İHANET 49.BÖLÜM

56.1K 2.6K 437
                                    

S e v i l i y o r s u n u z 💙

S e v i l i y o r s u n u z 💙

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Çisem'den

Kahvaltı Ateş'le Naz'ın ufak çaplı yiyeceksin yemeyeceğim tartışmasıyla geçmişti, keyifliydi. Asaf'sa, sabah erkenden çıktığı için kahvaltıya kalamamıştı. Yine devamlı düşüncelerimin ona kaydığını fark ettiğimde bu onu özlediğimi de fark etmemi sağlamıştı. Bu nasıl mümkün olabiliyordu? Resmen görmediğim her an onu düşünüyor ve özlüyordum. Duygularım değişiyordu bunun farkındaydım.

Telefonumun mesaj geldiğini belirten bildirim sesini duyduğumda Yosun'u koltuğa bırakıp orta sehpanın üzerindeki telefonuma uzandım. İçimi bir sıkıntı kaplamıştı. Alparslan mı acaba diye düşünürken ekranı açtığımda mesajın Asaf'tan geldiğini gördüm. Böyle bir şey beklemediğim için bu beni heyecanlandırmış, Alparslan'ın olmaması ise rahatlatmıştı. Daha fazla onunla uğraşmak istemiyordum önüme bakıp Asaf'la mutlu olmak istiyordum.

Asaf:

Seni bu kadar az görüyor olmak gerçekten beni deli ediyor. Gözlerimi her kapattığımda gözümün önüne gelen güzel yüzün, kızaran yanakların, o büyük mavi gözlerin, dün gece ismimi haykırırken kıvrılan o dudakların... Seni özlüyorum çok fazla.

Ağzım ufak bir o şeklini alırken yanaklarımın yandığını hissettim. Unutmamın imkansız olduğu dün gecenin şehvetli anıları zihnime sinsice yuvarlandı, bununla birlikte yerimde rahatsızca kıvranırken ne yapacağımı bilemeyerek saçlarımı düzelttim. Asaf'ın yazdıkları iki duyguyu birden tattırırken kalbim ritmini şaşırmış deli gibi çarpıyordu. Elimin tersiyle yüzümü yelledim.

Seni özlüyorum demişti!

Utancım kaybolurken sırıtmaya başladım. Benim onu özlediğim gibi beni özlediğini bilmek güzeldi.

Naz'ın dikkatli bakışlarının üzerimde dolandığını hissettiğimde gülümsemem yüzümden yavaşca silindi. Göz ucuyla Naz'a baktım. Ne var gibisinden göz kırptığında omuz silktim. "Hiç."

Başını salladı. Alt dudağıma dişlerimi geçirip gülümsememi bastırmaya çalıştım. Naz'ın ima dolu bakışları çekinmeme neden oluyordu.

Boğazımı temizledim. Elim ekranın üzerinde ne yazsam diye düşünürken beni utandırmasın cezasını vermek isteyen oyunbaz tarafımı dinlemek istiyordum.

'Ben de seni, yani sanırım yokluğunu fark etmiyorum aslında.'

Yazdığıma sırıtıyordum. Ekranı kapatıp telefonu yanıma bıraktım. Mesajı okuduktan sonraki yüz ifadesini deli gibi merak etsemde az çok vereceği tepkiyi tahmin edebiliyordum ve bu keyif vericiydi. Ne yazacağını merakla bekliyordum.

"Hava çok güzel hala, yüzmek istiyorum! Havuza girelim mi?"

Ateş'in sesiyle bakışlarımı ona çevirdim. Önüne gelen saçlarını başını yana sallayarak gözünün önünden çekmeye çalıştı. Bu hareketi yanaklarını ısırma isteği doğurmuştu bende.

İHANET |TAMAMLANDI|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin