Chapter 21

839 45 0
                                    

--Niall P.O.V.--

Kai parodė nuotrauką kur aš ir Diamond bučiuojamės, norėjau mirt čia ir dabar. Aišku man negėda būti su ja, aš ją myliu,bet turbūt nelabai kam patiktu, kai viešai parodo kaip tu bučiuojiesi...

-Nes... Tiesiog aš noriu pasakyt tiesą. Nenoriu, kad mūsų fanės nežinotu tiesos. Mes su ja pora. Ir su Harry tai, tik buvo priedanga.-Tariau tvirtai tačiau ištikro labai nerimavau.

-Tai tas visas dalykas su Harry ir ja buvo tik priedanga?-Ji paklausė.

-Ammm... Galim ir taip sakyt.-Atsakiau.

-Su mumis buvo Britų, Airių grupė One Direction. Viso gero.- Pagaliau baigėsi tą laida ir galima atsipūsti.

-Nesitikėjau, kad tai pasakysi.- Nusijuokes tarė Liam. Aš tik nusišypsojau.

-Bet gerai padarei. Nors nevisa tiesa, bet ir nereikia visiem žinot jos.- Aš linktelėjau ir visi išsiskirstėm. Labai pavargau. Atrodo nieko čia nedarei, bet kartais tokie dalyka labai išvargina. Grįžes namo nusimaudžiau ir atsiguliau. Parašiau Diamond labanakt, dar laukiau atsakymo, bet jo negavau. Turbūt jau miega...

--Rytas--

Papysryčiaves iškart lėkiau pas savo princese. Pabalodojaubį duris, nieko. Paskambinau su skambučiu irgi nieko. Sunerimau. Palenkiau rankeną ir duris atsidarė.

-Diamond!-Riktelėjau, bet ji neatsiliepė.

-Princese!-Riktelėjau lipdamas link jos kambario. Pravėriau duris ir pamačiau ją sėdinčia balkone ant sėdmaišio.

-Princese...?-Palietes jos petį kreipiausi. Ji nė krust. Atėjau prieš ją. Ji sedėjo ir žiūrėjo bejausmiu veidu į tolį. Atsitupiau.

-Diamond ar viskas gerai?-Susirūpines paklausiau. Ji tiesiog žiūrėjo šaltu veidu į vieną tašką. Paliečiau jos ranką, ji buvo ledinė.

-Mažute tu visą ledinė. Einam aš tave nuvesiu į kambarį.-Žiūrėjau į ją.

-Jai būtu gimusi maža princesė... Rudų plaukų, mėlynų kaip tavo akių arba rudų ar maišytu. Ji būtu buvus mūsų mažoji princesė...-Tarė ji tyliai. Aš supratau, kad ji dabar depresijoj dėl mūsų vaikelio... Padėjau galvą ant jos kelėnių.

-O jeigu būtu berniukas... Būtu koks žymus futbolininkas...-Nurijusi seilės tesė. Mano akyse pradėjobkauptis ašaros.-Aš kalta... Kalta, nes nesirūpinau juo...-Jos balsas pradėjo virpėt.

-Ššš... Viskas bus gerai...-Pabučiaves jos ranką raminau ją. Paėmiau ją ant rankų ir nunešiau į jos lovą. Apklosčiau ją. Ji įsisukus į kaldrą greit užmigo. Nusileidau žemyn. Atsisėdau ant sofos ir rankom pradėjau trint veidą. Niall išlik stiprus dėl Diamond. Tik nepalūžk. Pradėjau gyliai ikvėpinėti, kad sustapdyčiau bent kažkiek ašaras. Reik kažką daryt. Paėmiau telefoną ir pradėjau skambinti Liam.

-Niall ar kas nutiko?

-Liam...-Mano balsas pradėjo drebėti.

-Niall kas vyksta??-Susikaupiau ir gyliai ikvėpiau.

-Man reik, kad jūs viai ir merginos atvažiuotumėt į Diamond namus... Ji gylioj dipresijoj... Aš nežinau ką daryt...-Tyliai paaiškinau jam.

-Nialler laikykis mes tuoj.-Atsidusau. Ir kas darbar... Ji save kaltina dėl vaikelio... Ugh kaip viskas komplikuota... Už pusvalandžio suskambėjo durų skambutis. Tyngiai atidariau, o ten visa chebra stovi. Įleidau juos. Visi atsisėdom ant sofų, fotelių. Jie įdemiai į mane žiūrėjo.

-Diamond iklimpo į depresija dėl vaikelio... Žinau jau praėjo geras mėnuo... Bet va atėjau ir radau ją balkone sėdinčia be emocijų, nežinau kiek laiko ji ten sedėjo, bet ji buvo visa sušalusi.. Nebežinau ką daryt...-Nurijau gumulą susidariusi gerklėja.

-Kur ji dabar?-Paklausė Louis.

-Ji dabar miega savo kambary. Nežinau ką net daryt...-Perbraukiau rankomis per veidą ir panardinau pirštus į plaukus. Atsidusau.

-Aš bijau, kad ji sau ko nors nepadarytu ar blogiau jai pasidarytu...-Tyliai tariau.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now