Chapter 23

890 43 1
                                    

Atsikėlias iškart parašiau visiem vaikinam, kad susitiktume pas mane. Šiandienos misija "Persikraustyti pas Diamond, kol ji ligoninei" Nusijuokiau iš pavadinimo. Visi suėjo, o aš iš virtuvės su pica burnoj atėjau.

-Taigi Niall kas nutiko?-Atsiduses paklausė Hazz. Aš kramčiau.

-Kraustaus pas princese.-Iškėliau rankas.

-Pagaliau.-Nusijuokė Lou. Aš linktelėjau.

-O ji žino?-Paklausė Liam. Papurčiau galvą.

-Aš jai noriu staigmena padaryt.-Nusišypsojau.

-Tai kimbam į darbą.-Tarė Liam. Pradėjom nukabinėti visas mano gitaras. Paskiau kitus daiktus. Paskambinom Paul, kad paimtu autobusiuką. Kai jis privažiavo pradėjom dėt daiktus. Užsakyt didesne spinta reik, nes pas Dei vienvietė, netilps mūsų... Nors galima įkūrt ten kambariuką. Nes vien mano kepuriu iš kiekvienos šalies kiek. Paskambinau darbininkam ir pranešiau ką reik daryt, Liam nuvažiuos sakė parodys viską. Kiti pirmam aukšte tvarko daiktus, o aš rūbus deduos ir kitus daiktus kurie esa kambaryje. Baiges dėtis daiktus nusileidau su lagaminais žemyn, čia buvo pustuštė svėtainė. Įsidėjau daiktus į mašiną. Kadangi visi turbūt ten tai reik užrakint savo butą ir pasilikt jai kas atsitiktu. Sėdau į mašiną ir važiavau jau galima sakyt kaip ir į savo namus. Įėjau su lagaminais. Liam iškart priėjo prie manęs.

-Niall einam parodysiu tau spintą kuria baigia daryt.-Linktelėjau. Nuėjom ir stebėjausi rezultatu.

-Man patikti.-Nusijuokiau. Diamond rūbai jau buvo sukabinti ir visą kita.

-Kodėl Dei neturi suknelių... Ne pala turi tik dvi. Reik jai nupirkti.-Pasimetes paklausė Liam.

-Ne... nereikia ji mane priplotu...-Nusijuokiau. Liam kartu.

-Ir kodėl?

-Nes ji jų nemėgsta nebent būtina... Ir taip jinai pyksta, kai ka nors jai noriu nupirkt.-Atsidusau.

-Ji gan keista...-Tarė Liam.

-Ne ji nėra tokia... Tiesiog ji... nežinau kodėl, bet manau jinai bijo save atskleisti... nu savo tikra charakterį.-Ir nuėjau į apačia. Beliko tik kameras įtaisyt. Po poros valandų jau atsipūte sedėjom. Išvargom kol viską sustatėm. Jau čia sedėjo ir merginos išskyrus Perrie, nes jai repeticija. Bet greit ir ji bus. Su šitom mintim suskambo skambutis. Zayn pašoko ir nubėgo atidaryti. Mes nusijuokėm. Jie atėjo ir atsisėdo.

-So ryt Dei grįš ane?-Paklausė El. Aš linktelėjau.

-Manau kažką reiktu suveikt.-Ji tarė. Aš palinksėjau pritardamas.

-Tai gerai. Ryt Kažkas pasiimkit ją iš ligoninės ir pasakykit, kad mum repeticija ir atveškit ją čia. Aš manau, kad ji tikrai grįžus eis į dušą. Tai kol ji maudysis greit paruošim jai staigmena.-Tariau. Jie pradėjo sakyt "visai gera mintis" "okey".

-Aš ja galėsiu pasiimt.-Tarė Lou.

-Tik Lou neišplepėk jai, kad aš atsikrauščiau.-Rimtai pažiūrėjau į jį.

-Sukčiaus garbės žodis.-Visi rimtai į jį pažiūrėjom.

-Gerai...-Numykė.

-Tai gerai visi pradedam rytojaus planą.-Tariau ir jie linktelėja pradėjo išeidinėti. Užrakines duris šliaužiau į mano ir princesės kambary.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now