestelėjau juodaplaukiui skysti.

-Šitas nuvalys jo ranką.

-Aš noriu nuotraukos su tavimi...,-tyliai sumurmėjo ugniaplaukis.

-Ar čia pageidavimu koncertas? Gerai tik vieną nuotrauką ir aš nesiruošiu eiti dažytis.

Vaikinas greit stryktelėjo nuo sofos ir pribėgo prie manęs. Pakilau iš savo vietos ir atsistojau šalia jo. Nutaisau mieliause savo veidą kokį galėjau. Pasistengusi atrodyti bent jau padoriai buvau laisva nuo selfi. Vaikinas laimingas sudribo atgal į savo vietą. Papurčiusi galvą pažvelgiau į juodaplaukį kuris kažką naršė savo telefone.

-Kas dar?,-sumurmėjau.

-Už trijų valandų mes visi turime būti JYP laidoje...

Tuo pat metu suskambėjo mano išmanusis pranešdamas apie atėjusia žinutę. Pastvėrusi jį pažvelgiau kas parašė , ogi vadybininkas. Ir jis taip pat mane informavo apie laidą kurioje dalyvauju su dviem grupėm. Ir netgi sugebėjo duoti man leidimą atvažiuoti pačiai. Pakilau iš savo vietos ir pasimankštinau pečius.

Mystery - Alisia Hope KwonWhere stories live. Discover now