Chapter 14

1K 48 7
                                    

--Niall P.O.V.--

Sėdžiu ir dabaiginėju antra butelį viskio. Mane apėmė neviltis... Kas bus jei Diamond mane paliks ir pamils Harry. Aš to neištversiu. Dar tos nuotraukos kur susikabine eina... Ah... Na ir sunki ta meilė...

--Deimantės P.O.V.--

Pradėjau labai nervuotis. Negaliu aš jau! Kol Harry buvo nuėjas į savo kambarį užsidėjau batus ir išlėkiau pas Niall. Pabaladojau, bet nieks neatidarė. Palenkiau rankeną ir durys atsidarė. Įėjau ir pamačiau pilna viskio butelių. Atėjus į svetaine pamačiau mieganti girta Niall.

-DeiDei...-Miegodamas tarė. Aš pažiūrėjau į jį poker face ir nuėjau atidaryti lango, nes čia smirda alkoholiu. Priėjau prie jo ir pradėjau žadinti jį.

-Niall kelkis...-Judindama tariau. Jis tik pačiapsėjo ir toliau miegojo.

-Blet Niall kelkis!-Riktelėjau. Vistiek nieko pala...

-Niall valgyt!!!-Riktelėjau. Jis tik greit atsisėdo ir užsiėmė už galvos. Jis atsisuko į mane ir nusišypsojo. Aš apsimečiau pikta ant jo ir žiūrėjau kiek galėjau rimtesniu veidu.

-Diamond ką tu čia veiki?-Užkimes paklausė.

-Atėjau pažiet kas mano vaikinui.-Rimtai tariau. Nors mintyse žvengiau.

-Tu nei į mano žinutes, nei į mano skambučius atsakei....

-Aš atsiprašau...-Išlėto atsikėlęs pradėjo eiti link manęs. Atkišau ranką į priekį.

-Pirma nusiprausk, nes esi prasmires alkoholiu...-Žiūrėdama į jį tariau. Jis tik linktelėjo ir nuėjo į viršų. Aš stovėjau ir žiūrėjau pro langą. Po 30 minučių pajaučiau rankas apsivijant mane.

-Aš atsiprašau...-Nosim trindamas man į žandą tarė. Jo mėtų kvapas pasiekė mano šnerves. Aš nusišypsojau ir atlošiau galvą ant jo peties.

-Aš net nepykau... Suprantu tau sunku.-Tariau.

-Dėl to aš tave ir myliu, nes tu esi supratinga.-Atsisukau į jį ir pamačiau, kad jis be maikės, tik su treninginėm kelnėm. Pažiūrėjau į jo mėlynas akis, kuriose gali tiesiog imt ir paskęst. Jis mane pabučiavo aš jam atsakiau. Jo rankos atsirado ant mano liemens, o mano įsivelė į jo plaukus. Jo rankos slinko vis žemiau... Ji suėmė mano šlaunis ir užsikėlė mane ant savo liemens. Jis pradėjo eiti kartu nešdamas ir mane. Įėjas į kambarį paguldė mane ir pats užgulė mane. Jo lūpos pradėjo bučiuoti mano kaklą. Rankomis braukiau per jo krutine, pilvą ir V liniją. Jo ranką pradėjo lįsti po mano marškiniais. Ištraukęs ranką jis pradėjo atseginėti sagas. Aš išlėto pradėjau nutraukti jo kelnes. Ir jis jas greit nusitraukė. Nusiėmiau marškinius ir jis greit atsegė mano lemenėlę. Su viena ranka pradėjo masažuoti vieną mano krūtį. Jis palikes mano krūtį, numovė mano kelnes kartu su kelnaitėm. Aš numoviau jo apatinius ir jis pasiruošes paklausė manęs.

-Pasiruošus?-Aš tik linktelėjau.

-Prižadu labai neskaudės.

-Pasitikiu tavim.-Nusišypsojau ir jis išlėto įėjo į mane. Mano nugara išsirietė iš skausmo. Sukandau dantis. Pajaučiau kaip iš mano akių pradėjo riedėti ašaros išdavikės. Jis sustojo judėti.

-Hey neliepiau sustot.-Susiraukus tariau.

-Tau skauda princese.-Aš jo neklausiau ir pajudinau savo klubus. Iš jo lūpų išsprūdo aimana. Jis pradėjo judėti vėl ir tas skausmas keitėsi į malonumą.

-Greičiau...-Suaimanavau. Jis įsikibo į lovos atloša ir pradėjo judėti greičiau. Nagais riežiau per jo nugarą. Iš mūsų lūpu vis išeidavo garsesnės aimanos. Pajaučiau kažkokį jausmą pilvo apačioje.

-Ni...-Jis pertraukė mane.

-Aš ir...-Jis suprato ką turėjau omenyje. Iš mano lūpų išėjo garsi aimana ir išsirietė nugara, nes orgazma paėmė savo. Niall jau norėjo išeit, bet aš jį sustabdžiau.

-Ne pasilik manyje man patinka tave jausti taip arti.-Ji padarė taip kaip liepiau ir pabučiavo man į lūpas. Po kiek laiko jis atsigulė šalia ir apkabino mane. Aš nusišypsojau į jo krutine ir užmigau.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now