20 - Fire

876 97 6
                                    

-Kodėl turėčiau tavęs atsiprašyti?

-Matai – kaip ir sakiau tu idiotas ir niekas to nepakeis.

Ištraukusi savo riešą iš vaikino gniaužtų nupėdinau atgal į svetainę. Piktai nužvelgiau Baek jau ruošiausi užsipulti vaikiną , nes negalėjau to padaryti su Chanyeol , bet akimirksniu sustojau. Kodėl aš noriu užsipulti šį vaikiną? Nejaugi dėl to , nes jis aiškiai svarbus tam dideliam kvailam gigantui? Ohh... žinoma jai negali įskaudinti jo geriau skaudinti tai kas jam svarbu... Kada aš pasidariau tokia kalė.

-Alisia?,-sumurmėjo kažkas iš vaikinų.

-Mmm?

-Ar tau skauda kažką?

-Kodėl klausi,-sutrikusi pramėrkiau akis.

-Tu laikaisi už širdies...

-Blet papa skauda gal...

Sumurmėjau. Papurčiusi galvą išlepsėjau iš svetainės. Pasiėmusi iš virtuvės šiupeliuką su šluotele nupėdinau prie sudužusio rėmelio. Atsargei iš liekanų ištraukiau nuotrauką. Joje buvo mano jaunėlė sesuo ir aš , kai ji baigė universiteta. Nupurčiusi šukes padėjau nuotrauką ant spintelės. Pradėjau šluoti šukes. Buvau jau beveik baigusi , kai mano ausis pasiekė neįtikėtinai baisus riksmas kurį sekė lavina grąsinimu ir prakeiksmų. Šoktelėjusi iš netikėtumo išbarsčiau visas šukes ir lyg to nebūtų gana – apsisuko galva. Giliai kvėpuodama įsitvėriau į spintelę. Kas per šetonas mano namuose kelia balsą.

Nepraėjo nei minutė , kai ausis pasiekė cypentis dūmų detektoriaus garsas. Sviedusi viską į šoną nubėgau į virtuvę. Sustojau tarpduryje. Išplėtusi akis žvelgiau į liepsnas kurios rijo mano spintelę , rankšluosčius ir viskas sklido nuo dujinės ir puodo ant jos. Trys vaikinai bandė gesinti ugnį , bet negalėjo , nes vis springo nuo dūmų.

-Lauk!!,-surikau atsigavusi iš šoko.

Atrodo vaikinai neiįgirdo mano riksmo. Piktai pažvelgiau į likusius vaikinus papurčiusi galvą įžengiau į virtuvę. Pribėgusi prie pirmojo vaikino kuris pasirodo buvo Xiumin timptelėjau jį už megstuko ir parodžiau į duris. Vaikinas sutrikęs linktelėjo. Pakartojusi tapatį veiksmą su kitais vaikinais. Apsižvalgiau aplink įsitikinusi , kad vaikinų nebeliko virtuvėje pribėgau prie spintelės. Ištraukusi gesintuvą nuėmiau apsaugą. Pažvelgiau į įtvarą kuris aiškiai trukdė naudotis gesintuvu. Nusikeikusi sukandau dantis ir nieko nelaukusi pašalinau jį. Dusdaama nuo dūmų nuėmiau gesintuvo apsaugą.

Prireikė kelių minučių iki kol užgesinau liepsnas. Kai viskas buvo baikta numečiau gesintuvą ant grindų ir nieko nelaukdama išbėgau iš virtuvės. Suklupau vos tik išžengiau iš jos. Stengiausi giliai kvėpuoti , bet vis springau dūmais. Akis taip pat griaužė dūmai. Apsižvalgiau aplink. Mačiau , kaip prie manęs artėjo gaisrininkas. Vaikinukas priklupo prie manęs. Ištiesiau jam ranką.

Su gaisrininko pagalba buvau nuvesta į kiemą kur buvo greitojo. Man buvo uždėta kaukė ir pledas ant pečių. Giliai kvėpuodama sėdėjau užsimerkusi. Nenorėjau nieko girdėti tikrai ne dabar , kai kažkokie vaikinai sumautai padegė mano virtuvė. Kaip po velnių jiems tai pavyko. Pakėlusi kaukę leidau sau išsikosėti. Atrėmiau galvą į greitosios duris.

-Alisia?!!!!

Pramerkiau akis išgirdusi išsigandusį Monrey riksmas. Vyriškis pamatęs mane greitosios mašinoj vos valdė ašaras. Nieko nepaisydamas jis pasileido link manęs ir jau po akimirkos buvau jo glėbyje. Jis laikė mane apkabines smarkei , taip lyg bijotu jog pranyksiu.

-Po velnių Alisia aš vos nemiriau kai gavau pranešimą jog tavo butas dega... Ką tu sau galvoji???

-Tai tik virtuvė ne visas butas,-sumurmėjau.

Mystery - Alisia Hope KwonWhere stories live. Discover now