Chapter 73

240 20 1
                                    

Na, štai ilgai ilgai laukta dalis. Nežinau, kaip čia man dabar išėjo po tiek laiko. Tikiuosi viską gerai prisiminsiu, kas turėtų dar vykti. Atsiprašau tokį ilgą laukimą, bet štai dalis su trupučiu priminimo. :3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-Rinkis ką nori, nupirksiu. Ir nekreipk dėmesio į kainą.-sukikeno.
-Bet aš nenoriu, visko turiu. Nieko man netrūksta. Tikrai.-šyptelėjau pakštelėjus jo lūpas ir pasisukau į duris, kurios vos nelūžo nuo fanių antplūdžio.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-Jos tikrai nesupranta, kas yra privatumas.- atsiduso Niall. Linktelėjau ir stengiausi jam nesiskųst kas biški. Reikia pagaliau priprasti prie tokio gyvenimo, argi ne taip?
-Na, ar imsi tą megztinį?- paklausiau jo pažvelgus, kad jis dar laiko tą megztinį. Niall sumirksėjo ir pažvelgė į drabužį.
-Nah, tu teisi. Nereikia man kaskart vis pirkti kažko. Ką manai, jeigu nueitu dabar į juvelyriką ir paieškotume kokių vestuvinių žiedų mum , m?- nusišypsojo. Mačiau kaip jo akys blizgėjo vien žvelgiant į mane ir dievinau matyt tą vaizdą jo akyse. Negaliu sulaukt kada galėsim ramiai pabūt dviese. Tik aš ir Niall. Tik aš ir mano vyras.
-Žinoma, bent apsižiūrėsim, ką maždaug norim ir ko yra.- palinksėjau spoksodama į jį. Niall pagriebė mano ranką sunerdamas pirštus ir išsivedė iš tos pardės. Apsidairiau akim ieškodama papuošalų parduotuvės.
-Va, žiūrėk!- parodė pirštu į parduotuvę pamatęs.
-O Dieve, kodėl tu taip greit eini.- sukikenau vos spėdama su jo žingsniais. Na, ir greitai jis eina. Mano trumpos kojytės nepavėja.
-Na, apsižiūrėk, gražuole.- paglostė mano plaukus, kai atėjom. Atgavau kvapą pažvelgus į jį. Šyptelėjau ir užsikišus plaukų sruogą už ausies pasilenkiau apžiedama vestuvinius žiedus. Mano akys užkliuvo už auksiniai sidabrinio žiedo.
-Niall, pažiek. Kaip tau šitie?- paklausiau pirštu parodžius į tuos žiedus. Jis atidžiai nužvelgė juos paprašęs ištraukt pardavėjos.
-Labai gražūs. Tikrai, mažute.- pakštelėjo mano lūpas. Nusišypsojau pasijutus pakilėta, nes jam patiko ką išrinkau. Nužvelgiau dar žiedų ir kitų papuošalų, kol jis kalbėjos su pardavėja. Kramtydama lūpą nužvelgiau Niall iš nugaros ir iškvėpiau stengdamasi nuramint savo hormonus.
-Einam?- paklausė Niall priėjęs prie manęs. Palinksėjau išeidama su juo ir paėmiau jo ranką. Susimąsčiau apie užpraitą naktį, kad jis užbaigė many. Nežinojau ar vartot kontraceptinea, ar ne, bet žinojau, kad jei pastočiau... Jis be galo apsidžiaugtų, kaip ir aš nėštumu, bet gal reiktų palaukti, kol būsim medaus mėnesy ar jis bus laisvesnis.
---NiNi P.O.V.---
Paslapčiom įsidėjau dėžutę su žiedais į kišenę, kol ji apžiūrinėjo kitus papuošalus. Išsivedžiau ją iš parduotuvės paimdamas jos ranką. Žvilgtelėjau į savo būsimą žmoną. Ah, ji greitai bus mano žmona... Šita moteris, kuri apsuko man galvą, kurią taip pamilau... Pagaliau bus mano žmona. Bus Horan. Diamond Horan. Wow, jai tobulai tai tinka. Šyptelėjau matydamas kokia ji susimąsčius ir nuo to susiraukia jos kakta, menkai. Įdomu apie ką ji mąsto. Net nemato kur eina ir leidžiasi manęs vedama, taip parodydama savo pasitikėjimą manimi pati to nesuprasdama.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now