Chapter 2

1.6K 78 8
                                    

Bėgant į mane atsitrenkė Harry. Aš labai apsidžiaugiau pamačius ir vėl jį.

-Harry, ar tau viskas gerai?-Susirūpinus paklausiau. Bet aš ir durna... Iškart vardu kreipiausi.

-Man viskas gerai, o kaip tu...?-Jis nepasimetė, kai pasakiau jo vardą, bet vis dėlto labiau pasimetė, nes nežinojo mano vardo.

-Mano vardas Deimantė, bet bus per sunkus tau ištarti, nes esu iš Lietuvos, bet gali į mane kreiptis Diamond.-Jis paspaudė man ranką ir nusišypsojo.

-Malonu susipažinti Dei... Diamond. Būčiau jau neištaręs.-Nusijuokęs tarė.

-Amm... Galėčiau gal gauti tavo numerį?-Nusijuokęs tarė. Hazz, Hazz tu taip ir nepasikeitei, nors esi 25 metų, vis dar toks pat. Padiktavau jam savo numerį ir atsisveikinus bėgau toliau.

---Harry P.O.V.---

Labai graži mergina. Reikės ją pasikviesti kada ir supažindinti su vaikinais. Nuėjau į studiją ir pamačiau visus vaikinus.

-Hazz, kur tu buvai?-Paklausė Liam.

-Amm.. Pakeliui atsitrenkiau į merginą.-Sukikenęs tariau.

-Kas per mergina?-Lou paklausė.

-Ji iš Lietuvos...Jos vardas Deihmanta... Jos gan sunkokas vardas, bet liepė vadinti Diamond.-Nusijuokęs tariau.

-Diamond... Gražus vardas.-Tarė Ni. Ir iškart nuėjom repetuoti. Taip, mes vis dar dainuojam ir tik dėl Directioner'ių. Jos mus palaiko. Po kokios valandos gavom pertraukėlę. Iškart pasiėmiau telefoną ir parašiau Diamond. Mes rašinėjomės tol, kol prie manęs neprisėdo Niall.

-Brolau, ką darai?-Žiūrėdamas į mano telefoną tarė.

-Rašinėjuosi su Diamond.-Nusijuokęs tariau.

-Tai jau gavai jos numerį?-Nustebęs paklausė.

-Taip.

-Greitas tu.

---Deimantės P.O.V.---

Rašinėjausi su Harry tol, kol jis paskiau nebeatrašė. Turbūt nuėjo repetuotis, nes rašė, kad jis dabar repeticijoj. Taip, jis jau žino, kad aš Directioner. Pavalgiau ir nuėjau pasėdėti prie „Facebook" ir „Twitter". Nieko gero nebuvo, tai tiesiog įsijungiau televizorių. Ėjau per kanalus ir pamačiau One Direction intervių, kur vienas Niall duoda. Aš galvojau apalpsiu pamačius jį. Jis mano favoritas. Stebėjau labai įdėmiai, bet mane sutrukdė žinutė į telefoną. Ten buvo Harry žinutė: "Gal nori ateit ir susipažinti su kitais vaikinais artimiau?" Aš galvojau, kad pradėsiu spiegt. Bet ten bus Ni, aš nežinau, ar eiti. Greit parašiau "Gerai" ir jis parašė, kad atvažiuos manęs už 15 minučių. Greit susiruošiau, apsirengiau paprastus apteptus džinsus, convers'us ir platesnį megztinį. Harry parašė, kad jau laukia. Greit užrakinus duris, nusileidau ir pamačiusi Harry įlipau į mašiną. Greit atvažiavom. Jis man atidarė dureles. Aš nežinau, kodėl, bet aš jais pasitikiu, ypač, kol kas Harry. Vis dėlto jie mano idol. Jis atidarė duris ir mane įleido, liepė man palaukti koridoriuje.

-Vaikinai! Žiūrėkit, ką atsivežiau!-Jis nuėjęs į, kaip supratau svetainę, riktelėjo. Aš laukiau. Jie visi atėjo ir mano žvilgsnis susikirto su...

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now