Chapter 7

1.1K 63 0
                                    

--Niall P.O.V.--

Sedėjau paskendęs savo mintyse kol visi žiūrėjo filmą. Mano mintyse vis matosi vaizdas, kai pabučiavau Diamond. Tos lūpos... Niall! Kas per mintys... Susikaupk. Sedėjau ir žiūrėjau filmą. Mano žvilgsnis nukeliavo link Diamond. Ji žiūrėjo filmą padėjusi galvą ant Harry peties. Ah...kad aš ten būčiau. Man būtu daug geriau sedėti su ja... Niall Niall... Nejaugi tu jai pradedi kažką jausti?? Kodėl aš taip lengvai turiu įsimylėti?? Atsidusęs perbraukiau rankomis sau per veidą. Vėl pasižiūrėjau į ją ir vėl atsidusau. Jai turbūt net nepatinku, jai patinka Harry... Jie pirmesni susipažino ir geriau sutaria... O aš tik susipažinom iškart ją apšmeižiau... Matosi kaip jinai su juo bendrauja ir glaustosi. Nusibodo man į tai žiūrėti einu į savo kambarį.

-Ni kur eini?-Paklausė manęs Zayn.

-Einu prigult nekaip jaučiuos...-Sumelavau.

-Gerai eik pailsėti. Labanakt Ni.

-Labanakt...-Lipdamas laiptais tariau.

--Po savaitės--

Diamond ateidavo pas mus kiekvieną dieną. Negalėdavau į ją žiūrėti... Norėdavau paimti ir pabučiuoti ar prisiglausta ją šalia savęs. Sėdžiu savo kambarį kaip dabar pasidarė įprastą ir išgirdau kaip kažkas baladoja į mano duris.

-Užeik!-Riktelėjau žmogus kuris baladojo. Į kamabarį įėjo Diamond... Mano širdies plakimas padažnėjo. Manau man viskas... Įsimylėjau aš ja! Reik neišsiduot ir pažint ją geriau.

-Niall kodėl sėdi savo kambaryje?-Susirūpinusi paklausė.

-Aš tiesiog... Nežinau.-Nervingai sukikenau.

-Ni tau kažkas yra? Gali man pasakyt aš išklausysiu. Tai liks tik tarp mūsų.-Nusišypsojusi tarė. Aš pažiūrėjau į ją.

-Amm... Man patinka viena mergina...-Nuleidęs žvilgsnį tariau.

-Ir kas ji jai ne paslaptis?-Aš tik nurijau seiles. Pažiūrėjau į ją, o ji į mane žiūrėjo savo gražiom rudom akim.

-Ammm.... O kaip jai pasakyti ar įrodyti, kad ji man patinka?-Praleidęs tą klausimą paklausiau. Pradėjau kramtyti lūpą. Ir laukiau jos atsakymo. Ši mergina tikrai ypatinga, nes ji sujaukė mano visas mintis. Kai ji būna šalia manęs mano širdis pradeda plakti dažniau. Aš nesakau, kad jau ją myliu, bet ji man tikrai patinka...

-Net nežinau Ni.-Viskas negaliu! Prisiartinau arčiau jos mūsų lūpos beveik lietėsi.

-Aš sugalvojau kaip jai parodyti, kad ji man patinka...-Ir neišlaikęs pabučiavau ją. Ji man atsakė į bučinį, aš nusišypsojau. Jos gležna ranka pradėjo žaisti su mano plaukais. Aš ja prisitraukiau arčiau taip pagilindamas bučinį. Aš negalėjau atsitraukti nuo jos lūpu, jos mane traukė kaip magnetas. Atsitraukiau nuo jos kai pritruko oro.

-Ni aš... aš nežinau ką pasakyti...-Sunkiai kvėpuodama tarė.

-Jei man nieko nejauti... tada nieko nesakyk ir tada pamiršk šį bučinį...-Nuleidęs galva pasakiau jai.

-Ne ne... Ni tu netaip mane supratai.-Paėmusi už mano veido tarė ji.

-O kaip??-Jau neiškentęs tariau. Ji atleido mano veidą ir pažiūrėjo tiesiai man į akis.

-Tiesiog ir tu man patinki...-Nuleidusi galvą ir išraudonavusi tarė. Aš sukikenau ir pakėlės jos veidą už smakro lėtai priliečiau savo lūpas prie jos trumpam bučiniui. Mus pertraukė baladojima į duris.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now