Chapter 12

956 57 1
                                    

---Rytas---

Prabudau nuo skambančio telefono.

-Kas taip anksti gali skambinti??-Sau užsimiegojus tariau. Paėmiau telefoną, o ten šveitė Harry vardas ir tada prisiminiau, kad mes kartu kraustomės. Atsiliepiau.

-Klausau..-Visdar apsimiegojus tariau.

-Diamond aš būsiu pas tave už 30 minučių būk pasiruošus.-Greit tarė ir padėjo ragelį. Greit išlipau iš lovos susiradau lagamine rūbus ir nuėjau nusimaudyt. Nusimaudžius pavalgiau, nusinešiau lagaminus į pirmą aukštą, kad paskiau jų tampyt nereikėtu. Praėjus pusvalandžiui atvažiavo Harry. Jis paėmė mano lagaminus ir sudėjo į mašiną. Važiavome tyloje. Pamačiusi namą vos nepaspringau seilėmis. Nu management pasistengė. Įėjom į namo vidu kuris tikrai erdvus ir jaukus. Man patinka šis namas. Pasiėmiau savo lagaminus ir nešiau į antra aukštą. Buvo keli kambariai čia. Išsirinkau su balkonu. Pradėjau deliotis daiktus į vietas. Išgirdau beldimą į duris.

-Užeik...-Tariau. Pro duris išlindo Harry. Aš atsisukau į jį.

-Kažkas atsitiko?

-Amm... Vaikinai klausė ar galėtu jie atvykti čia ir gal atšvesti atsikraustymą...-Paklausė jis manęs.

-Tegul atvažiuoja, man nėr skirtumo.-Tariau. Taip aš dar esu ant jo užpykus, kad trenkė Niall. Nors jau nėra reikalo. Tubūt kai kokia paauglį elgiuosi, pykdama ant jo. Jis dar norėjo kažką sakyti, bet apsisuko ir išėjo. Atsidusau ir toliau dėjau daiktus. Kai padėjau paskutinius marškinėlius į spintą suskambo duru skambutis. Nusileidau. Ten pradėjo rinktis visi. Akimis ieškojau Niall, bet jo neradau. Žiauriai nuliūdau, nes jo nebuvo. Nulipau laiptais ir merginos puolė mane apsikabint. Visi atsisėdom ant sofu.

-Kas yra Diamond?-Paklausė manęs Liam.

-Nieko...-Tariau žiūrėdama į savo rankas, o akyse pradėjo kauptis ašaros.

-Ar tai dėl Niall...?-Atsargiai paklausė jis. Aš tik linktelėjau, nes jaučiu, kad tuoj prapliupsiu.

-Ei viskas bus gerai...-Apkabindama mane Pezz tarė.

-Aš einu į kambarį.-Atsistojus tariau. Jie tik linktelėjo. Nuėjus į kambarį nuėjau į vonia ir užsirakinau ten. Nežinau kodėl, bet aš taip visada darau. Pesedėjus 10 minučiu vonios kamabarį nuėjau ir atsisėdau ant lovos... Laukiau tik jau nebežinau ko...

---Niall P.O.V.---

Sėdžiu savo bute ir mastau ar eit pas Diamond į naujus namus. Vaikinai pranešė, kad jie ten eis. Aš net nežinau. Man dabar taip sunku, nes Diamond atskirta nuo manęs... Jaučiuosi lyg kažko manyje truktu. Jaučiu akyse pradeda kauptis ašaros. Atlošiau galvą ir sumirksėjau kelis kartus. Reik nuvažiuot aplankyti ją. Sustojau prie namo kurio adresa gavau iš Liam. Išlipau ir pradėjau eiti link namo. Pabaladojau ir laukiau kol kažkas atidarys. Duris atidarė Harry. Mes apsikabinom ir aš įėjau. Jau mes susitaikėm ir dabar tarp mūsų lyg niekur nieko neįvyko. Atėjau į svetaine ir pamačiau visus išskyrus Diamond. Akim aplakščiau erdve aplink mane, bet jos nemačiau.

-Ieškai Diamond?-Paklausė Zayn. Aš linktelėjau ir jis parodė su pirštu į antra aukštą ir kai pradėjau lipt laiptais Harry šuktelėjo:

-Vidurinės durys!-Aš iškart ėjau prie jų. Atidarės pamačiau ją sėdinčia ant lovos... Ji sedėjo lyg suledėjus, bejausmė ir žiūrėjo į vieną tašką. Aš priėjau prie jos lovos ir atsisėdau.

-Diamond?-Tyliai tariau. Ji nekreipė dėmesio ir toliau sedėjo. Aš prisilinkau prie jos ir apkabinau ją. Ji tik mane tvirtai apkabino ir pradėjo verkt.

-Ššš... Viskas gerai aš čia su tavimi.-Glostydamas jos nugara kartojau. Kas bus toliau jai ji dabar taip...o kad bus kai visi viską sužinos apie mus... Kaip ji tai atlaikys... Ji nusiramino ir užmigo. Aš ja paguldžiau ir užklojau.

---Deimantės P.O.V.---

Prabudau iš miego. Pakėlus apsižvalgiau kur Ni. Bet jo jau nebuvo. Išlipau iš lovos ir nusileidau žemyn. Ant sofos sedėjo Harry.

-Jau visi išėjo?-Vis dar gerai neprasibudinus paklausiau.

-Jo. Gal nori kokį filmą pažiet? Paspraginčiau pop kornų...-Nusijuokęs tarė. Aš nusišypsojau ir linktelėjau.

-Tu išrink filmą ir aš einu pop kornų.- Pradėjau ieškoti filmo ir radau siaubo filmą. Greit įdėjau ir atsisėdau ant sofos. Harry grįžo su dviem dubenim spragėsiu. Įjungiau filmą ir pradėjom žiūrėt.

-Nebijai?-Paklausė Hazz.

-Ne aš mėgstu siaubo filmus.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now