Chapter 4

1.2K 68 0
                                    

Pasiėmusi telefoną pamačiau, kad žinutė nuo nepažįstamo numerio. "Sveika. Gal norėtum nueiti į kokį „Starbucks" iš gerti kavos? :D P.S. Čia Niall." Aš perskaičius iškritau iš lovos. Aš pradėjau šokinėti vietoje, nes čia gi pats NIALL HORAN ir jis kviečia kavos... Omg omg!! Ką jam parašius..."Sveikas. Iš kur gavai mano numerį? :D" Nu, bet aš nesveika reikėjo tiesiog sutikti. "Paprašiau Hazz jis man davė" Aš ta Harry pritrėkšiu... "Tai ar nori susitikti? x" Ar jis ką tik bučki parašė?? "Gerai. Kelinta?" reikėjo palaukt... bet atsakymą gavau. "Kad ir po 30 min. ? :D" "Gerai." Tuom ir baigėsi mūsų susirašinėjimas. Dar turiu laiko. Nuėjau į „Twitterį" ir ten tiesiog buvo pilna mano ir Harry nuotraukų. Ir visos rašė skirtingai... Štai keletą: "Ar tai nauja Harry Styles mergina??" "Gal tai tik dar vienas trumpas romanas?" "Harry Styles buvo pastebėtas su jauna gražia mergina. Gal tai naujos draugystės pradžia?" Kuo toliau skaičiau tuo labiau mane nervino ir aš pradedu atsižadėti tos Directioner titulo... Aš nujaučiu kažką negero... Tiesiog nenoriu problemų. Reik nutraukti ryšius su jais. Nors Harry pažinau, tik per dieną, bet aš juo tikrai pradėjau pasitikėti. Vis dėl to aš čia neturiu draugų... Mano visa nuotaika pradingo...Po 30 minučių jau buvau prie „Starbucks". Įėjus pamačiau Ni sėdintį gale prie lango. Prisėdau prie jo.

-Sveikas. Gal kas atsitiko, kad taip netikėtai pasikvietei?

-Aš noriu tavęs paklausti... Kas vyksta tarp tavęs ir Harry?-Prisimerkęs tarė. Aš to net nesitikėjau. Nors gal ir tikėjausi. Aš supykau, o kai supykstu aš sukandu tvirtai žandikauli. Man jau tikrai tai pradeda atsibosti.

-Tai tik dėl to mane kvietei ar dar kas nors?-Jau piktoku žvilgsniu pažiūrėjau į jį.

-Taip tik dėl to. Aš norėjau tiesiog paklausti, nes nelabai tavim pasitikiu, o Harry kartais žmones per greit prisileidžia.-Matosi, kad ir jam nėra nuotaikos.

-Jei taip nori sužinot, tai mes tik vakar susipažinom. Ir tarp mūsų niekas nevyksta.-Jau ašaros pradėjo kauptis akyse. Pasiėmiau tašiuke ir išėjau iš „Starbucks". Pusiaukely mane pradėjo vytis paparaciai. Jų klausimai kai kurių buvo žiauroki, bet aš į juos nekreipiau dėmesio. Klausimai buvo tokie: "Ar jūs naujoji Harry Styles mergina?!" "Ar jūs kaip nors susijusi su Niall Horan?!" Aš tiesiog pradėjau bėgti, nes ašaros riedėjo mano skruostais.

---Harry P.O.V.---

Sėdžiu ir žiūriu televizorių, rodo žinias. Staiga pradėjo rodyti apie mane. Pradėjau įdėmiau stebėti ką sakys. "Šiandien buvo pastebėtos Harry Styles su kažkokia nepažystama mergina, vėliau ta diena ji buvo užklupta išeinant iš "Starbucks" kuriame jinai buvo su Niall Horan." Ir pradėjo rodyti vaizdo įraša kur jinai išeina apsiašarojusi iš „Starbucks". Ko tas Ni vėl pridirbo?! Bandžiau skambinti Diamond, bet ji nekėlė, tada bandžiau ir vėl ir vėl. Išgirdau kaip užsidaro lauko durys. Greit nusileidau laiptais ir pamačiau Niall.

-Ni ką tu jai pasakei?!!-Bėgdamas prie jo tariau.

-Nieko tiesiog paklausiau ar ją ir tave kas nors sėja...-Ramiai atsakė.

-Ar tu nesuvoki, kad tu jai patinki!!!-Man virti pyktis pradėjo. Diamond tikrai puiki mergina. Nors pažįstu tik dieną, bet iš jos pasakojimu, susidariau gera nuomone ir aš ja pasitikiu. Kai būnu prie jos jaučiu kažkokia lyg trauką, kad atrodo lyg jinai būtu mano antra sesė ir aš ja turėčiau ginti...

-Tikrai aš jai nepatinku...-Jau tarė tvirčiau jis.

-Kas čia vyksta?-Atėjo Liam.

-Nieko tiesiog... ai nėr ko čia aiškinti.-Užlipau į savo kambarį ir bandžiau prisiskambinti Diamond. Reikės rytoj pas ją užsukti.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now