29 - Wedding dress

736 64 1
                                    

Papurčiusi galvą ištraukiau savo riešą iš jo gniaužtų ir patraukiau atgal prie lango. Girdėjau kaip vaikinas priėjo prie spintos. Paėmęs iš jos kažką atsistojo už manęs. Jutau nuo jo sklindančia šilumą , bet stengiausi nekreipti į tai dėmesio. Šaltas prisilietimas prie sumuštos vietos privertė mane striktelti ir apsisukti. Piktai pažvelgiau į vaikiną kuris nekreipdamas dėmesio į mano pasipriešinimą toliau tepė kremą ant mano sumuštų šonu. Stengiausi nekreipti dėmesio į tai jog kiekvienas jo prisilietimas vertė mano kūną virpėti. Stovėjau ramiai suspaudusi kumščius žvelgdama kažkur už vaikino. Stengiausi kuo mažiau kvėpuoti , kad jo kvepalai nepriverstu mano keliu linkti. Žinojau koki poveikį jis turėjo man ir žinojau , kad to niekaip neatsikratysiu , nes taip jau yra... Žmogus per gyvenimą gali mylėti tik vieną kartą. Man nepasisekė , nes vaikinas kurį myliu nemyli manęs. Bet tai dar ne pasaulio pabaiga sugebėsiu tu tuo susitvarkyti kaip ir visad.

-Pakelk rankas.

Nieko netarusi pakėliau rankas. Yoda užvilko man maikutę. Priėjęs dar arčiau atsargiai ištraukė plaukus kurie buvo paslėpti po maikute. Vaikino pirštai švelniai perbraukė per mano žandikaulį. Priglaudęs savo didelę ranką prie mano skruosto pakėlė mano veidą. Žvelgiau į jį pasimetusiu žvilgsniu nesupratau kas čia vyksta ir iš kur tas švelnumas. Nejau jis vėl bando mane priversti pasiduoti jam. Nejau jis nesupranta , kad aš nebesu ta mergaite kuri buvau prieš jam mane įskaudinant.

-Nenusirenginėk prieš kitus vaikinus,-sumurmėjo jis.

-Ohhh Yoda leisk man tau priminti , jog tu neturi jokių teisiu man aiškinti.

-Už kelių dienų tu būsi pone Park Alisia , tad aš turiu visas teises...

-Žmogus ne daiktas , o santuoka tau jokių teisiu neduoda , mes nebe viduramžiuose. Tu nori tėvo įmonės ir dėl to pasinaudojai manimi neturiu nei laiko nei jokio noro pyktis ir ginčytis , nes ginčytis su debilais nėra prasmės , tad ponas Park Chanyeol prašau apleisti kambarį iki kol neuždusinau tavęs , kaip ir tavo draugo , bet šį kart niekas manęs nesustabdys.

Vaikinas dar kelias akimirkas žvelgė į mane tada nieko nebetaręs pasišalino iš kambario. Lengviau atsidususi sudribau į lovą. Užsitempiau ant galvos patalus taip pasislėpdama nuo kambaryje esančios šviesos. Galėjo tas nevykelis ją išjungti. Sudejavusi prisitraukiau pagalvę ir patogiau įsitaisiau. Nesiruošiu lipti iš lovos turėjau per daug sunkia dieną. Per daug nuotykiu ir per daug viso šito. Nejau jų kiekviena diena būna tokia.

Su mintimi , jog reikia kuo greičiau palikti šiuos namus ir užmigau. Pabudau , kai kažkas pradėjo laužtis į kambarį. Durys su trenksmu atsivėrė. Vis dar miegodama nusikeikiau ir apsiverčiau ant kito šono. Jutau , kaip kažkieno stipri ranka purto mane už peties bandydama priversti atsibusti. Galvojau apie įkandima , bet tada praskriejo mintis , kad tas žmogus galėjo būti nenusiplovęs rankų. Susiraukusi pasiunčiau žmogų ir toliau bandžiau miegoti. Nenustebau , kai pajutau , jog ant manęs nebeliko patalų. Atsidususi atsisėdau lovoje trindamasi akis. Norėjau pasiusti visą pasauli kuo toliau už tai kad prikėlė mane.

-O jai aš būčiau buvusi nuoga?,-sumurmėjau braukdama per plaukus ir stengdamasi prisiversti atsimerkti.

-Monrey sakė , kad miegi su naktiniais,-garsiai atsakė Suho.

-Demonas. Palauk prikelsiu aš tave kadanors,-sumurmėjau iš lėto atmerkdama akis,-Kiek valandų?

-6AM,-sumurmėjo vaikinas rausdamasi po draugo spintą.

-Suho ar tau nusibodo gyventi? Kokio velnio pažadinai mane taip anksti?????

-Tau 9 am fotosesija su Chanyeol.

-Tegul tas Yoda pats eina ir fotografuojasi man reike grožio miego!

-Kur tavo įtvaras?

-Išėjo pasivaikščiot sake nebenori būti ant mano rankos. Turi kažką prieš?

