Hm, így is lehet...

485 59 9
                                    

Mikor végre sikerült feleszmélnem, rájöttem hogy nem is egy ember ölelget hanem egyszerre három. Alig birtam tartani magam, a sok lánnyal a nyakamban. 

-Jól van, jólvan. Ti is nagyon hiányoztatok de most már azért engedjetek-mondtam nevetve, mire lassanként leszállingóztak rólam a kezek.

-ezt nem hiszem el-mondták hirtelen egyszerre, majd sipákolva kezdtünk ugrálni. 

-Mit keresel itt?-mondta hihetetlen nagy mosollyal Selma. Majd a másik kettő, Nora és Mirella ugyan úgy fürkésztek engem. 

-Úgy néz ki maradok a nyárra-mondtam nagyon boldogan, majd újra sipákolni kezdtünk.

-Mi????? Ne hülyíts!-kiabálta ismét Selma majd újra ölelgetni kezdett. És azt hiszem elereszteni sem akart. 

-Mi van már lányok? Miért sipákoltok?-hallottam meg egy hangot a hátunk mögött. Selmáék velem együtt megfordultak

-Nem látod!?-mutatott rám Nora ujjongva. És azt hiszem akkor esett csak le Jacobnak hogy itt vagyok.

-Mi a szar Lív hát te?-kerekedett el azonnal szeme majd megvillogtatta mosolyát.

-Jöttem-vontam vállat a srác felé, aki épp az úttest másik oldalán ácsorgott. 

-Skacok! Gyertek már egy percre, van egy vendégünk-kiabálta el magát Jacob a park felé. S amint oda kaptam a fejem, meglátta a fiukat. Ott csöveztek a két padon.  

-Ki?-lépett ki azonnal az útra Chris és Nick.-

-Olívia!!!-ordította valaki. Mikor jobban megnéztem Julie ágaskodott a két fiú mögött. Majd feszülten indult meg felém-mit képzeltél? Hogy itt hagysz ezekkel? Akiknek egy csepp agyuk sincs??-óbégatott. Én pedig csak hangosan felnevettem

-Te is hiányoztál Julie, kedves hogy mondod-intettem neki bohókásan. Aztán az osztály többi tagja (vagyis a fiuk, pár azért még hiányzott) csoportosan érkeztek meg Chris és Nick mellé. Akik még mindig nem jöttek rá ki is a Jacob által emlegetett "vendég".....No comment. 

-Mi van?????????-óbégatott egyszerre pár fiú a távolba.-Lív itt van????????-kiabáltak tovább. Majd mikor megbizonyosodtak róla hogy tényleg én vagyok e, a kettő normálatlan (Chris és Nick) ló futtában indult meg felém. És már azt hittem nem is lassítanak, inkább letarolnak. De szerencsére nem ez történt. Megálltak előttem, jól megnéztek. Majd annak kellett eljutnia az agyamig hogy ez a két srác agyonra ölelget. (what?)-Ne csináld.!!! Mond hogy maradsz!!-csillogott szemük

-Nyár végéig biztosan-közöltem velük, mire azonnal egymásra néztek, szinte szemük mosolygott. Chris újra felém fordult, nem nagyon láttam előre mit akar csinálni. Megragadta derekam s felemelt. Kellett neki pár perc mire letett, de épségben megúsztam :D

-Lív, hát a lovat nem hoztad?-hallottam meg Viktor hangját, s azonnal felé kaptam fejem. A pár hiányzó srác, épp akkor érkezett meg a focipálya felől. Gondolom edzésük volt. (igen, a "pár srácba" "Ő" is belekerül.) Ott loholt Marcus mellett, s mikor felém kapta fejét, elmosolyodott, én vissza mosolyogtam, aztán hagytuk is egymást nyugalomba

-Milyen lovat?-nevettem fel értetlenül

-Tudod, a Maximust-nevette el magát, a többi sráccal a háta mögött. 

-Nem is ló, szerintem unikornis-tette hozzá Martinus...találkozott tekintetünk, az ő szemei mozogtak le fel...végig nézet rajtam, újra és újra. Na álljunk meg..ez most stírölt??? Össze kulcsoltam karjaimat, majd testem elé helyeztem őket. De tekintetem még mindig rajta járt. Talán valami jelre vártam. Pislogott egy nagyot, majd enyhe sokszoros bólogatással, elkapta fejét.-Na én bemegyek-fordult a többi fiú felé, akikkel lekezelt. Majd ismét felém nézett.-Sziasztok-intett úgy általánosságban majd megfordult s felszaladt a házuk verandájára. Nem nézett vissza többet...csak besurrant a házba. Hm, így is lehet...Felőlem.


Ez sem a leghosszabb, de próbálkozom. Remélem azért megüti az elmegy faktort :)

(Már ha van olyan)

Az új táncos (MarcusandMartinus f.f) łłłBefejezettłłłWhere stories live. Discover now