10 - Suit dance

1K 94 0
                                    

Na kaip jums šita dalis?

Pagal: https://www.youtube.com/watch?v=tDQT38amxys 

Praėjo dvi valandos. Televizija nenustodama pranešinėjo naujienas apie įvykius prie MARC įmonės durų kur garsioji atlikėja Mystery dabar visiems geriau žinoma , kaip Alisia susimušė su atlikėju Park Chanyeol. Dauguma žmonių palaikė vaikiną ir laikė mane psichiškai nestabile , nes išliejau pykti ant visai nekalto vaikino. Daugumą reiškė jam užuojauta ir linkėjo stiprybės , bei patarė vengti manęs. Kitaip tariant visuomenė trypė mano vardą ir niekam nebuvo įdomu kas iš ties įvyko ir kad Yeol nusipelnė būti primuštas. Visi tai traktavo tik kaip buvusios merginos neapykanta.

Numetusi telefoną į salės kampą atsistojau prieš veidrodžius pajungiau muziką kiek galima garsiau ir pradėjau šokti. Nekreipiau dėmesio į pavargusias kojas ir sunkų kvėpavimą. Šokau stengdamasi užmiršti viską kas pastaruoju metu vyko. Viską dėl ko iš dalies buvau kalta pati. Darydama kulversti atgal neapskaičiavau savo jėgų ir parvirtau. Apsivertusi ant nugaros giliai kvėpavau. Užmerkiau akis ir susiėmiau už rankos. Pradėjau skaičiuoti nuo 1 iki 100 bandydama suvienodinti kvėpavimą , bet nepagalvojau , kad taip priversiu savo kūną atsipalaiduoti ir pasiduoti nuovargui.

Nustebau , kai pajutau jog kažkas mane baksnoja į skruostą. Tai būtybei bandant dar kart bakstelėti man į skruostą griebiau jį už riešo ir staigiu judesiu pakilau , bei užlaužiau jo ranką , bet po akimirkos buvau pati paguldyta ant šokiu salės grindų. Akyse aptemo nuo galvos trenksmo į grindis. Smarkiai užmerkiau akis ir nusijuokiau iš skausmo , nes tik dabar pajutau skaudančius šonkaulius ir nugarą.

-Ar tu visad toke karinga?

Tai buvo girdėtas balsas. Keista , bet tikrai kažkur buvau jį girdėjusi. Bandydama persmesti mintyse visus žinomus balsus , atsisėdau ant grindų su vis dar užmerktom akim.

-Tik tada , kai prie manęs lenda kai miegu ir kai nemėgstu to žmogaus.

-Tai galiu manyti , kad nemėgsti Chanyeol,-nusijuokė vaikinas.

-Xiumin,-sumurmėjau labiau sau nei svečiui,-Gali manyti. Tavo reakcija greita.

Sumurmėjau glostydama savo petį su vis dar užmerktom akim. Nes kažkodėl tingėjau jas atmerkti arba tiesiog tikėjausi , kad galėsiu toliau eiti miegoti.

-Tai ne aš. Tai Do.

Greit atmerkiau akis ir kiek pasigailėjau , nes vaizdas susiliejo. Sudejavusi pakilau iš savo vietos ir nušliaužiau prie krūvos kampe kur gulėjo mano akiniai užsidėjusi juos nužvelgiau salę kurioje buvo daugiau žmoniu nei tikėjausi. 4 vaikinai. Du iš jų pažinojau kitus du esu mačiusi. Kilstelėjau antakį. Pasiėmiau telefoną.

-Už ką šis malonumas?

-Žinau , kad nenori mūsų matyti.

-Nejaugi? Kaip atspėjai?

-Mes turim idėja kaip padaryti , jog mūsų fanės prie tavęs nebesikabinėtu,-prakalbo J-Hope.

-Jai turi galvoje bendra nuotrauką arba bendrą dainą tada tai nepadės.

-Aš turiu galvoje bendra šokį kurį galim dabar pat nufilmuoti. Tavo dainos...

-Ne,-susiraukiau viena mintis vijo kitą,-Vaikinai ar žinot grupę SF9 ir jos dainą Now or never?

Vaikinai nedrąsiai linktelėjo galvon ir tai aiškiai parodė , jog jie nenutuoke apie ką aš kalbu. Atrakinusi telefoną pajungiau dainą. Kol jie klausėsi pagriebiau megstuką ir užsivilkau jį. Susirišusi plaukus į netvarkingą kuoduką atsidusau.

Mystery - Alisia Hope KwonWhere stories live. Discover now