Chapter 3

1.3K 68 1
                                    

Kai visi vaikinai suėjo, mano žvilgsnis susikirto su Niall. Aš galvojau imsiu ir nukrisiu. Jis man nusišypsojo.

-Vaikinai, tai mergina, apie kurią sakiau.- Parodęs į mane tarė. Aš droviai nusišypsojau ir pamojavau.

-Tai ko čia jau taip droviai?-Nusijuokęs apkabino mane Liam. Aš visa tik išraudonavau.

-Vaikinai, ji Directioner,-nusijuokęs Hazz tarė. Aš besijuokdama trinktelėjau jam per ranką.

-Tai sakai Directioner... Tai kuris tavo favoritas ar visus mėgsti?-Su šypsena veide kalbėjo Lou. Aš pažiūrėjau į Harry. Jis tik linktelėjo galvą, kad sakyčiau, nes jau žino. Aš tik papurčiau galvą, kad ne.

-Taigi sakyk, jis tau nieko nepadarys!-Riktelėjo Hazz.

-Jos favoritas yra Niall!!-Suriko Hazz. Aš į jį pažiūrėjau žvilgsniu "Ar būtinai turėjai pasakyt". Jis tik linktelėjo.

-Tai einam į svetainę, ko čia dabar stovim.-Nusijuokęs Liam tarė. Matau jiems labai patinka juoktis... Aš manau, kad su Harry tapsim tikrai gerais draugais arba net geriausiais, nes aš prie jo jaučiuosi laisvai, nevaržoma. Susėdome ant sofos ir Zayn manęs paklausė:

-Diamond, gal kavos?-Aš susiraukiau.

-Ne, aš jos negeriu, bet arbatos būtų visai nieko išgert.-Nusišypsojusi tariau. Prie manęs sėdėjo Harry. Harry jau nemažai apie mane sužinojo, kol važiavom čia. Kažkaip, nežinau, aš pasitikiu juo ir žinau, kad jis laikys mano paslaptis... Aš į jį pažiūrėjau ir jis tai pamatęs, paėmė už rankos ir kažkur mane vedėsi. Man buvo tai netikėta, bet aš nieko nesakiau, tiesiog ėjau iš paskos. Atsiradom, kaip supratau, jo kambary. Prieš tai pastebėjau Ni žvilgsnį. Jis mane vis stebėjo visą laiką. Harry mane pasodino ant lovos ir žiūrėjo į mane.

-Kas?-Nesupratus paklausiau.

-Tai kaip Niall?

-O kas su juo blogai?-Aš žinau, ką jis turėjo omenyje, bet aš apsimečiau kvaile.

-Taigi aš žinau, kad supratai apie ką aš kalbu... Gali pasakyti, pasitikėk manim.-Paėmęs mano ranką tarė.

-Aš žinau, manau, būsim geri draugai su tavimi... Bet man... man Ni patinka nuo tada, kai tapau Directioner...-Nuleidusi galvą tariau.

-Taigi, jis šaunus vaikinas.. Ir manau, kad tu jam patikai... Jis ilgai savo tos princesės nesuranda.-Nusišypsojęs tarė. Mus pertraukė atsidariusios durys. Pakėlusi galvą pamačiau Ni. Tik Harry ranką suspaudžiau, nes jis laikė mano.

-Amm... Diamond jau kava paruošta...-Taręs uždarė duris. Aš pažiūrėjau į Harry ir jis man nusišypsojo. Jis vis dar laikė mane už rankos ir nepaleido. Atsisėdom ant sofos.

-Tai Diamond, kaip sekasi su Harry, ar jūs jau taip rimtai?-Paklausė Lou. Aš atsisukau į Harry ir jis greit paleido mano ranką.

-Umm... Ne, mes tik draugai...-Tariau tyliai. Atrodo lyg Ni nuo to net atsipūtė lengviau. Dar pasėdėjus apie pusvalandį, paprašiau Hazz, kad jis mane parvežtų. Grįžusi namo, tiesiog kritau ant lovos. Nepajaučiau kaip užsnūdau, bet mane prikėlė į telefoną atėjusi žinutė. Paėmusi telefoną pamačiau, kad parašė nežinomas numeris....

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now