Chapter 19

820 48 1
                                    

--Niall P.O.V.--

Pamatęs Liam skambinant labai išsigandau, pamaniau, kad kažkas nutiko. Bet tai, tik Diamond noras mane pamatyti. Aš galvojau, kad ji nebenorės manęs matyti. Įėjas į palatą iškart puoliau apsikabinti Diamond. Kuri tvirtai mane apkabino ir pradėjo verkt. Visi išėjo ir paliko mus.

-Princese viskas gerai... Šššš...-Pradėjau glostyt jos plaukus. Ji, tik tvirčiau į mane įsikibo. Man pasidarė labai graudu ją tokia matyt. Iš mano akių pradėjo byrėti ašaros. Prasedėjom taip 20 minučių. Nusivalėm ašaras ir nusijuokėm.

-Ar atleidi man?-Paėmes už rankų paklausiau jos. Ji tik linktelėjo ir pabučiavo mano lūpas.

-Atleidžiu Niall... Atleidžiu...-Glostydama skruosta tarė. Aš nusišypsojau.

-Ar priimsi mane atgal?-Su viltim žiūrėjau į jos akis. Ji nusišypsojo ir tylėjo.

-Aišku, kad priimsiu. Per daug tave myliu, kad nepriimčiau.-Nusišypsojau ir įsisiurbiau jai į lūpas. Ji atsigulė, o aš padėjau savo galvą ant jos pilvo. Ji glostė mano plaukus. Stojo tyla.

-Ten būtu dabar mūsų dukra ar sunus...-Drebančiu balsu tarė.

-Hey princese... Dabar nieko nepakeisi... Bandysim kita kart. Gal taip buvo lemta...-Apkabines tariau. Ji tik linktelėjo.

--Kita diena--

Parvežiau savo princese namo. Įėjom ir pamatėm du vyrus iš management sėdint ant sofos ir kalbant su Harry. Diamond suspaudė mano ranką ir pažiūrėjo į mane klausimu žvilgsniu. Aš tik papurčiau galvą. Ji paleido mano ranką ir atsisėdo išlėto ant fotelio aš šalia jos.

-Taigi Diamond... Harry papasakojo apie tavo netektį.-Aš pažiūrėjau į Harry. Jis tik sedėjo nusukęs žvilgsnį.- Ir mes nutarėm... Kad tu gali draugaut su Niall, bet pirmą tu turi kaip nors išsiskyrt su Harry. Ir, kai tai padarysit Niall paskelbs viešai, kad tu jo mergina ir jūs čia apsigyvensit. Sekmės.-Jie atsistojo ir nuėjo. Diamond atsisuko į mane ir nusišypsojo aš jai atgal.

-Taigi Harry kaip mes išsiskyrsim..?-Paklausė jo Diamond.

-Tai gerai mes darysim taip...-Harry pažiūrėjas į mus ir pradėjo aiškint savo planą.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now