Chapter 44

716 48 0
                                    

---Deimantės P.O.V.---

Ryte pabudus žiauriai skaudėjo pilvo apačia ir jaučiau, kad turiu temperatūros. Gulėjau įsisukus į kaldrą ir panardinus veidą į pagalvę. Išgirdau skambutį į duris. Tikrai neatsikelsiu...

-Hey Dei!-išgirdau merginas. Pasiėmiau telefoną ir parašiau Perrie "Po vazonėliu yra raktas. Aš negaliu atsikelt...". Po kelių akimirkų visos trys atsivilko į kambarį.

-Jezz... Kas tau?-susirūpino Sophia.

-Nežinau... Žiauriai skauda pilvo apačia ir nuo to manau pakilo temperatūra.-atsidusau.

-Tai varom į ligoninę kol nepasidarė blogiau.-tarė Perrie. Jos šiaip ne taip padėjo man nueit žemyn laiptais. Gerai, kad buvau apsirengus. Po kiek laiko privažiavom ligonine ir nuėjom pas tapačią ginekologę. Po visų tyrimų sėdėjau su merginom ir nerimavom. Ypač aš.

-Taigi Diamond...-tarė atėjus daktarė su tyrimų atsakymais.-Tau yra gimdos kaklelio uždegimas...-tarė ji.

-Bet ar galėsiu lauktis vaikų?? Girdėjau, kad nuo to gali kilt nevaisingumas.-su ašarom tariau.

-Nesakau, kad negali, bet 50/50...-atsiduso ji. Išrašė daktarė man vaistus ir su panom grįžom pas mane. Merginos padėjo atsisėsti ant sofos.

-Sophia ar gali duot paskambint Liam?-paklausiau. Ji linktelėjo ir davė savo telefoną ir jos išėjo palikdamos trumpam mane viena. Surinkau Liam numerį ir skambinau jam. Papasakojas Liam kas čia buvo.

-Ir prašau nesakyk šito Niall. Aš pati jam pasakysiu-tariau.

-Na gerai. Sveik.-tarė jis ir baigė pokalbį. Po kiek laiko merginos išvažiavo išskyrus El. Ji norėjo palaukt kol užmigsiu, nes išgėriau vaistų kurie migdo.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now