Chapter 37

825 50 0
                                    

-Brrr kaip čia šalta...-Tariau nusiėmus striuke.
-Nenorėk, kad būtu šilta, kai nieko nebuvo namie visa savaitgalį.-Sukikeno Ni.
-Einu židynį užkurt.-Nusišypsojo, o aš linktelėjau. Nuėjau ir persirengiau. Staiga užsimaniau padainuot. Laisva šalis niekas nedraudžia.
-You can tie me up in chains. You can through away the key, but theres no trap doors I'm not gonna leave. Your'e the truth I can't explain you're the only one I see... It's not an Illusion to me!-Lipau laiptais ir dainavau. Padariau mums kakavos ir įmečiau kelis zefyrus. Niuniuodama ėjau prie Niall kuris sėdėjo šalia židinio ant sėdmaišio ir apsiklojęs dekiu.
-Ant dainų patraukė?-Nusijuokė jis. Linktelėjau. Jis ištiesė deki, kad ateičiau į jo glėbį. Atsisėdau į jo glėbį ir jis mane apgaubė dekiu.
-Ryt išvyksti.-Atsidusau ir žiūrėjau į liepsną degančia židinyje.
-Žinau... nenoriu tavęs palikti...-Sušnibždėjo ir nosim patrynė mano kaklą.-Reik kaip nors šį vakarą praleist...-Sukikeno. Aš supratau apie ką jis.
-Niall ištvirkeli tu!-Nusijuokiau.
-Ką aš tik sakau, kad galim...-Nusišypsojo nuoširdžia šypsena.
-Manau...-Tariau artėdama šalia jo lūpų.-Kad vertėtu...-Suliečiau mūsų lūpas. Apsivijau kojomis jo liemenį. Jis mane paguldė ant nugaros. Jis savo bučiniais slinko mano žandikauliu iki mano kaklo. Pradėjau nuiminėti jo megztinį kartu su maikę. Jo ranka palindo po mano megztiniu ir švelniai savo rankomis glamonėjo mano pilvą. Jis staigiu judesiu nuėmė jį. Savo nagais švelniai raižiau jo nugarą. Jis apvertė mus ir atsegė mano liemenėlę. Jis mus vėl apvertė. Niall prispaudė mano rankas virš galvos ir kita ranka vieną krūtį pradėjo masažuot, o kita su liežuviu suko ratus aplink spenelį. Iš mano lūpų išėjo aimana. Jis atgal grįžo prie mano lūpų. Niall pradėjo nuiminėti mano džinsus. Po minutės neliko ir jo džinsų.
-Pasimėgaukim šia akimirka ir niekur neskubėkim...-Sušnibždėjo. Aš nusišypsojau. Jis vėl mane pabučiavo, tik šįkart švelniam ir lietam bučiniui. Jo rankų pirštai brėžė linija nuo pat mano kaklo per krutinės vidurį, pilvą. Priartėjęs kelnaičių juotelę, jis švelniai įkišo į jas pirštus ir pradėjo maloninti mano klitorių. *Ughhh...* Iš mano lūpų išsprūdo aimana. Staiga mano kelnaičių nebeliko. Mano ranka slinko nuo o kaklo, per krutinę, pilvą ir V linija... Mano ranka pajautė kažką jo trumpikėse. Puse lūpų šyptelėjau. Mano ranka pradėjo trinti jo draugužį per jo trumpikes.
-Ugh... Dei...-Suaimanavo į bučinį. Pirštais užkabinau jo apatinius ir nutraukiau. Jo ranka dingo nuo mano kūno ir užkišęs du pirštus pasiėmė apsaugą. Jis iš lėto įėjo į mane. Nuo malonumo mano nugara išsirietė ir lūpas paliko aimana. Jis lėtai įeidinėdavo ir išeidinėdavo. Viena koja užsikabinau už jo liemens. Jis pradėjo bučiuoti mano kaklą. Su kiekvienu jo klubu judesiu mano ritmiškai sujudėdavo kartu su jo. Jis pagreitino tempą ir mūsų aimanos susiliedavo kartu.

---Po poros valandų---

Sėdėjom prie židinio apsijuose tuo dekiu.
-Niall man dabar karšta...-Nusijuokiau. Jis atidengė mane ir užmaukšlino savo megztinį man. Nusijuokėm abu. Pabučiavau jį.
-Myliu tave.-Nusišypsojau.
-Aš ir tave.-Atsakė atgal su plačia šypsena.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now