27 - Oh come on!

772 73 1
                                    

Žiedelis buvo dailus. Tai nebuvo vienas iš tų senų brangių močiučiu žiedų. Ne tai buvo plono aukso žiedelis su mažu deimantuku kuris atrodė , kaip gėlytė. Papurčiusi galvą stumtelėjau vaikiną toliau nuo savęs ir žengiau toliau savo keliu. Nupėdinau į laikiną savo kambarį. Kritau į lovą ant galvos užsitempdama pagalvę. Po akimirkos pradėjau į ją rėkti viską ką norėjau išsakyti tam milžinškam gigantui kuris tik ir sugebėjo pabloginti mano gyvenimą. Prie jo reiktu pridėti užrašą „100% suės visą jūsų gyvenimą , be jokių pastangų". Net nenorėjau pažiūrėti į interneta. Galėjau garantuoti , kad visos Exol miršta , kaip nori man mirties.

Nusijuokus nejuokingu juoku numečiau pagalvę nuo savęs. Pažvelgusi į lubas pakreipiau galvą. Ir ką aš dabar darysiu. Tas idiotas paskelbė , jog mes susitiksim , vestuvės po savaitės. Bet man patinka mano pavardė , kažkaip nejaučiu didelio noro pakeisti jos na bent jau ne į Park Chanyeol pavarde. Nagi Alisia suk savo makaule ir sugalvok ką nors juk tu tam ir sutverta , kad sugalvoti išeitis iš tokių kvailų situacijų. Beldimas į duris privertė nutraukti visas mintis. Pasikėlusi ant alkunių stebėjau , kaip atsargiai atsidaro kambario durys. Pro jas nedrąsiai įlindo ne kas kitas , o gigantas.

-Man reikia mano drabužiu,-sumurmėjo vaikinas.

-Idiotas.

Kritau atgal į lovą nekreipdama dėmesio į vaikiną kuris įslinko į mano laikiną kambarį. Jis nedrąsiai vaikščiojo po kambarį iš spintos ir spinteliu rinkdamasis savo daiktus. Gulėdama pavarčiau akis ir pakilau iš lovos neturėjau visiškai jokio noro būti su juo vienoje patalpoje įpatingai dabar , kai per jį visi mano , kad mes tuoksimės.

-Susitaikyk su tuo Alisia po savaitės tu nebebūsi Kwon,-sumurmėjo vaikinas prieš pat man išeinant iš kambario.

-Chanyeol tu manai aš ten pasirodysiu? Žiūrėk , kad netaptum jaunikiu kuris bus paliktas prie altoriaus.

-Jai tu ten nepasirodysi , juk supranti , jog tavo reputacija smarkiai kris?

-Kodėl man pradeda atrodyti lyg tu labai norėtum tų vestuvių Yeol? Nejaugi taip nori penkerius metus praleisti su mergina kurios negali pakęsti. Nejau tu toks beviltiškas?

-Aš niekad nesakiau , kad nenoriu tų vestuvių. Aš nusipelniau to , kaip ir tu nusipelnei laimės kurios neturėjai būdama su manimi...

-Ar tu girdi savo žodžius Chanyeol? Tu pats katik pasakei , kad aš neturėjau laimės su tavimi , bet pranešei visam sumautam pasauliui , jog mes tuokemes. Ar tavo makaulėj yra , bent kiek smegenų???

Vaikinas žvelgė pro kambario langa nesiteikdamas nei akimirkai atsisukti į mane atrodo jam nebuvo įdomu , tai jog jo kvailumas atneša man daugiau problemų nei laimės. Taip ir norėjosi prieiti prie jo ir išstumti pro tą langą. Tas... Ahhh kodėl aš vis dar kankinuosi galvodama apie šį niekinga padarą. Pasitvarkiau savo rausvus plaukis ir jau buvau beatidaranti kambario duris , kai jos su trenksmu atsivėrė. Mintyse dėkjau visiems švenčiausems , kad spėjau atsitraukti ir nebuvau nutrenkta medinių kambario dūrų.

Tarpdūryje mano nustebimui stovėjo mergina. Kilstelėjau antakį iš nuostabos. Tai buvo modelio sudėjimo , ilgų juodų plaukų azijietė. Kilstelėjau antakį. Nenoriu jos įžeist , bet ji atrodė kaip įprasta mergiotė , kuri pasidarė kelias plastines operacijas , kad tik atrodytu gražesnė , galiu duoti nukirsti sužeista ranką , bet jos papai tikrai netikri. Pasijaučiau kiek nejaukiai dėl savo įprasto dydžio krūtinės. Papūčiau lūpas iki kol mergina visa pasipiktinusi skenavo kambarį. Jos žvilgsnis sustojo ties manimi.

-TU!!! ,-suriko ji.

-Alisia Hope Kwon , kaip galiu jums padėti?,-apsimečiau , jog nesupratau , jog ji nori mane nudėt.

-Tu pavogei mano sužadėtinį! Tu ta kalė kuri pavogė mano Chanyeol. Jis turėjo būti mano sužadėtinis ,mes turėjom paskelbti apie savo vestuves savaites gale. Tai nusprendė mūsų tėvai dar tada , kai mes buvome maži , o tu viska sugadinai!!!!

-Matai , kaip tau nepasisekė. Sakai jūsų vestuvės buvo jau seniai nuspręstos?,-primerkusi akis pasidomėjau.

