39 - Hot night (N-18)

752 74 3
                                    

Iš netikėtumo stryktelėjau. Chanyeol atsitraukė nuo mano lūpų. Vaikinas netaręs nei žodžio apsisuko visu kūnų užstodamas mane ir susidurdamas su savo lyderiu. Stovėjau užmerkusi akis ir prikandusi lūpą. Jutau , kaip raudonis užplūdo skruostus.

-Chanyeol tavo marškinėliai nebeturi sagų,-mestelėjo linksmai Suho,-Nelauksim tavęs namie.

Girdėjau , kaip nutolsta žingsniai ir atsirakina mašina. Vis dar stovėjau prikandusi lūpą ir užmerkusi akis. Negalėjau patikėti tuom kas katik įvyko. Bandžiau nesibaisėti savo elgesiu. Kelis kartus giliai įkvėpusi atmerkiau akis ir pažvelgiau į vaikiną kuris jau vilkėjo megztuką -paslėpdamas suplėšytus marškinius.

-Sėsk į automobilį parvešiu tave namo,-ramiu balsu prakalbo.

-N...

-Aš noriu su tavim pasikalbėti Alisia , tad prašau sėsk į mašiną.

Nieko nesakiusi apėjau automobilį. Sudribusi keleivio vietoj užsisegiau saugos diržą ir įjungiau radiją nusprendusi , jog pirmiausia reikės nusiraminti , jog galėčiau racionaliai ir blaiviai kalbėti su šiuo gigantu. Visą kelia kol važiavome iki mano buto niekaip negalėjau nurimti. Jaučiausi kaip penkiamete mergaitė. Liepsna kuri užsiliepsnojo požiaminiam garaže neužgęso net pasiekus buto duris. Keikdama save mintyse , jog pasiūliau pasikalbėti namuose , įžengiau į vidų. Nusiavusi batus įsispyriau į tapkes.

-Einu iki virtuvės,-kimiai tariau.

Stengiausi nežvilgtelti į vaikiną kuris kabinosi savo paltuką. Nupėdinusi į virtuvę prisileido piltą stiklinę šalto vandens. Išgėrusi ją nepasijutau geriau. Persibraukiau per sutaršytus plaukus ir atsidusau. Atsisukau į virtuvės duris kur stovėjo gigantas. Vaikinas stovėjo susikryžiavęs rankas ir tyliai stebėdamas mane. Atsirėmiau į spintelę nežinodama ką daryti. Staigiai išdžiuvusi burna negelbėjo , kaip ir maratonus bėganti širdis.

Vaikinas pasitraukė nuo staktos ir lėtai pradėjo judėti manęs link. Jam artėjant vis labiau įsitempiau. Vos tik jis sustojo keliais centimetrais nuo manęs sukandau dantis. Kvėpavimas pagilėjo. Neturėjau drąsos pakelti akis į jį. Nežinau kokie velniai mane buvo apsėde , bet buvo sunku su jais kovoti ir nežinau ar norėjau tai daryti.

Giganto švelni ranka palietė mano skruostą nedrąsiai pakeldama mano galvą. Žvelgiau į jo spindinčias akis. Putlias pravertas lūpas kurios taip viliojo. Lėtai bijodama , jog jis atsitrauks ištiesiau ranką ir priglaudžiau savo mažyti delną prie jo skruosto švelniai jį paglostydama nykščiu. Vaikinas nedrąsiai šyptelėjo tada pasukęs veidą pakštelėjo į plaštaką. Žiūrėjau , kaip jis stovi ir nieko nedaro. Tad leidau savo rankai judėti toliau.

Nuslydusi kaklu sustojau ties jo megztuko užtrauktuku. Lėtai jį traukiau neatitraukdama akių nuo vaikino veido. Jo akys vis tamsėjo ir tapo beveik juodos , kai megztukas buvo visiškai atitrauktas. Jo plačios krūtinės niekas nebeslėpė. Nurijau staiga susikaupusias seiles. Pakėliau ir kitą savo ranką taip pašalindama suplėšytus marškinius ir megztuką nuo Chanyeol kūno. Vaikinas stovėjo ramiai , nors akys degė iš geismo kuris žudė mane. Pirštų galiukais perbraukiau per vaikino presą stengdamasi nesudejuoti nuo matomo vaizdo.

Chanyeol rankos lėtai nukeliavo nuo mano pečių prie megztuko kraštų ir jau po akimirkos megztukas kartu su maikute atsidūrė šalia Yeol suplėšytu drabužių. Vaikinas neskubėjo suėmęs mane už klubu pasodino ant spintelės tada lėtai lūpomis glamonėjo kaklą. Įvėliau pirštus į jo rudas garbanas. Jo lūpoms pasiekus manąsias apsiviniojau jo liemenį kojomis. Vaikinas laikydamas mane savo tvirtom rankom nupėdino iki mano miegamojo.

Viskas vyko lėtai. Labai lėtai ir tai vertė jo norėti labiau. Nebegalėdama kentėti parverčiau vaikiną ant lovos , o pati užsiropščiau ant jo. Bučiuodama jo lūpas bandžiau atsikratyti jo džinsų. Vos tik jų nebeliko , mano nugara susidūrė su lovos patalais ir Yoda vėl buvo virš manęs dideliom rankom glostydamas mano kūną jis pašalino visus ant jo buvusius drabužius.

Mystery - Alisia Hope KwonWhere stories live. Discover now