21 - New Home

889 85 2
                                    

Sėdėjau mašinoje kuri važiavo į mano naujuosius laikinus namus. Iš galvos niekaip neiškrito rimtas Suho veidas , kai jis kalbėjo apie lyderio ir gruoės palikimą. Atrodė jog tamvaikinui jau visko per daug lyg jis norėtu nuo visko pailsėti. Žvelgent į jo akis mačiau , kaip jis norėjo tiesiog pasiduoti , suklupti toje gatvėje ir pravirkti , bet jis laikėsi ir stengėsi apsimesti stipriu , nors tikiu , kad jam buvo sunku. Dabar pagalvojus jis turi rūpintis 7 suaugusiais vyrais ir tuo pačiu pasirūpinti savimi. Spėju tas vaikinas neturi savo asmeninio gyvenimo...

Sustojome ties dviaukščiu baltu namu su didele tvorą. Do pasistatė automobilį garaže ir nieko netaręs išlipo iš jos. Sekiau jo pavyzdžiu. Visą kelę į namą vaikinai tylėjo. Jie atrodė pavarge ir kiek išsigande. Nenuostabu. Vis dėl to jie visi buvo bute kai kilo gaisras. Tylėdama nusekiau vaikinus į namą. Nusivilkusi batus , leidausi vedama į kambarį kuris dabar laikinai turėjo priklausyti man. Į meškiuką panašus vaikinas atvedė mane į pirmame aukšte esantį kambarį. Jis buvo netoli laiptų. Nieko netaręs rudaplaukis apsisuko ant kulnų ir pasišalino iš mano akių. Atrodo jie nebuvo nusiteikę su manimi bendrauti.

Bandžiau prisiminti ar nieko jiems nepadariau , nes kad ir kaip keista bebūtų nesitikėjau , jog jie visą kelę prabus tyloje ir netars man nei žodžio. Atsidususi žengiau į Chanyeol kambarį.

-Jūs turbūt juokaujat...

Jai šią vietą buvo galima pavadinti kambariu tada aš turėčiau grįžti atgal į savo sudegusia virtuvę. Sukandusi dantis uždegiau šviesą , aizdas buvo dar baisesnis. Drabužiai , tušti buteliai , knygos , gitara , batai... Viskas kas tik galėjo mėtėsi po visą kambari. Apie kvapą net nekalbu. Suspaudusi kumščius žengiau į vidų. Tiesiu taikiniu priėjau prie lango plačiai jį atvėrusi dar kart peržvelgiau kambarį. Palinkėjusi sau sekmės išėjau ieškoti vonios.

Prireikė kelių minučių iki kol radau vonia ir iš jos atsitempiau rūbams skirtą krepšį. Susiradusi virtuvę paėmiau kelis šiukšliu maišus ir šluotą. Užsidariusi Yeol kambaryje pradėjau tvarkytis. Pagriebiau ausines kurias radau ant grindų ir ant kurių vos neužlipau patikrinusi ar jos veikia apsidžiaugiau. Pasileidau muziką ir toliau tęsiau ką pradėjusi. Dabar žinau , kad pasaulyje iš ties yra žmonių kurie gyvena baisiau nei aš. Šis vaikinas tikrai nežino kas yra tvarka.

Nežinau kiek laiko praėjo nuo tada , kai pradėjau tvarkytis ir nenoriu žinotu kiek užtrukau kol paverčiau tą kambarį normaliu kambariu. Nusibraukusi palaidus plaukus nužvelgiau kambari. Daiktai buvo sudėti dailiai į šoną , nes nežinojau kur juos dėti. Visi rūbai sumesti į dėžę. Šiukšles sudėtos į tris maišus. Atsidususi susverdėjau , bet staigiai atsirėmiau į stalą. Man tikrai reikėtu pavalgyti. Papurčiusi galvą nusiėmiau ausines. Tuo pat metu mano ausis pasiekė dūžio garsas. Kruptelėjusi apsižvalgiau aplink. Buvau viena ir niekas nedužo. Prireikė akimirkos susiprotėti , jog kažkas dužo ne kambaryje , o name.

Lėtai išėjau iš kambario. Girdėjau neaiškius riksmus. Nėjo suprasti dėl ko ginčyjosi vaikinai. Ginčas vyko pirmame aukšte. Pasukusi už kampo prieš mane atsivėrė visas vaizdas. Svetainė ant grindų gulintis sudaužytas televizorius , šalia stovintis Baekhyun ir piktas Chanyeol. Vaikinai žvelgė vienas į kitą taip lyg norėtu nudėti. Šone viso šito incidento stovėjo jų lyderis kurio veidas atrodė , taip lyg jis norėtu mirti , lyg šis vaikinas tikrai norėtu eiti ir nusižudyti , nes atrodė , kad jam darosi per sunku viską pakelti.

Nekreipdama dėmesio į Chanyeol ir Baek žengiau pro juos tiesiai prie Suho. Vaikinui nespėjus sureaguoti trenkiau jam antausį ir kol neatsigavo spyriau į koja. Vaikinas parklupo. Neprireikė nei akimirkos , kai jo lūpas paliko lavina prakeiksmų , šūksniu ir palinkėjimu man. Stovėjau ramei kol jis rėkė ir svaidėsi pikčiausiai jam žinomais žodžiais. Iš jo veido atrodė , jog jis tuoj mane nudės , jog jis mane pakas gyvą , bet buvau beveik tikra , jog jis nepakels rankos prieš mane. Jam tereikėjo pagaliau išsilieti , nes jai jis būtų toliau viską kaupęs savyje viskas būtų pasibaige blogiau. Mačiau , kaip visi vaikinai subėgo į svetainę. Akys užkliuvo už Xiumin kuris jau norėjo žengti link mūsų , papurčiau galvą jam neleisdama to.

Mystery - Alisia Hope KwonWhere stories live. Discover now