Chapter 26

798 49 2
                                    

Išleidom su Niall draugus ir nuslinkom į kambary. Persirengau ir atsiguliau. Laukiau Niall, atsguliau ant pilvo, man patogiausia. Niall išėjo tik su trumpikėm iš dušo. Aš veida į pagalve panardinau. Žudikas yra jisai...

-Dei ar viskas gerai?-Atsigules sušnibždėjo man į ausį.

-Mhmm...-Suniurnėjau į pagalve.

-Manau. Kad ne...-Sukikeno ir pradėjo bučiuot mano kaklą.

-Ane?-Tariau į pagalve.

-Mhm...-Sušnabždėjo. Atsukau veidą į jį ir jis mane iškarto pabučiavo į lūpas. Atsakiau į jo bučinį. Jo ranka pradėjo slingt nuo mano šlaunų ir palindo po mano maikute. Paėmiau jo ranką.

-Niall aš negaliu.-Atsitraukus tariau. Ir atsitraukus išlipau iš lovos.

-Dei...

-Viskas gerai aš einu į apačia...-Pertraukiau jį. Nusileidau į svetaine ir atsisėdau ant sofos. Užsidengiau veida. Kokia aš mergina, kad negaliu, net su savo vaikinu pasimylėt. Atsiguliau ant sofos ir užmerkiau akis.

--Rytas--

Pramerkiau akis. Namie tylu. Aš buvau atsigulus ant sofos visdar, bet po galva pagalvė ir esu užklota. Ant stalo raštelis. Paėmiau į rankas. „Princese aš repeticijoj. Pusryčiai virtuvei... Nesijaudink dėl vakar viskas gerai Tavo Niall xx"

-Kad ir kokia bebučiau tu vistiek man geras...-Tyliai tariau. Išlipau ir nuėjau į virtuve. Ten vis dar garavo blynai su šilta juoda arbata. Nusišypsojau. Nubėgau į kambarį ir pasiėmiau telefoną. Sumaigiau Niall žinute „Ačiū xx". Ir nusileidus žemyn pradėjau pusryčiaut. Reik apsitvarkyt. Įsijungiau televizoriu ir per YouTube pasileidau visą FOUR albumą. Tuc tuc man. Phu... po valandos baigiau. Niall dar negrįžta. Apsižvalgiau ir nuėjau prie sienos kur sukabintos gitaros. Nusikabinau akustine gitarą ir padėjau ant sofos. Nubėgau į viršų stalčiui susiradau Niall mediatorius (brauktukus) pasiėmiau vieną ir nubėgau žemyn. Nusileidus prisiminiau, kad pamiršau ta kvailą kapodasterį ir vėl atgal grįžau. Radus nusileidau. Pagriebiau gitara užsidėjau kapodasterį ant pirmo skirsnio ir jau sugalvojus kuria dainą grosiu pradėjau grot. Pradėjau grot pirmuosius You and I akorus. Išpradžiu kliuvo, nes primiršau, bet tada prisiminus kelis kartus ją sugrojau. Išgirdau kaip mašina įvažiuoja į kiemą. Išsigandau. Greit nubėgau gitarą pakabinau į vietą ir nubėgus padėjau kitus dalykus. Pasiėmiau telefoną ir atsisėdau ant lovos. Apsimečiau, kad naršiau. Niall atsidarė šlėto duris ir Niall įėjo į kambarį.

-NiNi!- pašokau ir apsikabinau jį.

-Hey Dei pasiilgai?-Nusijuokes paklausė.

-Aha.-Nusijuokiau.

-Rytoj bus koncertas čia Londone ir aš paskelbsiu, kad tu mano mergina... Nu paklausiu ar nori būti.

-Ohh kažkas naujo.-Nusijuokiau jis irgi.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now