18 - Go away Park Chanyeol

796 79 18
                                    

-Klausau?

-Suho?,-piktai paklausiau.

-Taip. Alisia?

-Taip po velnių. Klausyk jai nori , kad tavo grupės nariai liktu sveiki ir gyvi tada liepk jiems nesiūsti man sumautų rožių į namus , nes jai nežinote tai aš sumautai joms alergiška. Po velnių jau geriau tegul tie keturi vaikinai nepakliūna man į rankas , nes aš pažadu jie bus lavonai....

-Wow wow wow. Nurimk ir paaiškink kas nutiko?

-Prieš akimirką gavau didelę puokštę raudonų rožiu su kortele „Atsiprašau už Chanyeol veiksmus. –Do , Kai , Chen ir Xiumin". Aš turiu didžiule alergija rožėms ir tai sakiau per interviu kuriame dalyvavai ir tu , bet to ir Chanyeol žino apie tai.

-Aš pakalbėsiu su vaikinais. Ar tau viskas gerai?,-ramei kalbėjo vaikinas.

-Mhm,-sumurmėjau.

-Ar tikrai? Nepasireiškė alergija? Gal atsiusti ką nors kad pabūtu su tavim?...

-Jergaus tu gal mano mamytė. Man viskas gerai , tiesiog pakalbėk su savo grupės nariais. Ate.

Nutraukiau pokalbį ir susiraukiau. Kas jam negerai juk sugebėjau paskambinti ir apšaukti jį , o jis tik teiravosi ar man viskas gerai. Papurčiusi galvą numečiau telefoną ant safos ir nušliaužiau į savo kambarį. Reikėjo persirenkti. Susiradusi savo šiltają pižamą šiaip ne taip įlindau į ją. Pasijungusi skalbimo mašiną nupėdinau į virtuvę. Pajungusi radiają pradėjau slankioti po virtuvę ir ieškoti ką būtų galima pasigaminti su sulūžuse ranka. Suraukiau nosį , kai ausis vėl pasiekė durų skambutis. Nagi rimtai? Jis juk skambėjo preš kokias 20 minučių. Man prarededa pirštis mintis , jog geriause būtų jei aš jį atjungčiau. Svarstydama ar turiu visus reikmenys , kad atjungčiau durų skambutį suvedžiau kodą ir atvėriau jas. Kilstelėjau antakį pamačiusi už jų paty pačiause Park Chanyeol.

-Juk žinai , kad mano namai ne benamių prieglauda,-sumurmėjau.

-Nagi Kwon traukis iš kelio atėjau išpirkti savo kaltę,-piktai tarė jis.

-Ruošiesi sutaisyti mano ranką? Ar tiesiog apsimesi nekaltu ir vėl suversi kaltę man?

-Ne. Ruošiuosi pagaminti tau valgyti , nes spėju su viena ranka sunku gaminti , o tai per mane. Tai vienintelis dalykas kurį galiu padaryti.

Sukandau danktis. Norėjau mestelti ką nors įžulaus ir skaudaus , bet niekas tuo metu neatėjo į galvą. Pasitraukiau nuo durų praleisdama vaikiną. Yeol nelaukė pakvietimo. Įžengęs į mano butą nusivilko striukę ir batus. Iš lentynos mestelėjau jam tapkes. Palaukusi kol vaikinas isispirs į jas pradėjau slinkti link virtuvės. Rudaplaukis sekė mane. Atėjusi į virtuvę atsisėdau ant vienos iš kėdžių ir stebėjau kaip vaikinas apsižvalgė aplink mano tamsiai mėlyną patalpą. Jo akys sustojo ties šaldytuvu ant kurio kabėjo daug nuotraukų. Apsimečiau , jog nematau , kaip jis stebi nuotrauką kurioje buvome mes prieš penkerius metus.

Prireikė kelių akimirkų kol vaikinas nustojo stebeilyti į nuotraukas ir pradėjo kraustyti visas prekes kurias atsinešė. Pamačiusi sprite skardinę neklaususi pagriebiau ją. Yeol tiesiog papurtė galvą ir nieko nesakė. Nušokusi nuo kėdės nupėdinau iki svetainės pasiimti nuo sofos telefono. Pagriebusi išmanųjų įsijungiau žaidimą ir tuo pačiu televizoriu , kad namai nebūtų pilni triukšmo kurį kėlė tas gigantas mano virtuvėje. Atsigulusi ant sofos pradėjau žaisti savo numylėta žaidimą kurio 73 lygio niekaip nepereinu. Man jau beveik praėjus tą velnio lygį žaidimas išsijungė ir ekrane pasirodė „EXO lyderis Suho". Piktai nusikeikusi perbraukiau per telefoną.

-Aš per tave vėl pralaimėjau. Tikiuosi tavo priežasti rimta , jog man skambini.

-Mes nerandam Chanyeol...

-Ar aš jo auklė? Kiek paskutinį kart tikrinau aš ir jis buvom priešai,-mestelėjau.

-Taip , bet...

-Lisia kur po velnių pas tavo druska?!,-suriko Yeol atėjęs į virtuvę.

-Nesikeik mano namuose antraip uždarysiu balkone , o druska virš dujinės kur ir visi kiti prieskoniai genijau...

