Chapter 75

294 19 2
                                    

Tvirtai įsikibus į patėvio parankę peržengiau slenkstį link altoriaus pas savo jau galimą sakyti vyrą. Pakraipiau nosį susigraudinus, kai pamačiau koks jis tobulas šią dieną. Na, jis visada tobulai atrodo, bet šią dieną... Net neturiu žodžių apibūdinti. Galėjau matyti kaip jis jaudinosi ir susigraudino pamatęs mane..

---NiNi P.O.V.---
-Kokia nuostabi...-sušnabždėjau sau panosėj išvydęs ją, net akyse susikaupė ašaros matant ją baltoje suknelėje. Visiškai kaip įsivaizdavau. Nusibraukiau ašarą susikaupęs ir nuryjau seiles. Iškvėpiau, kai ji priartėjo prie manęs.
-Atrodai tobulai...-sukuždėjau jai, nors ir nemačiau jos veido per nuometą. Ji kažką pasakė savo patėviui ir paspaudęs jo ranką paėmiau savo gražuolės ranką padėdamas užlipt ant altoriaus.
-Atrodai kaip princas.-išgirdau ją. Išraudau.
-Stengiausi.-sukikenau ir pasisukau su ja į kunigą. Na, štai. Atėjo laikas, kai ji bus mano ir tik mano...

-Niall! Žiūrėk kas pas tave ateina!- išgirdau Diamond nuširdų juoką ir pasisukau matydamas kaip mūsų mažoji mergytė ištiesusi rankutes iš lėto eina link manęs.
-Nagi, princese, tu gali. Ateik pas tėtį.-plačiai nusišypsojau ištiesęs rankas į savo princesę. Ji garsiai sukrykštavo ir įkrito į mano glėbį. Paėmiau ją ant rankų atsistodamas.
-Šaunuolė. Tikra tėčio mergytė.-sukikenau.
-Hey, ji ir mano.-priėjo prie manęs Diamond stuktelėjus mano šoną.
-Myliu tave, labai labai.-sušnabždėjo ji į mano lūpas. Nusišypsojau ir atsakydamas tuo pačiu pabučiavau ją.

Pažvelgiau į savo senutę atsigulusę ant lovos.
-Žinai, Diamond, nugyvenom pašėlusį gyvenimą. Nieko nesigailiu. Dabar galim sau ramiai ir numirti.-atsiguliau šalia jos paimdamas jos ranką.
-Užauginom nuostabius keturis vaikus ir tikiuosi, kad ir kitam gyvenime susitiksim bei taip pat nuostabiai nugyvensim ne vieną gyvenimą kartu, mielasis.-išgirdau jos tylų balsą. Su giliu jos atodusiu supratau, kad jos nebeliko. Tvirtai suspaudęs jos ranką taip pat palikau šį pasaulį paskui savo gyvenimo meilę.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na, štai ir pabaigiau istoriją. Realiai susigraudinau rašydama... Bet nemanau ar vertą dar tęst po tiek laiko.
KVIEČIU SKAITYTI MANO NAUJĄ ISTORIJĄ ANGLŲ KALBA "Temporary Fix" bei "The Little Hours"
TIKIUOSI JŪSŲ SULAUKTI TOKIO PAT PALAIKYMO IR SKAITYMO SU TA ISTORIJA BEI KITOM!

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now