Chapter 13

882 53 0
                                    

Prabudau visai geros nuotaikos. Bet šiandien manęs laukia sunkoka diena, nes turėsiu viešai pasirodyti su Harry. Nusiprausus ir apsirengus nusileidau žemyn. Užuodžiau blynų kvapą ir iškart pasukau link virtuvės. Įėjus pamačiau Harry stovinti prie viryklės ir kepantį blynus. Aš atsisėdau ant kedės ir tariau:

-Labas rytas!-Jis tuo metu metė blyną ir atsisuko į mane.

-Harry!! Blyn..-Nutraukiau save kai pamačiau ant Harry galvos besipuikuojantį blyną. Pradėjau juoktis, o jis žiūrėjo į mane. Aš baigiau juoktis ir tada jis nusiėmė blyną. Išmetes į šiukšledeže vėl tesė blynų kepimą. Baigęs man į lėkšte įdėjo blynų. Valgėmė tyloje kol aš neprakalbau.

-Tai kelinta išeisim? Ir kur eisim?-Pažiūrėjus į jį tariau. Jis mąstė, kol sumąastė spėjau ir blynus pabaigt kurie buvo tikrai skanūs.

-Aš nežinau eisim gal į parką, paskiau sumąstysim...-Dėdamas lėkšte į kriaukle tarė.

-O, kad ir eit, kai išplausiu lėkšte?-Nusišypsojo.

-Gerai... Aš tik megztinį ir batus užsidėsiu.-Jis linktelėjo ir nubėgau į kambarį. Spintoje radau kažkodėl Niall megztinį. Nusišypsojau pamačius jį ir iškart užsidėjau. Nusileidau žemyn ir pamačiau jau laukianti Harry. Užsidėjau greit batus ir išėjome iš namų. Pradėjom eiti, kai staiga Harry paėmė mano ranką. Aš klausiamai į jį pažiūrėjau.

-Čia, kad įtikimiau atrodytu.-Aš tik linktelėjau supratus. Įdomu kaip pasijaus Niall kai pamatys visas nuotraukas...

--Harry P.O.V.--

Pagaliau galiu justi jos rankas savose, jos kvapą ir buvima šalia manęs. Dabar ji mano kaip ir mergina. Svajojiu, kad tokia ištikrųjų būtu... Jos rudi ilgi plaukai, rudos akys, juokas, šypsena ir pati jinai. Ji tiesiog tobula. Reik man pasistengt iš jos galvos išmesti Niall.

--Deimantės P.O.V.--

Harry visą kelia ėjo susimąstęs apie kažką. Aš sustojau ir jis bandė toliau eiti, bet negalėjo, nes mano ranką laikė jo. Jis atsisuko į mane su klausiamu žvilgsniu.

-Kas yra? Kodėl sustojai?-Žiūrėjo jis į mane.

-Ko toks susimąstes?-Pradėjau toliau eiti.

-Ai ne nieko.

-Harry einam kur nors...-Tariau, nes man jau buvo nubodu. Jis parodė man į ledų parduotuve, aš pradėjau eiti temptama jį kartu.

-Kokių ledų nori?-Paklausė su šypsena jis.

-Šokaladinių, jie mano mėgstamiausi.-Nusišypsojau ir kol jis užsakys ledus nuėjau atsisėsti ant suoliuko. Parašiau Niall žinute "Pasiilgau :'(" Palaukus, negavau atsakimo... Atsidusau ir pakėlus galvą pamačiau ateinanty Harry su ledais.

-Štai šokoladinis.-Nusijuokes davė man. Aš paėmiau ir pradėjau valgyti.

-Tai kaip mes turime čia elgtis viešumoje, kad įtikimiau atrodytume kaip pora?

-Nu žinai apsikabinėti, laikytis už rankų, kartais pasibučiuoti...-Valgydamas ledus vardyjo. Su paskutiniu žodžiu man net akys išsiplietė. Bučiuotis viešumoje... Ughh... kaip viskas sudėtinga... Baigus valgyti ledus apsižvalgiau ir pamačiau ateinančius paparacius. Aš atsisukau į Harry, kuris matė kur žiūrėjau. Jis greit pagriebė mano ranką ir pradėjo bėgti link namų. Aš bėgau toliau, o Harry paduso. O jau namai už kelių metrų. Timptelėjau jį už rankos. Greit įbėgom į namus ir užrakinom duris. Harry krito ant sofos, o aš atsisėdau ant fotelio. Aš juokiausi iš šios situacijos. Atsipūtus atsistojau ir nuėjau į savo kambarį. Pasiėmiau telefoną ir pažiūrėjau ar atrašė Ni. Bet nebuvo nieko... Ką jis veikia, kad net man negali atrašyti. Nujaučiu kažką blogo ir man tai nepatinka...

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now