-Ar ten Chanyeol????,-prakalbo Suho.

-Ar tu kalbi su Suho???,-sutriko Yeol.

-Jis paskambino pasakyti , kad tavęs neranda idiote tu. Ar bent prasinešiai savo lyderui , kad esi pas mane?

-Kodėl aš turėčiau jam prasinešti...

-Supistas Park Chanyeol todėl , nes jis tavo draugas ir tavo grupės lyderis , tikriausiai dėl to , nes tu jam rūpi kaip ir kitiems savo grupės nariams. Nepagalvojai apie tai??? Kas vietoj tavo smegenų – moliugas??? Ar tu kadanors prieš kažką darydamas pagalvoji apie kitus?

-Do trenkė Min-Ken aš sakiau Suho , kad jie man nebedraugai , nes niekas nedrįs keltis rankos prieš Min-Ken ar kitą mano draugą dėl kažkokios paleistuvės...

-Tu nori mirti?,-rimtai paklausiau vaikino,-Do trenkė Min-Ken dėl manęs. Ar tu mane katik pavadinai paleistuve?

-Ji...Aš....

-Kas katė liežuvi nukando? Nežinojai dėl ko Do trenkė tavo „Draugui". Mano mielas Park Chanyeol tu esi idiotas kuris praras visus savo tikrus draugus vien dėl to , nes nesugeba atskirti tiesos nuo melo.

Vaikinas žvelgė į mane sukandęs danktis ir suspaudęs kumščius. Atrodė taip lyg norėtu man trenkti , bet smarkiai valdėsi. Žvelgiau į jį smerkiamu žvilgsniu negalėjau patikėti , jog jis išties drįso atsisakyti savo grupės narių vien dėl tų kvailių kurie sugriovė mūsų santykius. Įdomu ar jis kadanors pasimokys iš savo klaidų. Kada po velnių jis supras , kad tie du vaikinai tiesiog naudojasi juo. Norėjau jam trenkti norėjau , kad jis pagaliau atsipeikėtu , kad pagaliau pamatytu tiesą , bet žinojau , kad to padaryti negaliu. Šis vaikinas nepatikėjo manimi prieš penkerius metus , nepatikės ir dabar.

-Do trenkė jam be jokios priežasties , tad jis man nėra draugas. Neturiu atsiskaitynėti nei Suho nei kuriams nors iš jų. Jie tik naudojasi mano talentu , kad išpopulerėtu. Nepalieku grupės tik dėl to , nes pažadėjau tai Baekhyun. Jie tėra dar vieni išnaudotojai kurie tik moka naudotis manimi. Jie man ne draug...

Vaikinas nespėjo baikti žodžiu kai mano ranka susidūrė su jo skrusotus. Žvelgiau į rudaplaukį vos tvardydamasi. Norėjau jį aprėkti , norėjau nudėti ir galiausiai vos laikiausi nepravirkusi. Negalėjau patikėti , kad tokie siaubingi žodžiai palieka jo lūpas.

-Dink iš mano namų Chanyeol. Nenoriu , kad toks kvailys kaip tu čia būtų. Tu nesuvoki kas iš ties yra tavo draugai , o kai suvoksi tai bus per vėlu. Turėtum būti dėkingas , jog tavo grupė tavimi rūpinasi , jog turi kažką kas jaudinasi dėl tavęs ir kas tikrai tavimi nesinaudoja. Tie vaikinai dirba taip pat sunkiai , kaip ir tu , o viskas ką tu darai tai tik dar labiau viską apsunkini jiems. Manai Baekhyun nesijaudina nežinodamas kur tu esi?! Manai Suho patinka skambinėti visiems pažystamiems ieškant tavęs , kad jis galėtu ramei nueiti miegoi , kad nereiktu visą naktį ieškoti tavęs , o galiausiai ryte važiuoti į festivalį?!!! Ir tu drįsti sakyti , kad tavo tikri draugai yra Min-Ken ir Ol-Ming??? Tie bukagalvei išnaudotojai ,net nesijaudintu , jai pradinktum , jiems nerūpėtum , net jai smarkei susirgtum. Viskas kas jiems svarbu , kad kas mėnesį jiems duotum pinigų , kad jie galėtu susimokėti už savo butus. Ar bent vienas iš tavo grupės narių yra paprašes tavęs pinigų??? Kada po velnių tu atsipeikėsi? Kad...Kada...,-sukukčiojau,-Neatstumk tų vaikinų kuriems tu išties rūpi , nes galiausiai liksi vienas. Ateis diena , kai ir Suho atsibos visad būti atstumtam ,jis taip pat žmogus ir jis turi jausmus Chanyeol. Tu esi idiotas. Sssumautas idiotas.

-Alisia...,-vaikinas žengė žingsnį arčiau manęs.

-Ne. Nesiartink prie manęs Yeol. Prieš penkerius metus tu pasirinkai Ol-Ming ir Min-Ken taip atstumdamas mane ir pašalindamas iš savo gyvenimo. Nepadaryk to paties su savo grupe. Nešdinkis iš mano buto.

-Lis...

-Dink.

Mystery - Alisia Hope KwonWhere stories live. Discover now