Kilstelėjau antakį leisdama savo kojas ant šaltų grindų. Surikusi keiksmų laviną kuri buvo skirta šaltoms grindims priėjau prie Exo grupės lyderio. Nustūmiau vaikiną nuo spintos. Iš apatinės lentynos išsitraukiau savo juodus džinsus , o iš viršutinės paėmiau vieną iš Chanyeol megstukų. Parodžiusi liežuvį vaikinui nupėdinau į vonia. Atsidususi palindau po šaltu dušu , kad greičiau atsikelčiau. Prireikė beveik visos valandos kol sugebėjau išsikrapštyti iš vonios. Ėjau keikdama savo ilgus plaukus. Virtuvėje jau sėdėjo dalis vaikinu.

-Labas rytas lavone , puppy ir tau Yoda.

Mestelėjau prieidama prie šaldytuvo. Jutau vaikinu įsmeigtus žvilgsnius į mane. Nekreipdama dėmesio pasiėmiau šaltos kavos buteliuką uždariusi šaldytuvą užsiverčiau buteliuką ir jau po akimirkos išspjoviau kavą į kriauklę. Spjaudydamasi pažvelgiau į kavos galiojimą. Pavarčiau akis. Nuostabu jis pasibaiges , kaip dvi savaites. Užsukusi buteliuką įmečiau į šiukšlinę. Besiraukydama paėmiau vandens buteliuką ir išsiskalavau burną. Vis dar jaučiau vaikinų akis įsmeigtas į mane.

-Kas?,-suburbėjau.

-Ar tau šiandien viskas gerai?,-susiraukęs paklausė Kai.

-Ne mane ištempė iš lovos 6am ryto man ne viskas gerai. Ir žinoma gal pridėkim tai , jog turiu gyventi su 8 vaikinais ir vienas iš jų yra pasiryžęs žengti prie altoriaus su manimi , nors net ir aklam žmogui aišku , kad mes negalime vienas kito pakęsti , tad nah man ne viskas gerai , bet išgyvensiu , o dabar Yoda judink savo šikną nenoriu vėluoti , dėl to nes tu storuli negali pasijudinti.

Nieko daugiau netarusi pasišalinau iš virtuvės. Priėjusi prie paradiniu durų pradėjau mautis batus. Užsivilkau savo kožą ir tik tada prie durų pasirodė Yeol. Vaikinas neskubėdamas apsivilko striukę ir batus. Pavarčiusi akis įsidėjau ausines ir pasileidau muziką.

Vietoje buvome tik po gero pusvalandžio , nes šis vaikinas vairuoja , kaip 90 metė bobutė. Laikosi net ir menkiausiu taisykliu. Pasiekus fotosesijos vietą buvau nuvesta į persirengimo kambarį kur manęs jau laukė mano visažistė. Mergina pasisveikino ir parodė , kad eičiau persirenkti. Nuėjusi už šydo radau pakabintą ilgą suknelę. Sukandau dantis žvelgdama į ją. Tai buvo viena iš tų princesišku vestuviniu sukneliu kurios vilkosi žeme. Sukandusi dantis pasivilkau karamelės spalvos suknelę. Buvau paskendusi tarp klosčiu. Ji buvo pusta su išsiuvinėtom gėlytėm. Pečiai buvo apnuoginti ir tai vertė mane nervintis. Vienintelis geras dalykas buvo tas , kad nugara buvo uždara. Užsisegusi aukštakulnius išėjau atsisėsti , kad visažistė galėtu padaryti man makiažą. Iš mano žvilgsnio mergina suprato , kad geriau netarti nei žodžio apie tai kaip atrodau.

Po dar vieno pusvalandžio buvau pasiruošusi. Mano ilgi rožiniai plaukai buvo dailiai sušukuoti atgal. Prie jų buvo prisektas veliumas kartu su karūna. Makiažas nebuvo ryškus. Rausvos lūpos karamelės spalvos šešėliai... galiu pripažinti atrodžiau gan neįprastai. Niekad neįsivaizdavau kaip turėčiau atrodyti su vestuvine suknele , bet dabar matomas vaizdas man iš dalies patiko , bet tik iš dalies...

Vis dar nepatenkinta kartu su visažistes pagalba nuėjau į fotosesijos aikštelę kur manęs jau laukė mano būsimas „vyras". Nusikeikiau po nosimi pamačiusi tą nelemta gigantą. Jis kaip visad atrodė lyg nužengęs iš viršelio. Dailus juodas kostiumas , balti marškiniai ir tas nelemtas juodas ilgas paltas uždėtas jam ant pečių. Vaikinas atrodė , kaip iš karališkos šeimos arba kokios įmonės COE. Taip ir norėjosi prieiti ir nuplėšti tuos nelemtus drabužius nuo jo. O dar ta kvaila šukuosena. Atgal sušukuoti plaukai ir kvaila šypsena jo veide. Kaži ar kas nors supyktu jai suvelčiau tuos prakeiktus plaukus nejau jis turi atrodyti , kaip modelis... Ahhh negaliu noriu namo atgal į lovą.

-Panele Kwon jūs atrodote nuostabiai.

Mystery - Alisia Hope KwonOù les histoires vivent. Découvrez maintenant