Chapter 22

903 44 0
                                    

Visi sedėjo tyloje. Visi giliai buvom susimąste. Sophia atsistojo. Visi sužiūrom į ją.

-Manau merginos turim nueit iki jos.- Ji pasižėjo į jas. Visos atsistojo ir nuėjo į viršu. Dabar mes tik su vaikinais likom...

-Niall...- Su tuo aš pratrūkau. Vaikinai pribėgo prie manęs ir apsikabino. Jie žino, kad prie jų aš galiu verkt.

-Hey Niall viskas bus gerai...-Jie mane ramino.

-Jai Diamond tave pamatys tokį dar blogiau bus...-Tarė Zayn. Jie visi pritariamai linktelėjo.

-Jūs teisūs. Reik išlikt stipriam dėl jos.-Valiausi ašaras.

-NIALL!!!-Staiga i6 antro aukšto išgirdom. Greit pradėjau bėgt link Diamond kambario. Atidares duris pamačiau merginas labai išsiganduses. Priėjas arčiau mačiau Diamond nualpusia.

-Dieve...-Tariau. Paėmiau greit ją ant rankų.

-Liam užvesk mašina!-Surėkiau benešdamas ją. Louis atidarė man lauko duris ir paguldes ją į mašiną atsisėdau šalia. Liam greit užvedė mašiną ir pradėjo važiuot link ligoninės.

-Niall tik nesinervuok viskas bus gerai.-Jis pradėjo kartot, kai pamatė, kad vėl mano akyse pradėjo kauptis ašaros.

-Liam paspausk...-Tariau. Jis biški pagreitino. Neužilgo sulaukėm policijos sireno.

-Dar to betrūko!-Susinervaves riktelėjau. Liam sustojo ir palocininkas prisistatė. Aš susinervines išlipau iš mašinos. Man nesvarbu, kad neliepė, bet mano princesei blogai.

-O pone Horanai...-Aš jį pertraukiau.

-Galit mus paleist, nes mano merginai bloga...-Jis supratingai linktelėjo ir grįžo į savo mašiną. Greit įlipau atgal į mašiną ir Liam vėl paspaudes greičio pedalą važiavo link ligoninės. Liam pastatė mašina ir aš atidares dureles greit paėmiau savo meile į savo glėbį ir nešiau į ligonine. Liam išpaskos.

-Daktarė, kas nors!-Riktelėjau. Privažiavo seselės kelios su lovą. Aš ją paguldžiau ir jos pradėjo ją vežt aš pradėjau eit kartu, bet Liam mane sustabdė jis mane apkabino ir aš vėl pravirkau. Turbūt juokinga kai tiek verkiu, bet aš esu emocionalus vaikinas ir nesidroviu verkti. Tai mano gyvenimo meilė ir aš nenoriu jos prarasti.

-Šššš... Nialler viskas bus gerai, tik nusiramink.-Aš linktelėjau ir nusivaliau ašaras. Atsisėdom ant fotelių.

-Ačiū. Ačiū, kad nepalieki manęs, nei tu nei kiti vaikinai, aš labai jums dėkingas.-Tariau šyptelėjas puse lūpu.

-Niall kam broliai skirti... Kad padėtu, kad ir bet kas nutiktu.-Jis man paplekšnojo per nugarą. Aš jį apsikabinau. Sesėlė priėjus pasakė palatą kurioje ją paguldė ir mes nuėjom prie jos. Iš jos kaip tik išėjo gydytoja.

-Kaipl ji?-Paklausiau.

-Ji labai silpna. Jai depresija nestipri, bet labai nesijaudinkit. Jos organizmas labai nusilpes reik jai dabar daug valgyt ir skysčiu vartot. Kelias dienas ji čia praleis ir galėsit ją veštis namo.-Nusišypsojo ir nuėjo. Mes su Liam įėjom į palatą. Diamond ramiai miegojo. Pasiėmes kėde pasistačiau prie jos lovos. Pažiūrėjas į ją nusišypsojau ir paglosčiau jos skruostą.

-Niall tu ją tikrai įsimylėjas...-Tyliai tarė Liam.

-Ir net neįsivaiduoji kaip...-Atsakiau jam. Jis tik papurtė galva nusišypsojes. Mes abu sedėjom palatoj. Niekam sakiau nevažiuot, nes sakiau paskambinsiu jai kas blogiau bus. Liam pranešė jiem apie jos būkle. Jie apsidžiaugė, kad nieko rimčiau nėra.

-Niall važiuojam namo jau vėlu. Ryte vėl atvažiuosi. Matau tu labai pailsai.-Sušnibždėjo. Aš palinksėjau. Pabučiavau savo princesei kaktą ir išėjau su juo pro duris. Tikrai aš pavargau, nes įlipes į mašina ir pradėjus Liam važiuot vos neužmigau. Jis parvežė mane namo ir pats išskubėjo pas savo Sophia. Atsidusau ir atsirakines duris nužingsniavau į savo kambarį. Nusiėmiau maike ir nuėjau į dušą. Po drugna vandens srove svarsčiau kaip reiks toliau elgtis. Turbūt reiks persikraustyt pas Diamond. Nenoriu, kad vėl taspats atsitiktu. Išjungiau vandenį ir nusisausines kūną užsidėjau trumpikes ir kritau į lovą. Varčiausi kol radau tinkamą pozą. Apsikabinau pagalve ir atsidusau. Jai ne Diamond toliau sedėčiau vienas kaip pirštas. Įdomu kas būtu jai ji nebūtu praradus vaikelio... Jai butu berniukas išmokinčiau žaist futbolą ir gitara. Jai mergaitė ji būtu mano mažoji princesė. Lepinčiau ją kaip niekad. Dar kart atsidusau. Gal mes dar perjauni turėti vaikų... Užmerkiau akis ir užmigau.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now