Chapter 62

640 48 2
                                    

Grįžus su Niall iš apsipirkinėjimų nusinešiau pirkinius į miegamąjį. Žinoma buvau kiek be nuotaikos, nes Niall mane tempės apsipirkinėti ir viską pirko jis. Giliai atsidusau ir susidėjau viską į vietas. Jis žino, kad mane nelabai patinka, kai jis leidžia savo pinigus ant manęs, bet aš jį ir suprantu, nes norisi nupirkt ką nors savo mylimam žmogui, bet ir nenoriu, kad paskiau visi pradėtų sakyt, kad aš su juo, tik dėl jo pinigų ir taip toliau.
-Nagi, Dei... Žinai, kad man nepatinka, kai būni suniurus...-tarė jis atsirėmęs į spintos duris.-Žinau, kad tau nepatinka kai leidžiu pinigus ant tavęs, bet aš noriu tau kažką nupirkt. Mes gyvenam kartu ir aš viskuo dalinuos su tavim, o tu su manim. Mes susituoksim ir tai bus mūsų bendras turtas. Princese nepyk.-sušnabždėjo jis apsikabinęs mane.
-Aš suprantu tave Niall, bet žinai, kad nenoriu paskiau girdėt visokių nesąmonių apie tai, kad būnu su tavim, tik dėl tavo pinigų.-tariau pažiūrėjus į jį.
-Suprantu, bet taip nėra ir jie tegu šneka ką nori, o mes žinosim tiesą.-šyptelėjo jis ir pakštelėjo mano lūpas.
-Einu nusimaudyt.-sukikeno jis pliaukštelėjęs mano užpakalį ir nuėjo į vonią. Kikendama nusekiau jį žvilgsniu. Susitvarkius viską iki galo atsisėdau ant lovos. Po kiek laiko pasigirdo kaip Niall dainuoja duše. Sukikenau ir pasiėmus telefoną įsijungiau kamerą. Tyliai pravėriau vonios duris ir filmavau jį. Sukrizenus baigiau filmuot jį, kai jis baigė maudytis. Tyliai uždariau duris ir kikendama pabėgau į pirmą aukštą. Atsisėdau ant sofos svetainėje ir įsijungiau teliką vis dar laikydama juoką. Atsikrenščiau, kai girdėjos kaip jis nulipinėja laiptais. Niall įėjus į svetainę pradėjau juoktis kaip nesveiką. Pasiėmiau pagalvėlę ir juokiaus į ją. Ni pradėjo irgi juoktis iš manęs. Išgirdus jo juoką išvis nebegalėjau sustot. Nusiverčiau ant grindų žvengdama. Giliai įkvėpiau bandydama nustot.
-O dieve...-sukikenau nusivalius ašaras. Atsisėdau per sulenktus kelius ir pažiūrėjus į jį sukikenau.
-Tau viskas gerai?-nusijuokė jis. Palinksėjau galvą ir atsistojau.
-Man kitaip atrodo.-sukikeno jis.
~~~
Jau praėjo mėnuo. Mums su Niall visai gerai išeina tas supanašėjimas. Na nežinau kas įvyko su Zayn, bet jis pasitraukė iš grupės. Žinoma labai gaila, bet tai jo sprendimas. Matau per repeticijas kaip kiek pasimetę jie repetuoja ir pasiskirsto Zayn žodžius. Šiandien bus koncertas Londone, o paskiau prasidės ir kita turo dalis. Nežinau ką veiksiu viena namuose, kai Niall bus ture tas dešimt savaičių. Na žinoma gal nuvyksiu į pora koncertų. Man ir taip nėr kas veikt, kai jis būna repeticijose ir nepasiima manęs. Buvau su balta maikę, juodom kiek plėšytom kelnėm ir su conversais taip pat kaip ir Niall apsirengus, tik batai skyrėsi.
-Wyy!-nusijuokiau kartu su Niall kai per užkulisius važiavom kartu ant vieno dviračio motorolerio.
-Omg, Ni suk, suk!-nusijuokiau, kai jis užsižėjęs vos nepamiršo pasukt į šoną. Mus filmavo per snapchat'ą. Sustojom su Niall ir nulipom nuo motorolerio. Iškišau galvą pro užkulisius ir pažiūrėjau į besirenkančias fanes.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now