Chapter 60

648 47 6
                                    

Kadangi aš pošlas vaikas :') xD Ši dalis bus dirty kaip ir supratot. xD

-Nagi, mažute...-sukikeno Niall grabaliodamas mane, kai grįžom namo.
-Dieve tu toks nekantrus.-nusijuokiau nusiėmus batus.
-Taip, nes noriu tavęs ir niekur dabar nepabėgsi.-nusijuokė jis ir paėmė mane ant rankų.
-O Dieve...-nusijuokiau.
-Ša tu.-sukikeno jis įmetęs mane į lovą.
-Pašėlai, Nialliukai?-nusijuokiau iš jo elgesio.
-I'm drunk in love.-sudainavo jis. Mano oda pašiurpo nuo jo balso. Jis užgulė mane rankom prilaikydamas savo svorį ir pabučiavo mane. Atsakiau į bučinį delnais apglėbdama jo veidą. Jo liežuvis įsirangė į mano burną, pradėjau kovot su juo. Po biški mūsų rūbai dingo nuo kūnų. Jaučiau kaip jis šlapiais bučiniais nusėja mano kaklą slinkdamas link krūtų. Stebėjau kaip jis pradedama bučiuot mano krūtis, viena ranka suėmė mano krūtį, o kitai pradėjo čiulpt spenelį. Primerkiau akis iš malonumo. Atsitraukęs paėmė prezervatyvą ir užsidėjęs įėjo į mane.
-O Dieve, mažuti...-sudėjavau, kai su kiekvienu judesiu jis greitėdavo. Rankom įsikibau į jo rankas. Nuo mūsų pradėjo girgždėt lova. Jam panardinus veidą mano kakle, mano rankos atsirado ant jo bejudančių klubų. Niall pradėjo bučiuot mano kaklą. Loštelėjau galvą mėgaudamasi jo bučiniais. Spūstelėjau jo klubus, kai jo judesiai pagilėjo. Netrukus jis pagreitėjo prieš mūsų orgazmą. Jis sudėjavo, o aš kojom suspaudžiau jo liemenį kojom, kai mus užliejo orgazmas. Pabučiavau jį trumpu bučiniu. Niall išėjo iš manęs ir nusekiau jį akimis, kai jis nušlepseno į vonią. Ranka perbraukiau per plaukus ir atsidusau.
-Nagi, princese, aš noriu antro raundo.-sukikeno jis apversdamas mane ant pilvo.
-O Dieve. Sutramdykit kas nors šitą airį.-nusijuokiau jis taip pat. Pasikėliau ant dilbiu ir kilstelėjau dubenį. Persimečiau plaukus į vieną šoną. Pajaučiau kaip jis apsižergia mane ir draugužiu perbraukė per mano vietelę erzindamas.
-Nu, Niall.-sukikenau žvilgtelėjus į jį per petį.
-Gerai, gerai.-nusijuokė jis ir iš lėto įėjo į manę. Prikandau lūpą. Niall pasirėmė rankom į čiužinį prilaikydamas savo svorį ir pagreitėdamas. Rankoje sugniaužiau paklodę.
-Stipriau, mažuti...-tariau per dėjonę. Jam pradėjus judėt grubiau panardinau veidą į pagalvę dejuodama. Pakėliau galvą, kai lova pora kart atsitrenkė į sieną. Jis pagreitėjo artėjant dar vienam orgazmui. Stipriai sugniaužiau paklodę suaimanuodama, kai malonumas dar kart perėjo kūnų. Pajaučiau Niall šilta spermą ant savo sėdmenų ir nugaros. Mano oda pašiurpo. Jam nusiridenus nuo manęs atsargiai išsiropščiau iš lovos.
-Niall sulaukėjo!-nusijuokiau eidama link vonios. Te išgirdau jo juoką.
-Nieko nepadarysiu, labai norėjau tavęs...-sukikeno jis.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now