Chapter 24

781 47 0
                                    

--Deimantės P.O.V.--

Šiandien diena kai mane išlaidžia iš ligoninės. Vakar tikėjausi, kad Niall atvažiuos, bet jis neatvažiavo. Labai nuliūdau. Bet galbūt buvo užsimes. Jau sėdėjau ant lovos pasiruošus ir laukiau, kol kažkas atvažiuos mane pasiimt. Kadangi telefono neturiu, nes palikau namie, tai negaliu paskambint ar parašyt. Staiga pro duris ižengė Lou.

-Dei labas!-Apsikabino mane Lou. Aš nusijuokiau.

-Tai pasiruošus važiuot?-Nusišypsojo. Aš linktelėjau. Jis pradėjo eit link durų, bet aš jį sustabdžiau pagriebdama už rankos.

-O... O Niall kur?-Paklausiau.

-Nesijaudink jis repeticijoj kaip ir kiti. Mane išleido tavęs parvešt.-Nusišypsojo.

-Oh...-Jis atidares duris praleido mane ir ėjom link mašinos. Visą kelia praleidom tyloje. Jis sustojo prie namo.

-Ačiū Lou.-Padėkojau jam. Ir išlipau iš mašinos.

-Tik neišsigask įėjus!-Riktelėjo ir greit nuvažiavo. Aš pažiūrėjau į namą keistu žvilgsniu. Atrakinau duris ir pradėjau nusiiminėti strike bei batus. Vis dėl to jau pradžia žiemos... Įėjau į svetaine ir išsižiojau.

-The fuck...? Iškur tie būgnai.-Tariau sau Lietuviškai. Kai viena būnu kalbu Lietuviškai, nes dar pamiršiu kaip... Prėjau prie bugnų.

-Bet taigi čia Nall būgnai... Ką jie čia daro?? Nebesuprantu...-Pasukau galvą ir pamačiau ant sienos gitaras.

-Omg gitaros... Reiškias Niall atsikraustė... Šiknius...-Perbraukiau per akustinės gitaros stygas. Nusišypsojau. Senokai negrojau gitara.

-Turėsiu ką veikt, kai Niall bus išvažiavęs.-Tariau. Reik nusipraust. Užlipau į viršu. Reik nusipraust... Ammm... Kur spinta?? Ką jis čia darė... Pamačiau dvejas duris. Atidariau ir pamačiau spinta...

-Omg... Niall tu miręs...-Tariau.

-Bet jau kepurių tai kaip prišikta.-Nusijuokiau. Susiradau rūbus ir nuėjau į dušą. Nusiprausiau ir palikau plaukus džiūt apsirengiau kaip visada. Bet nusivogiau Niall mėgztinį. Lipau laiptais. Staiga susisuko galvą. Ir vos nenukritau nuo laiptų, bet spėjau susilaikyt už turėklų. Kažkas sukrebždėjo svetainei. Pradėjau et link ten. Pradariau duris ir išlindo visi rėkdama „Staigmena!" Aš nusišypsojau. Visi pradėjo juoktis, tik nežinau kodėl. Tas visi tai buvo merginos ir vaikinai.

-Kas?-Nesupratus paklausiau.

-Mes girdėjom kaip tu kalbėjai. Tik aišku nesupratom.-Nusijuokė Lou. Aš kartu.

-Tai ir gerai.-Nusijuokiau. Visi priėjo prie manęs. Aš nusišypsojau. Niall išėjo į prieki.

-Princese, tik nepyk.-Tarė sukikenęs. Jis kažką laikė rankose už nugaros. Niall.. tikrai šiandien tau kapai...

-Emm... Nupirkau tau...-Ir ištiesė iPhone 6. Omg iPhone! Bet aš ant jo pykstu, nes jis nupirko už savo uždirbtus pinigus. Be to jis labai brangus! Aš pažiūrėjau į jį rimtu veidu.

-Princese nepyk...-Tarė padėjas telefoną ant stalo. Mano žvilgsnis nukeliavo prie jo lūpų. Kaip aš jų pasiilgau. Priėjau prie jo ir apkabinus per kaklą pabučiavau. Vaikinai pradėjo švilpt o merginos pradėjo sakyt „awww".

-Bet už telefoną pykstu.-Atsitraukus tariau. Visi nusijuokė išskyrus Niall. Staiga sukilo visos emocijos. Ir stipriai apkabinau jį.

-Aš nuvyliau tave...-Tariau tyliai...

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now