17-Red Roses

848 71 6
                                    

Nusilenkiau kiek galėjau žemiau. Girdėjau aplodismentus. Kelis kartus gilei įkvėpusi atsitiesiau. Šypsodamasi mojau merginoms ir vaikinams tuo pačiu ėjau atgal į užkuliusius kur manęs turėjo laukti vadybininkas. Vyriškis pasitiko mane primerktom akim. Šypsodamasi jam nusiėmiau aparatūrą ir gražinau ją darbuotojams. Buvau palydėta į laukimo patalpas kurios buvo begalo didelios. Ten turėjau laukti festivalio pabaigos iki kol vėl reikės užlipti ant scenos. Pasiėmusi ausines pasijungiau jas ir pasileidau naujausias dainas.

Kaip įprastai sėdėjau užmerkusi akis ir susikėlusi kojas ant kitos kėdės. Tad kai kažkas drįso patraukti kėde ant kurios buvau padėjusi kojas sukandau dantis stengdamasi nepradėti keiktis ir vėl neįsivelti į barnius. Tad ramei užsikėliau koja ant kojos ir toliau sėdėjau užmerkusi akis. bet tai pasibaigė tuo metu , kai vanduo susidūrė su mano veidu. Jūs tikriausiai juokaujat... Kam po velnių dabar užkliuvau. Lėtai išsiėmiau ausines. Tada pramerkiau akis. Prieš mane stovėjo Min-Ken mergina. Kilstelėjusi antakį vos sulaikiau juoką. Ji tikriausiai niekad nepasikeis. Špaklius , kaip pas klauno , ryškiai neoninėm spalvom padažytos akys , mėlynos lūpos. Per jos iškirpte galėjau matyti beveik visą jos krūtinę. Apie sijona aš nekalbėsiu.

-Lee-Lin Malonu tave vėl sutikti,-apsimečiau malonia.

-Tu sulaužiai mano vaikinui nosį ir per tave jam iškrito keturi danktys...

-Ne per mane. Aš tik sulaužiau jam nosį. O dėl danktų turėtum kreiptis į EXO Do. Už tai aš jam būtinai padėkosiu , wow tas vaikinas turi nuostabų smūgi.

-Kaip tu drįsti!

-Ką?,-kilstelėjau antakį.

-Apsimesti , kad esi kažkas svarbaus čia , tu tesi...

-Viena iš atlikėju kuri pasirodė ant scenos. Kurios populiarumas smarkiai prilygsta EXO ir BTS? Viena iš kerštingiausiu ir aršiausiu artisčiu kuri garsėja savo žiaurumu? Ar tu tai man nori pasakyti , nes jai ne tada gali apsisukti ir dinkti man iš akių , nes leisk man tau priminti Lee-Lin , kad čia aš turiu daugiau galios nei tu. Prieš penkerius metus , taip tu galėjai žeminti mane kiek norėjai , nes tada Yeol visad gindavo savo draugų pusę , tad nieko padaryti negalėjau , bet dabar tavo nelaimei viskas kitaip.

-Tu vis dar myli tą nevykeli. Jis net nesuvokia , kad mano mažiukas juo tik naudojasi.

-Mmmm tai jo problema ne mano,-gūžtelėjau pečiais.

-Tik nesakyk , kad tau jis neberūpi , prieš penkerius metus šliaužiojai ant keliu , kad tik jis nepaliktu tavęs.

-Tada viskas buvo kitaip,-šyptelėjau.

-Nagi nevykele tik nesakyk , kad pamiršai ta idiotą , niekam nereikalingą kvailį kuris neturi jokio talento. Jis tik didelis , niekam nereikalingas...

-Tark dar , bent žodi ir prisiekiu gulėsi čia be jokių gyvybės ženklų,-šypsodamasi nekaltai mestelėjau.

-Tu..

-Eik po velnių. Kodėl apskritai aš vis dar tavęs klausausi.

-Nes...

-Ei Monrey!!! Ši mergina yra mano sasage fane ar gali paprašyti apsaugos , kad ją išvestu?!,-riktelėjau vadybininkui kuris ėjo pro šali.

Vyriškis pažvelgė į mane savo viska matančiom akim. Nužvelgęs mane kilstelėjo antakį. Tikriausiai pamatė mano šlapia maikutę. Linktelėjas man jis pažvelgė į vaikinus kurie stovėjo prie įėjimo. Iškėlęs ranką pakvietė vieną iš jų.

-Kaip tu drįsti? Aš esu Chanyeol viešnia!,-riktelėjo Lee.

-O aš esu Aliasia Kwon nori išbandyti savo sėkme ar pasišalinsi geruoju iš mano akių?

Mystery - Alisia Hope KwonWhere stories live. Discover now