Chapter 18

802 50 0
                                    

Greit įnešiau Diamond į ligonine ir iš kart prie mūsų prisistatė daug seselių, bei daktarė. Sakė praneš apie jos būkle ir palatą. Po pusvalandžio ją perkėlė į palatą. Bet dar negalėjom jos aplankyt. Aš sedėjau ant kedės ir laukiau kol daktarė praneš apie ją. Visos merginos jau čia sedėjo.

-Taip ir maniau, kad atsitiks...-Vis Perrie kartojo.- Ji manęs neklausė ir nervinosi... Dėl Niall jinai jaudinosi... Ne dėl vaiko...-Aš nusisukau ir mano skruostu nuredėjo ašara. Greit ją nusivaliau.

-Pezz patilėk..-Zayn sušnibždėjo jai. Iš palatos išėjo daktarė. Visi atsistojom. Aš priėjau prie jos.

-Kaip ji?-Tyliai paklausiau.

-Aš apgailestauju... Bet prarado kūdikį. Ir dabar ji gan silpna.-Ir nuėjo. Iš mano akių prasiveržė ašaros ir iš nervų trenkiau su kumščiu į sieną.

--Liam P.O.V.--

Niall išgirdes, kad Diamond prarado vaiką palūžo. Harry priėjo prie Niall ir paėmė už marškinių apykaklės.

-Tai tu kaltas, kad ji prarado vaiką. Tu palikai ją. Tu užpykai ant jos, nes manei, kad ji išdavė tave su manimi. Bet tai tik buvo suknistas vienas bučinys ir tai ne jos noru. Aš manau tu nevertas jos.-Paleides Niall išėjo iš ligoninės. Niall panėrė pirštus į plaukus.

-Manau einam aplankyt Diamond.-Visi linktelėjo. Niall atsistojo.

-Aš einu gryno oro... Jai kas atsitiks Diamond skambinkit.-Aš linktelėjau. Jis nuėjo. Paėmiau Sophios ranką ir visi įėjom į palatą. Ji jau buvo prabudus.

-Hey.-Pezz tarė.

-Labas...-Silpnai ji atsakė.

-Ammm... Kur Harry?-Apsižvalgius paklausė.

-Jis išėjo... Turėjo reikalų.-Tariau meluodamas.

-Tai... ar praradau vaiką...?-Su skaumu tarė.

-Mes apgailestaujam...-Tarė El. Diamond pradėjo verkt.

-Kur Niall??-Garsiau ištarė. Ir bandė nusiramint. Sophia pažiūrėjo į mane. Aš linktelėjau. Išėjau iš palatos. Ir surinkau Niall numerį. Jis iškart atsiliepė.

-Ar kažkas blogai??-Sunerimes paklausė.

-Diamond nori tave pamatyti...

-Aš tuoj būsiu.-Ir baigė pokalbį. Grįžau į palatą. Ji jau buvo nusiraminus.

-Ar paskambinai jam?-Pažvelgė Dei pažvelgė į mane. Aš linktelėjau. Už 10 minučių prasivėrė palatos duris ir įėjo Niall su paraudosiom akim. Jis iškart prilekė prie Diamond. Ir apkabino ją. Mes išėjom iš palatos palikdami juos vienus.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now