Miért ne lennék...?

521 62 7
                                    


  -na mi van Táncos csaj? Ennyivel feladod?-lépkedett felém nekem pedig elállt lélegzetem a meglepetést kínáló szőkeségtől.-azt mondták nem és te feladod azt amit mindig is csináltál? Egy baleset miatt? Ne szórakozz már.-lépett elém mosolyogva

-Mit tudnék csinálni? Van egy pszichopata apám..-röhögtem el magam a semmin..csupán csak boldog lettem hogy ismét felbukkant...de mit mondjak, a lelépés mellett ez a második specialitása :)

-oh tényleg..-nevetett fel feleszmélve-hány apád van még, aki eltilt tőlem?-vonta fel szemöldökét széles vigyorral

-eddig még csak kettő akadt-bólintottam igazat adva neki. Együtt nevettünk majd inkább megszólaltam-miért vagy itt?-pillantottam zavartan..mire ő felsóhajtott. 

-mért ne lennék?-vonta fel szemöldökét cselesen, s közben eszméletlenül, észvesztően mosolygott. Összeráncolt homlokkal néztem rá..és próbáltam kibogozni mit is akart ezzel a mondatával.-Akadt itt egy kis dolgom-fejezte be, majd zsebre emelte kezeit. 

-milyen dolog?-kulcsoltam össze karom testem előtt. S közben azon filóztam mi is fog most következni..egy ideig hallgatott, s csak fürkészte a távolt. 

-erre most válaszoljak?-villantott egy szívdöglesztő mosolyt, ezzel kinyírva a pillangókat  a gyomromba..egytől egyig szívrohamot kaptak..

-nem tudom Gunnarsen, szeretnél?-röhögtem fel cselesen visszatérve a valóságba mikor végre levegőhöz jutottam. 

-azt hittem csak vicc hogy nem táncolsz többet..-hozta fel,  a pillanatot tökéletesen elfuseráló témát.-megakartam róla győződni hogy igaz e-vont vállat egy kimúlt vonallal az arcán. És igen, megint helyben voltunk...Hosszú, folyamatos kínos csendek után..úgy döntöttem mit húzzam az időt..

-bementem-jelentettem ki kissé hisztérikusan. Majd megfordultam s készültem átvágni a gyepen. Vártam hogy megszólaljon..hogy egy utolsó szóval visszatartson..és hogy ez az este záródjon le úgy, mint egy Hollywoodi szuper romantikus film..de ez valahogy sosem jött nekünk össze. Egyáltalán mi volt az ami összejött kettőnknek?? ... Szerintem már le is lépett, miért nézné az unalmasan lassú sétafikálásom a ház felé. Nem élek tündérmesében hallo!! 

-Hiányoztál táncoscsaj..


sziasztok! Elég rövid..de úgy gondolom ezt itt kellett befejezni. Hamarosan jön a folytatás :)

<3

Az új táncos (MarcusandMartinus f.f) łłłBefejezettłłłWhere stories live. Discover now