İHANET 19.BÖLÜM

73.1K 2.3K 411
                                    

S e v i l i y o r s u n u z 💙

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

S e v i l i y o r s u n u z 💙

Çisem'den

Kadına el kaldıran, hem psikolojik hemde bedenen şiddet uygulayan adam sıfatına dahi giremeyecek insan dışı varlıklardan nefret ediyordum. "Acizim demişti!" Asıl aciz olan güçlerinin eşit şartlarda olmadığını bildiği halde güçlerini sadece kadınlara yetirenler ve bununla övünenlerdi. Asıl acizlik buydu. Ceylan'ın bu halinden sorumlu olan Kerem denecek psikopatın ise yanına bunu bırakmamaya niyetliydim bir şekilde yaptığının hesabını verecekti.

"Ne oldu, neden yaptı diye sormayacak mısın?"

"Bunun nedeni olamaz. Hiç bir neden yaptığı şeyi açıklayamaz. Bu çok alçakça." Aralarında ne geçti ne oldu da Ceylan'a bunu yaptı bilmek istemiyordum ne olmuş olursa olsun yaptığı gerçeğini değiştiremezdi. Bu yüzden Neden veya niye yaptı sorusu anlamını bu noktadan sonra yitirmişti.

"Hayır sormayacağım sen anlatmak istersen anlatırsın. Biraz daha iyi misin?" Elini sıkıca tuttum her an yanında olduğumu hissetsin istiyordum. Onu o evde yalnız başına bırakamayacağım için ne kadar itiraz etsede bize gelmesi gerektiğine ikna edebilmiştim. Kerem'in Ceylan'a yaklaşıp tekrar zarar verme gibi bir girişime girişmeyeceğinden emin olamazdım. Onu orada bırakıp eve de dönemezdim. En doğrusu Ceylan'ın bir süre benimle kalması olacaktı bunu fazla uzatmadan bir süre bende kalmayı kabul etmesi işimi kolaylaştırmıştı. Onu sarıp sarmalayacak yaralarını iyileştirecektim. Her şeyden önce gözümün önünde olacak ve kimse arkadaşıma bir kez daha zarar veremeyecekti buna müsade etmeyecektim.

"İyiyim desem iyi mi olacağım?" Saçını yüzünden çekip kulağının arkasına sıkıştırdım. Gözlerim patlamış dudağında yer yer morlukların olduğu yüzünde kaşının üzerindeki yarıkta gezindi. Ne durumda olduğunu gördüğüm yüzünü işaret etti.

"Şu halime bak. Bir erkeğin peşine takılıp benliğimi unuttum, yaptıklarına aşkım için sustum, her şeyine boyun eğdim sırf sevgimden, beni sevdiği için değilde param için yanımda olduğunu bildiğim halde lades dedim. Tüm bu fırsatı ona veren benim kaybetmemek için kadınlık gururunu onurunu ayaklarının altına alanda. Bunu kendime yapan benim bu halimin tek sebebi benim. Söylesene Çisem ben nasıl iyi olabilirim?" Yüzünü yalayıp geçen acının gölgesi gözlerine vurmuştu. Ona ben sana o adamdan kurtul kendini o adamdan soyutla. Kendini bu kadar kaptırma ipleri eline verme paranla pulunla bir erkeği elinde tutmaya çalışarak kendini basitleştirme onu buna alıştırma demiştim demek istedim ama sırası değildi, ruh hali yeterince kötü durumdaydı. Köstek değil destek olmak istiyordum kendini kötü hissettirecek şekilde konuşmak veya suçlamak değil ki onu suçlamıyordum sadece bu konuda hata yapmıştı. "Hiş, konuşma böyle kendini suçlamada."

"Herkes hata yapabilir ve bunun sonunda ders alır tekrar etmez sende hata yaptığının farkındasın dersini de aldın tekrar etmeyeceksin önemli olanda bu. İyi olacaksın, yanında olacağım." Kollarını boynuma doladı. "İyiki varsın Çisem, iyiki varsın." Sırtını sıvazladım. "İyi ki varsın." Diye tekrar etti. "Her zaman." Gülümsemeye çalıştım bu eylemi gerçekleştirmek pudraların ardına sakladığım darbenin gerilip canımı yakmasına sebep oldu.

İHANET |TAMAMLANDI|حيث تعيش القصص. اكتشف الآن