Chapter 9

1K 61 0
                                    

--Deimantės P.O.V.--

Atsikėliau ryte su šypsena veide. Prisiminiau vakar vakara praleista su Ni. Atsikėliau ir padariau savo kiekvieno ryto ritualą. Stovėjau tik su lemenėle ir apatiniais ir ieškojau ką apsirengti. Išgirdau skambuti į duris. Greit nusileidau ir pažiūrėjau pro akutę, o ten stovi Niall. Pastovėjau su poker face ir tada prisiminiau, kad aš tik su apatiniu trikotažu. Greit pradėjau bėgti į kambarį. Ištraukiau kas pasitaikė. Užsisegiau greit raudonus marškinukus ir besileisdama laiptais šiaip netaip dėjausi džinsus.

-Tuoj!-Riktelėjau. Atidariau duris visa uždusus.

-Labas rytas! Atnešiau Nandos!-Nusijuokęs tarė.

-Bet ir atsivilkai taip anksti, net nespėjau apsirengt...-Sumurmėjau.

-Tai nori pasakyti tu buvai tik su apatiniais?-Pakilnojęs antakius pasakė. Aš visa tik išraudonavau.

-Nereikia čia tik raudonuoti...-Sukikenęs apkabino mane. Aš padėjau ant jo peties galvą.

-Einam valgyt, nes esu išalkęs!

-Ni tu visada išalkęs...-Nusijuokusi tariau. Atsisėdom virtuvėje. Ni mane beveik maitino, neleido man pačiai valgyti.

-Ni tu atėjai pas mane taip, kad paparacai nepamatytu?-Žiūrėdama į telefoną tariau.

-Jo...O kas?- Įdėmiai pasižiūrėdamas tarė.

-Tai, kad twitterį pilna foto kaip tu eini pas mane...-Jis tik susiraukė ir paėmęs telefoną pradėjo garsiai skaityti kas buvo parašyta:

-Niall Horan buvo pastebėtas einant į viena iš daugiabučių. Kaip visada nusipirkęs nandos, traukė į daugiabutį. Pas ką jis galėjo eit??- Jis baigė įdemiai stebėdamas telefono ekraną. Aš nervingai tik žiūrėjau į jį.

-Princese turėsim būti atsargesni. Mes neagalime leisti managemt visko suprasti.-Aš linktelėjau.

-Gerai man laikas į studiją. Reikia repetuoti. Greit bus koncertas.-Aš truputi nuliūdau, nes jis negali ilgiau pasilikti.

-Aš suprantu Ni. Susirašysim ar susiskambinsim.-Pabučiavus jį išleidau pro duris. Nuėjau apsitvarkyti, kad greičiau praeitu laikas.

-Po mėnesio-

Šiandien mes su Niall nutarėm pasakyti vaikinams ir merginoms apie mus. Tapau Ni mergina per tą mėnesį, bet jis dar negali to paskelbti oficialiai. Management vis dar nieko nežino ir tai yra labai gerai, nes aš nežinau kas bus, kai jie sužinos... Su Harry nutolom, nes jis prisipažino jaučiantis man ypatingus jausmus ir aš nutariau laikytis atstumo, kad niekas daugiau neįvyktu, kad Niall nesipyktu su Harry. Kelis kartus vos mūsų neužklupo besibučiuojančių. Man buvo tai labai rimta ir neramu kas įvyktu jei kas pamatytu, o jam irgi, bet jis nusijuokdavo. Visi jau laukia manęs tuo pačiu ir Niall. Ikvėpusi oro įėjau į namo vidu. Nusiėmusi batus įėjau į svetaine kur visi jau nekantriai laukė manęs. Aš atsisėdau ant fotelio kuris buvo šalia Niall.

-Tai ką norit pasakyti?-Nekantraudama paklausė El. Aš pažiūrėjau į Ni.

-Mes su Diamond...-Jis padarė trumpa pauze.

-Kas?-Liam sunerimes paklausė.

-Mes draugaujam, kitaip esame pora.-Aš sulaikiusi kvapą laukiau jų reakcijos. Tvyrojo tyla tol kol neįvyko to ko nesitikėjau...

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now