Chapter 29

761 58 0
                                    

Koncertas jau įpusėjo. Kiekviena daina kartu dainuodavau sau. Staiga muzika užtilo. Ir prabilo vaikinai.

-Turime jums staigmeną.-Tarė Harry. Fanės pradėjo spėgt.

-Taigi kviečiam ją.-Niall parodė su ranka į mano puse. Aš sustingau. Ką daryt?? Ką daryt?? Įkvėpiau ir užlipau ant scenos. Niall priėjo prie manęs ir ištiesė savo ranką. Aš į ją tvirtai įsikibau. Niall nusišypsojo man.

-Taigi Niall jums turi staigmeną.-Liam tarė.

-Taip.-Atsisukes į fanes tarė.-Ši miela butybė į mano gyvenimą įžengė prieš 6 mėnesius ir 15 dienų.-Nusišypsojea tarė. Omg jis skaičiuoja laika... Kiek mes ištikro draugaujam. Mano akyse pradėjo žybėti ašaros.

-Ji atnešė į mano gyvenimą daug laimės, džiaugsmo bei tyros meilės... Ji užpildė tą tuštumą mano širdyje. Aš ją begalo myliu ir mylėsiu. Deimante ar būsi mano mergina?- Atsisukes paklausė. Ar jis ka tik į mane kreipės tikru vardu? Tai nuskambėjo keistai, bei mielai. Aš jį apsikabinau ir jis mane suspaudė savo glėbyje. Louis priėjo prie mūsų ir prikišo prie mano lūpų mikrafoną.

-Taip.-Nusijuokus tariau. Kaikurios fanės pradėjo spiegt ir plot, o kai kurios rėkt negražius dalykus. Ir kaip aš į tai nekreipsiu dėmesio? Aišku ir dabar atkreipiau. Įsikibau į Niall.

-Princese einam nuo scenos gerai?-Sušnabždėjo jis. Aišku, kad ir jie girdėjo. Aš palinksėjau ir mane jis pradėjo vestis su savimi.

-Mes grįšim po 5 minučių.-Tarė Liam. Niall mane nusivedė į jų tą kambary. Psodino mane ant sofos.

-Tu visa drebi.-Tarė išsigandes. Kiti atėjo į kambarį.

-Yo Hazz atnešk vandens.-Niall liepė jam. Jis jam jo atnešė.

-Imk atsigerk.- Aš atsigėriau. Liam norėjo duot man raminamųjų tablete, bet Niall išmetė ją. -Ji negeria tablečių.-Sušnabždėjo. Jis vėl atsisėdo šalia manęs.

-Taip ir numaniau.-Tarė tyliai Liam. Visi sužiūrom į jį.

-Taigi visada atsiras tokių kurios prieštaraus.-Aš linktelėjau. Niall pritupė prie manęs.

-Princese dabar paklausyk manęs. Turėsi dabar išlikt labai stipri, nes peasidės visokiausi heitinimai ir kitkas. Supratai?-Linktelėjau.

-Nepamiršk, kad turi ir mus.-Tarė Louis. Nusišypsojau.

-Gerai einam užbaikt koncertą. Dei lik čia.-Įsakmeibtarė Liam ir jie visi išėjo.

-Daddy Direction-Tariau.

Illusion || n.h. (Lt fanfic) ✔️Where stories live. Discover now