-Taip!!! Jis turėjo su manimi susituokti , kad po penkerių metų tėvas jam paliktu įmone...

-Park Chanyeol visgi tu nesi toks kvailas kaip aš tikėjausi , bet vis dar esi toks pats sumautas sąvanaudis , niekšas. Sėkmės tau bandant mane priversti pasirodyti toje ceremonijoje. Pažiūrėsim kieno žodžiu patikės visuomenė , kai pranešiu jiems , kad aš niekad net nesiruošiau tekėti už tavęs. Tavo pareiškimas prieš manąjį.

Vaikinas akimirksniu atsisuko. Jo akys buvo ledinės , kaip įprastai veide nebuvo jokių emociju , tik tas įprastas šaltis kuriuo jis visad dvelkė nuo tada , kai susitikom. Žvelgiau į vaikiną su klastinga šypseną negalėdama patikėti , kad jis tikrai pasinaudojo manimi , kad išvenktu santuokos su šia dirbtine juodaplauke. Papurčiusi galvą apsisukau pasišalini iš šios patalpos , nes neturėjau jokio noro čia daugiau pasilikti. Jai atvirai man jau skaudėjo galvą nuo galvojimo apie šį vaikiną. Su kiekviena nauja diena jis sugalvoja vis nauja priežąsti kodėl turėjau pakasti jį gyva kur nors giliai miške tarp daug gyvačiu.

Stipri ranka griebė mane už liemens apsukdama atgal į kambary. Mano krūtinė susidurė su stipria Chanyeol krūtine. Vaikinas laikė tvirtai prispaudęs mane prie savęs. Jo veidas buvo tik per kelis centimetrus nuo manojo. Primerkiau akis perspėjamai nužvelgdama jį. Atrodo jis prarado baimės jausmą , nes jau kitą akimirką jo lūpos prigludo prie manųjų. Galėjau jausti neseniai valgyto apelsino skoni ant jo lūpų. Neatsakiau bučinį , nors labai norėjau. Vienas jo lūpų prisilietimas vertė linkti mano kelius. Nenorėjau to pripažinti , tad stovėjau užmerkusi akis nejudėdama ir nesipriešindama leisdama savo mintims skrieti iki kol jis atsitrauks. Atrodo vaikinas nesiruošė tiesiog pakštelėti man į lūpas. Jis drąsiai liežuviu perbraukė per mano suskeldėjusias lūpas prašydamas manęs prasižioti. Sukandusi dantis prisiverčiau atsibusti iš savo sapnų karalystės. Stumtelėjau vaikiną nuo savęs , jis pasidavė. Pasitraukė keliais žingsniais toliau rankoje laikydamas telefoną kuriame buvo šio įvykio video.... Transluojamas tiesiogiai.

Žvelgiau tai į vaikiną tai į telefoną nežinodama ar pradėti jį keikti ar tiesiog prieiti ir nudėti. Mergina juodais plaukais kuri vis dar buvo kambaryje sujudėjo. Pažvelgiau į ją pačiu laikai , nes į mane skriejo nuotraukos rėmelis. Spėjau pasitraukti , tad jis susidūrė su siena netoli manęs. Juodaplaukė nesiruošė taip lengvai pasiduoti. Ji stvėrė statulėle ir vėl paleido ją į mane. Buvo nesunku išvengti skraidančiu daiktų , bet tai erzino. Neturėjau nuotaikos tvarkytis su Yeol ex-sužadėtinėm ar kas ji tokia bebūtu. Piktu žvilgsniu pažvelgiau į gigantą kuris stovėjo ramiai stebėdamas vykstanti veiksmą.

-Ei Yoda tvardyk savo dirbtinę juodaplaukę antraip neatsakau už savo veiksmus.

-Aš tave nudėsiu!!!,-suriko mergina.

-Ohhh come on!!! Prie ko čia aš juk jis tave permetė ne aš!!! Manęs net netrauke merginos!,-surikau beviltiškai išvengdama skriejančio trofėjaus.

-Lin-Long užteks,-griežtu balsu prakalbo vaikinas.

-Zuikuti nesikšk aš nudėsiu tą kalę už tai , kad ji atėmė tave iš manęs...

-Jis labiau panašus į Yoda nei į zuikuti.

-Alisia dar kart taip mane pavadink ir aš leisiu jai tave nudėt,-piktai mestelėjo Chanyeol.

-Tu manai aš bijau? Po velnių vaikine gal tu susitrenkei savo makaule? Leisk man tau priminti , jog aš nebijau kvailų merginų su dirbtinėm krūtinėm , o tuo lab nebijau gigantu kurie yra panašus į Yodas. Tad susikišk savo grasinimus šiknon.

-Tu..

Pasisukau šonu , kad išvengčiau merginos rankos , taip leisdama jai trenkti į sieną. Skardus riksmas nuskriejo per namus. Šypsodamasi klastinga šypseną spyriau merginai per kelį taip parklupdydama ją. Galiausiai trenkiau jai antausį ir su plačia šypseną tariau.

-Kita kart prieš mėtydama daiktus į mane pagalvosi keturis kartus.

-Aš paduosiu tave į teismą!,-suverkšleno ji.

-Nejaugi? Brangioji žiūrėk , kad aš tavęs greičiau į jį nepaduočiau vis dėl to tai tu mane užpuoliai. 

Mystery - Alisia Hope KwonWhere stories live. Discover now