Chapter 10

999 58 1
                                    

Įvyko tai ko nesitikėjau. Harry pašoko iš savo vietos ir pribėgęs prie Niall trenkė jam iš kumščio į veidą. Niall gimdamasis trenkė jam atgal, viskas vyko labai greit. Aš nespėjau net sureguoti. Liam su Zayn greit pašoke bėgo jų atskirti. Aš pribėgus prie Ni apsikabinau jį. Tada atsisukau į Harry kurį laikė Louis.

-Harry kodėl?! Kodėl jam trenkiai?!-Su kiekvienu ištartu žodžiu mano balso tonas kilo. Niall uždėjo ranką ant mano peties, kad nusiraminčiau.

-Tai ką man siūlai daryt sedėt?!-Visdar įniršes šaukė.

-Bet kam jam trenkt?! Huh?

-Aš negaliu taip! Ypač, kai dabar tu su Niall!-Šaukdamas tarė. Aš nusukau veida žinodama jo jausmus man. Pažiūrėjau į Niall kuris tai stebėjo labai įdėmiai.

-Ir ką tu jai jauti?-Ramiai paklausė Ni. Mano širdies plakimas padažnėjo.

-Aš ją myliu! Kaip jūs nesuprantat! Aš ją myliu!- Šaukdamas tarė ir baigęs krito ant kelių ir pradėjo verkt. Niall veide atsispindėjo skausmas. Mano akyse pradėjo kauptis ašaros. Matydama tokį Harry man skaudu... Ypač matydama Ni veidą, kuris kupinas skausmo. Neatlaikius įtampos nubėgau, užsidėjau batus ir išbėgau iš namo. Ašaros pradėjo bėgti mano skruostais. Bėgau kur mane kojos nešė. Sustojus pamačiau, kad esu prie kažkokio ežero. Priėjusi vandenį atsisėdau šalia. Su rankove nusivaliau ašaras. Ir mano galvoje vis pradėjo suktis klausimai... Kas dabar bus?? Kas bus toliau?? Reik viską gerai apgalvoti.

--Niall P.O.V.--

Diamond neatlaikius užsidėjo batus ir išbėgo. Aš norėjau išbėgti paskui ją, bet mane sulaikė Liam.

-Leisk jai pabūt vienai.

-O jei ji ką nors sau pasidarys?!-Jau sumišęs riktelėjau.

-Niall matos, kad tau ji rūpi, bet leisk jai viską apmąstyti. Ji turi apgalvoti ir pradėt priprasti dabar gyventi tokį gyvenimą. Pagalvok kas bus kai viską sužinos management... Jei jie nepritars jūsų draugystei... O jei ir pritars, kaip dėl fanių patyčių... Leisk jai pamąstyti.-Leidau sau viską suvirškinti.

-Tu teisus Liam. Bet jei ji negrįš po valandos eisiu jos ieškoti.-Jis tik linktelėjo. Atsisukau į Harry. Jis jau buvo nusiramines, bet visdar klupėjo. Jis pakėlė galvą į mane ir tarė:

-Ni aš atsiprašau, kad tau trenkiau...-Aš nieko neatsakęs nuėjau užsidėti batus. Ėjau mąstydamas apie šios dienos įvykius. Prisiminęs smugius į veidą užsidėjau kapišoną, kad žmonės nematytu. Įėjas į savo butą atsisėdau ant sofos. Apgalvojau Liam ištartus žodžius. O kas bus kai visi sužinos apie mus... Ar ji atlaikys tokį spaudimą. O jei ji neatlaikius mane paliks?? Kaip aš tai ištversiu... Aš ja myliu ir labai. Manu ji ta skirtoji, bet jai ji mane paliktu neištverčiau. Ištraukiau telefoną iš kišenės. Nutariau paskambinti Diamond. Laukiau kol ji atsilieps. Staiga nuskambėjo jos švelnus balsas:

-Hey Ni...-Tarė drebančiu balsu.

-Kaip tu?-Tyliai paklausiau.

-Man viskas gerai, tik paskendus mintyse. O kaip tu..?

-Aš buvau priblokštas kai Harry pasakė tai... Ar tu tai žinojai?-Atsiduses paklausiau.

-Žinojau, bet nesakiau nes nenorėjau, kad jūs susipyktumėte.-Jos balsas pradėjo drebėti.

-Kur esi?-Man reik su ja būti.

-Prie ežero kažkokio.-Atsidusus tarė.

-Aš tuoj būsiu.-Baigęs pokalbi išlėkiau iš namų. Aš žinau pri kokio jinai ežero. Jis yra netoli mūsų bendro namo. Priėjas vietą pamačiau Diamond sėdinčia ir žiūrinčia į vandenį.

-Hey princese.-Atsisėdes šalia jos tariau. Ji nieko nesakė tik padėjo galvą ant mano peties. Aš ja apsikabinau. Sedėjo tyloje. Staiga ji prašneko.

-Ni kas bus toliau?

-Kaip suprast?

-Kas bus toliau? Jei apie mus sužinos management ir mums neleis susitikinėti. O jei ir leis kas bus su kitais... Su Directioner'ėm? Kaip jo reguos į tai?-Jinai pradėjo uždavinėti klausimus kūrių aš negalėjau atsakyti.

-Nežinau princese... Pamatysim.-Pabučiavęs jos smilkinį tariau. Pasedėja dar kiek laiko mes nutarėm eiti pas vaikinus į namą.

-Hey mes grįžom!-Įėjas tariau. Paėmes Diamond už rankos ėjau į svetaine. Ten sedėjo Visi iskyrus Harry. Visi tai turiu omenyje ir merginos. Merginos pasivogė Diamond ir nuėjo į mano kambarį. Aš likau su vaikinais.

-Kur Harry?- atsisėdes paklausiau.

-Išėjo... Turbūt į barą skandinti savo nevilty.-Aš tik atsidusau. Įdomu apie ką merginos šneką.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now