İHANET 6.BÖLÜM

67.1K 2.4K 325
                                    

Multi Medya; Çisem

Ela'dan

"Bence sen sadece hırs yapıyorsun."

Hırssa hırs ben Alparslan'ı istiyordum ve elde etmek için yapmayacağım şey yoktu. Tıpkı bu akşam aralarına girebilmek için yapacağım oyun gibi.

"Boş boş konuşup sinirimi bozacağına neden Melisa gibi planımın kusursuz işlemesi için bize yardım etmiyorsun? Ya da ayağımı sarabilirsin." Ceren bir garipti bugün bana karşı. Bunun nedenini anlamamak için aptal olmam gerekiyordu.

"Ayağını mı sarayım, neden?" Saçlarımı geriye atıp, Ceren'e, "Ben ne anlatıyorum sabahtan beri, sen beni dinlemiyor musun? Yoksa göz koyduğun adama yürüyorum diye bana ters mi yapıyorsun?" diye sorup sinirle baktım. Ne de olsa Alparslan'dan etkilenmiş evli olduğunu söylediğimde gözle görülür şekilde üzülmüştü.

"Sen ne söylediğini bilmiyorsun bence!"

"Aksini kanıtla o zaman bana."

"Nasıl?"

"Yardım et. Sabah ayağımı burktum ya hani sarılması gerekiyor."

"Neden ben yapıyorum? Melisa sarsın bizde seninle şeytani planının üzerinden geçelim."

"Ben senin sarmanı istiyorum." Melisa oturduğu yerden kalkıp masanın üzerinde duran sargı bezini alıp önümde diz çöktü. " Ben hallederim amma uzattınız ya. Kıçı kırık herif için birbirinize ters yapıp durmayın."

Ceren'e dönüp, "Hevesini alır bırakır nasılsa. Çok istersen sende denersin niye dert ediyorsun kendine bu kadar."heves olduğunu yada hevesimi alınca bırakacağımı onlara kim söylemişti ki? Ceren'e ters ters bakıp vereceği karşılığı bekledim.

"Ters yapmıyorum kimseninde artığını istemem. Sadece sinirlerim bozuk Ela bu yüzden tavırlarımı yanlış anlıyor."

"Neden bozuk?"

"Ela'dan bize fırsat kalırsa eğer daha sonra konuşuruz bunu."

"Benim kadar başına taş düşecek Ceren. Buraya gel kulaklarını aç ve beni iyi dinle eğer becerebilirsen tabi."

"Ela üstüme gelme!" Gözlerimi devirdim, "İyi aman tamam. Beni iyi dinle. Sitenin kamera ve güvenlik kısmını sen halledeceksin."

"Çok kolay bir şeymiş gibi bahsediyorsun. Bunu nasıl yapacağım ben?"

"Sitenin girişinde iki güvenlik var, önce onların okey olması lazım olmazsa bu iş yatar." Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüştüm ve işin büyük kısmı o iki güvenlikte bitiyordu. Melisa, " Tamamdır oldu," dediğinde sözde burktuğum sargılanmış ayağıma baktım, "Sağ ol canım."

Ceren yanıma oturdu. "Ela kendin diyorsun ben o iki güvenliği nasıl halledeyim."

"Para ver ne veriyorsan ver sözde hırsızımız evime girdiğinde o kameralar kayıtta olmayacak. Bak burası çok önemli. Sen halledersin sana." Yüzümü ekşittim, "Neyse güveniyim bari."

"Lütfettin." Melisa'ya, "Hırsızı da ayarlamak sende biliyorsun."

"O iş oldu bil. Yalnız bu planın tutacağından emin misin sen? İşin içine polislerde girecek paçayı kaptırmayalım sonra."

"Emin olmadığım bir işe kalkışmam ben. Korkmayın hiçbir şey olmayacak kızlar."

"O sırada kameraların sistem dışı olması dikkat çekmez mi?"

"Bozulmuş olamaz mı?"

"O gün mü? Ne büyük tesadüf."

"Siz size dediklerimi yapın sadece gerisine karışmayın." Ayağa kalkıp cama doğru yürüdüm. Kollarımı göğsümde birleştirip başımı pervazına yasladım.

İHANET |TAMAMLANDI|Where stories live. Discover now