Chapter 6

1.1K 67 1
                                    

Mus pertraukė skambutis į duris. Liam nubėgo atidaryti durų. Išgirdau moteriškus juokus ir aš iškart supratau, kad tai merginos. Liam grįžo apsikabines su Sophia. Tada įėjo Perrie ir Eleanor. Zayn ir Louis priėjo prie savo merginų.

-Merginos susipažinkit su nauja mūsų šeimos naria Diamond.-Man vos akys neišsprogo, kai pasakė, kad esu šeimos narė.

-Zayn baik aš dar tik su jumis pažįstama mėnesį.-Nusijuokusi tariau.

-Sveika. Man atrodo nereikia prisistatyt, bet vis tiek aš Perrie arba Pezz.-Nusijuokė ir apkabino mane.

-Labas aš Sophia.-Nusišypsojusi mane apkabino.

-Ir aš Eleanor arba El.-Nusijuokusi tarė ir apkabino.

-Merginos ji Directioner nereikėjo prisistatyt.-Besijuokdamas tarė Lou.

-Lou baik juoktis mes nežinojom.-Lengvai trinktelėjusi jam per ranką tarė El. Mes susėdome ant sofos kiti ant fotelių. Aš pradėjau šnekučiuotis su merginomis. Jos tikrai labai malonios. Zerrie šipinu žiauriai. Man jie tokie mieli abudu. Pezz man tokia tobula kaip ir El ir Sophia.

-Tai ką veikiam?-Paklausė Pezz.

-Gal einam tiesa, drąsa?-Lou iškart tarė.

-Lou mes jį žaidžiam ir žaidžiam.-Jau paniurusiu veidu tarė Zy.

-Bet Diamond nauja ir jai reikia pažaist...-Lou tarė rodydamas į mane.

-Tiesiog DeiDei jei norit, bus trumpiau.-Sukikenus tariau.

-Gerai.-nusijuokus tarė Perrie. Susėdome ratu. Aš sedėjau tarp Hazz ir Ni. Ir pradėjom žaidima.

-Aš pirmas.-užrėkė Lou.

-Tiesa ar Drąsa?-tarė Lou Zayn.

-Drąsa.

-Amm... Pakutenk Niall.-Nusijuokęs pasakė Lou. Zayn atėjo prie Ni ir pradėjo kutenti jam prie pažastu. Ni pradėjo juoktis ir Zayn grįžo į savo vietą. Praėjo pusvalandis ir visdar žaidėm. Ko mes tik nedarėm. Vieni turėjo pabučiuoti savo merginas. Ir kaikurie gėrė, Perrie turėjo paprašyti Zayn cigaretės parukyt, užtraukusi pradėjo kosėti. Mes su Ni vis susižvalgydavom. Bet kartais aš jaučiau jo žvilgsnį, kuris degino mane kiaurai.

-Gerai Diamond tiesa ar drąsa?-Paklausė manęs Perrie.

-Amm... Drąsa.-Neįsitikinusi tariau. Nu dabar kai sugalvos. Lou kažką sušnabždėjo jai į ausį. Ji tik nusijuokė ir perdavė visiem iškyrus mane ir Ni. Aš tik nurijau seiles. Jie visi palinksėjo galvom.

-Tu turi pabučiuoti Niall.-Sukikenusi tarė ji. Man tik prasivėrė burna, bet greit ją užčiaupiau. Aš nervingai pažiūrėjau į Ni. Jis jau žiūrėjo į mane. Aš nežinojau ką daryti pažiūrėjau į Harry jis tik nusišypsojo ir linktelėjo. Aš atsisukau ir pajaučiau Ni lūpas ant savųjų. Iš pradžių buvau sustingus, bet poto atsakiau į jo bučinį. Bučinys buvo nuostabus. Beje jis nuvogė mano pirmąjį bučinį ir Harry tai žinojo ir nieko nesakė. Visi pradėjo švilpt ir plot. Aš visa išraudonavau ir atsitraukusi pasislėpiau už Harry.

-Nu jau Diamond... Nejaugi nepatiko??-Besijuokdamas paklausė Lou. Harry tik nusijuokė ir apkabino mane.

-Ne Ni pavogė jos pirmąjį bučinį.-Nusijuokęs Hazz pasakė. Aš dar labiau išraudonavau. Išnybiau Harry į koja. Jis tik riktelėjo.

-Uuuu...-Visi pasakė. Aš akies krašteliu pažiūrėjau į Ni kuris buvo paraudonavęs.

-Niall esi blogas berniukas...-Tarė Lou pamosavęs pirštu. El jam trinktelėjo, kad jis užsičiauptu. Kai praėjo mano raudonis aš atsisėdau normaliai.

-Perrie atsiimsi už tai.-tariau rodydama du pirštus iš savo akių į jos. Toliau žiūrėjom filmus ar tiesiog žaidėm žaidimus.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now