Így nem zárjuk le..

613 64 8
                                    

-Inkább leszek idióta minthogy elveszítselek-közeledni kezdett, a tekintetét egyre az enyémekbe fúrta. De én a kezemet a mellkasára tettem ezzel toltam el magamtól.

-Azt már elrontottad-ráztam fejet elkeseredve-olyan nehéz lenne egy bocsánatkérést kinyögni, de most komolyan?-kerestem a szavakat haloványan

-Szerintem akkora gondot nem okozhattam, mert még  mindig itt vagy és beszélsz hozzám-mosolyodott el örömtől kiteljesedve.

-Én igen, de te órák múlva léped át Norvégia határát. És nem is az a bajom hogy elmész turnézni, hanem az hogy azt hiszed minden rendben, holott rohadtul nincs.-teljesen eltoltam magam tőle. 

-Azt hiszed csak neked nehéz? Miért hiszed azt hogy nem jelentettél semmit? És tudod miért kerültelek? Azért mert bármikor láttalak végem lett hogy nem mehetek oda hozzád. Miután elmentél belerohadtam hogy nem mondtam el mit érzek. Mert első pillanattól beléd zúgtam! A szakítás meg csak egy látszat volt. Julie megzsarolt, és inkább megcsináltam amit akar, mert nem akartam hogy bántson téged. Mindig többet jelentettél mit egy kibaszott barát.-befejezte a kiabálást. Következő hang kiejtése nyugodt volt.-Szerinted miért vagyok most itt? Nem akartam úgy lelépni hogy el sem köszönök. Mert csak miattad jöttem ide, de ha te ezt sem tudod értékelni, akkor sajnálom. Tőlem ennyi telik-vakarta meg tarkóját

-hiába mondtad ezt el. Elfogsz felejteni amint átlépsz azon a határon. Mert lesz jobb és szebb.-vontam vállat elkeseredve. 

-Fogd már fel hogy nem vagyok olyan mint az a barom!-kiabált 

-Te honnan tudsz róla?-ráncoltam össze a homlokom

-Most komolyan, csak egy hülye veszi be hogy még nem jártál senkivel. Attól nem lesz jobb ha bebeszéled magadnak hogy nem volt semmi.-Fújtatott. Abban a pillanatban egy autó dudára figyeltem fel. Anyu dudált a parkoló távolabbi pontjából. Gondolom felhívták hogy eljöttem. 

Oké, ennyi.

-Szia-nyögtem ki abszurdan. Csak komoran biccentett. Majd elfordultam, s a járműhöz igyekeztem. 

-Lív, így nem zárjuk le...

Az új táncos (MarcusandMartinus f.f) łłłBefejezettłłłWhere stories live. Discover now