6 - Who are you?

1.1K 99 0
                                    

Vedėja pasimetusi stengėsi tęsti laidos vedima , bet jai sunkiai tai sekėsi , nes salė vis nerimo. Auditorija buvo per daug įsiaudrinusi. Sėdėjau rami ir netariau nei žodžio , kai dar vienas buteliukas nusileido prie mano koju. Stengiausi tvardytis ir nesikišti ne į savo darbą. Mačiau , kaip Monrey taip pat vos laikėsi neįženges į sceną kas kart jam besiruošiant viską nutraukti papurtydavau galvą.

Praėjo dešimt minučiu ir laida nevyko kaip turėtu. Vedėja visą laiką stengėsi nuraminti auditoriją , bet jai visai nesisekė. Galiausiai išsitraukiau telefoną ir pradėjau žaisti žaidimą. Įsitaisydama patogiau susikėliau kojas ant stiklinio staliuko. Vaikinai kurie sėdėjo ir nežinojo ką daryt kreivai į mane pažvelgė.

-Ten maištauja ne mano gerbėjos , tad tai ne mano problema , o jai tarp maištaujančiu yra Warrior's tada prašau jūsų nurimti. Jūs vaikinai turit patys mokėt suvaldyti savo fanes iki kol viskas nenuėjo per toli,-tyliai tariau.

Pirmasis nuo savo kėdės pakilo S.Coup vaikinas nusilenkė publikai ir nieko netaręs pasišalino iš scenos. Kilstelėjau antakį. Po jo sekė ir Wanna one lyderis. Atsidususi pakilau ir aš pasitvarkiusi maikutę mandagiai nusilenkiau atsisveikindama ir jau ruošiausi žingsniuoti į užkuliusius kai akis pagavo skriejantis daiktas. Žinoma kaip visad nedvejodama užkišau savo ranką ir keistos formos plasmasinis daiktas pataikė tiesiai man į delną palikdamas nemažą įpjovimo žymę. Sukandusi dantis pažvelgiau į rudaplaukį kurį išgelbėjau nuo to daikto. Jis žvelgė į mane nemirksėdamas. Papurčiusi galvą išėjau iš to beprotnamio. Monrey jau laukė manęs su šlapiu rankšluosčiu.

Buvau parvešta namo. Vadybininkas prieš pasišalindamas iš mano buto pranešė , jog rytoj niekaip negalėsiu nueiti į Seventeen koncertą , nes vadovybė bijo , jog BTS ir EXO fanės gali manęs laukti taip pat ir Wanna One. Giliai atsidususi sudribau ant sofos. Pasijungiau televizoriu ir pajungiau filmą nenorėjau matyti jokių žinių nebuvo nuotaikos dabar klausytis ką pasaulis mano apie mane. Palikusi pajungta filmą nupėdinau į dušą. Atsipraususi ir pasikeitusi rūbus į pižamą grįžau į svetainę.

Slankiojau po butą ieškodama sua vietos ir niekur jos nerasdama. Niekad nemaniau , kad būsiu įkalinta savo pačios bute dėl kažkokių faniu kurios manęs nemėgsta dėl neaiškios priežasties. Joms gal nepatiko tai kaip kalbėjau su jų dievaičiais? Bet aš taip kalbu su visais kurie mane erzina ar bent karta pasityčioja iš silpnesnio už save.

Pasivėlusi plaukus sudribau ant sofos. Pagriebiau telefoną. Pasijungusi instagramą pradėjau jame naršyti. Atrodo nieko naujo nevyko. Viskas buvo tas pats neskaitant to , kad visur puikavosi nuotraukos iš šiandienos laidos ir video. Buvo daug komentarų kurie sake jog turėčiau atsiprašyti už savo nemandagumą ir žinoma kiti komentarai kurie mane gynė. Papūtusi lūpas nusprendžiau daryti tiesiogine translecija nors žinau , kad tai buvo itin bloga idėja , bet neturėjau ką daugiau veikti mane uždare kaip kaleime mano pačios bute.

Praėjo trys minutės nuo to laiko kai pajungiau tiesiogine translecija. Visą tą laiką tiesiog praskaičiau komentarus nieko nesakydama. Stengiausi kuo mažiau raukytis , nes ir taip dažnai raukausi. Kai pasensiu būsiu raukšlėta moteriškė. Dauguma komentarų buvo apie Park Chanyeol niekaip negalėjau suprasti kodėl visus domina jis.

-Ahh gerai pasiskaičiau jūsų komentarus. Kiek suprantu čia daugiau Park Chanyeol gerbėju nei mano. Tada turiu problema , nes aš vis dar nežinau kas tas Park Chanyeol viskas ką žinau tai tik tai jog apipaišiau jo ranką ir atsiprašiau jo už tai , ko jūs dar iš manęs norit? Kad jam nauja ranka nupirkčiau? Atsiprašau , bet tai neįmanoma.

Pažvelgiau į televizoriu kuriame rode filmą. Jį žiūrėjau jau ne pirmą kart'ą kažkodėl mane vis traukė jį pažiūrėti. Tai buvo vienas iš retų filmų kuriuos galėjau žiūrėti daugiau nei vieną kartą.

Mystery - Alisia Hope KwonWhere stories live. Discover now