8 - Let's just pretend

1.1K 120 5
                                    

Vaikinas tylėjo netardamas daugiau nei žodžio tiesiog varstė mane savo lediniu žvilgsniu. Taip taip žinau visos sutrikot. Park Chanyeol ir aš buvome pora prieš penkerius metus. Išsiskyrėm nepačiu gražiausiu būdu ir nuo tada vienas kitam prižadėjom jog net jai prasilenksim gatvėje apsimes , kad vienas kito nepažystam. Štai kodėl , kai Monrey liepė atsiprašyti jo paklausiau jo vardo du kart. Negalėjau patikėti , kad iš visų tuose apdovanojimuose dalyvavusiu atlikėju apipaišiau būtent jo ranką ir būtent jo grupės lyderis turėjo sukelti skandalą.

-Alisia ar viskas gerai?,-pasigirdo griežtas Monrey balsas.

-Taip. Tik menkas nesusipratimas.

Sumurmėjusi nusisukau nuo susirinkusiu žmonių ir patraukiau vadybininko link. Vyriškis piktai debtelėjo į Yeol , bet nieko nesakęs žengė prieš mane vesdamas iki man paskirto kambarėlio kuriame spėju bus uždėtas tam tikras makiažas , kad galėčiau lipti ant scenos. Stengdamasi kuo mažiau galvoti ėjau tiesiai prieš save nieko nemadydama. Buvo sunku sutikti tą vaikiną.

Prieš penkerius metus su Chanyeol išsiskyrėme , nes vienas iš jo artimiausiu draugų jam pasakė , jog permiegojo su manimi. Kai girta gulėjau lovoje jis atsigulė šalia manęs padare keles nuotraukas ir jas nusiuntė Yeol. Vaikinas patikėjo , jog tai tiesa ir nusprendė su manimi išsiskirti. Bet žėrėkime į gerąją pusę aš paaukojau tik dvejus savo metus jam ir nuo tos dienos nebegeriu.

Tą dieną kai jis atvyko pas mane išsiskirti... Tos dienos niekad nepamiršiu nuo tada ir tapau toke šalta , nerūpestinga ir negailestinga. Būtent Park Chanyeol privertė mane pažvelgti į patyčias kitom akim. Nes tą dieną jis tyčiojis , tą diena jis pakėlė ranką prieš mane ir aš jam pažadėjau , kad niekad už tai neatleisiu , kad daugiau niekad gyvenime neleisiu jam grįžti į savo gyvenima , net jai jis ir maldaus.

Pasitryniau krūtinę kuria nemaloniai sudūrė. Taip jausmai jam niekur nedingo , bet juos pakeitė pyktis ir nuoskaudos. Skausmas kūri jis sukėlė nustelbė mano meile jam. Giliai atsidususi pakėliau akis į veidrodį prieš save ir nustebau vaizdo kurį pamačiau. Atrodo ne aš viena nustebau , bet ir Monrey bei merginos kurios darė man makiažą. Visi buvo nustebe matydami ašaras besiritančias mano skruostais. Nedvejodama jas nuvaliau.

-Man viskas gerai,-kiek piktai tariau.

Visi grįži prie savo darbų stengdamiesi apsimesti jog nieko neįvyko. Užmerkiau akis leisdama merginoms dirbti savo darbą. Praėjo dvidešimt minučiu kai į duris pasibeldė vienas iš studijos darbuotoju pranešdamas , kad į scena išeinu už penkiu minučiu. Pakilus iš savo vietos pagriebiau juodą ilgą megstuką ir nusekiau darbuotoja. Man buvo pritaisytas mikrofonas. Praėjus dar penkiom minutėm buvau pakviesta į sceną. Nutaisiusi netikrą šypseną ir laikydama suspaudusius kumščius patraukiau prie vedėjo kuris žvelgė į mane išsišiepes. Mačiau už jo prie staliuko ant dvieju sofučiu sėdėjo abi vaikinų grupės. Giliai įkvėpusi stengiausi nekreipti dėmesio į tai , jog jutau mėlynaplaukio žvilgsnį kuris tiesiog bandė mane nudėti. Man priėjus vedėjas kaip senas draugas apkabino mane ir paplekšnojo per nugarą. Šypsodamasi padariau tapatį.

-Malonu pagaliau tave sutikti Mystery šios kelios dienos tikriausiai tau buvo sunkios tad nesinori tavęs labai kankinti. Tad be jokių ceremoniju paprašysiu tavęs atlikti savo „Tell me" dainą ir prisijungti prie mūsų ant sofu.

Linktelėjusi palaukiau kol vedėjas pasišalino nuo scenos. Užsimerkusi priglaudžiau mikrofoną prie lūpų ir pradėjau dainuoti. Dainuojant „I hate myself for living on after losing you" balsas užlūžo. Tai buvo pirmas kartas kai man užlūžo balsas. Giliai įkvėpusi nusisukau nuo žiūrovu. Užmerkusi akis pakėliau galvą į viršų. Nurijusi besikaupiančias seiles pradėjau toliau dainuoti. Negalėjau pakęsti šios dainos. Parašiau ją būtent po skyrybu su Yeol. Ir niekad negalvojau kad atliksiu ją jam matant. Galutinai susitvardžiusi vėl atsisukau į susirinkusius žmones. Pabaigusi dainą nusilenkiau kuo žemiau plojančiai auditorijai.

Mystery - Alisia Hope Kwonحيث تعيش القصص. اكتشف الآن