Megmondtam neki hol találja...

555 64 11
                                    


Elköszöntem a többiektől, akik szomorúan bejelentették hogy ezen a héten még suli van nekik szóval nézzek majd be..na de ezt már tök boldogan. Aztán bekopogtam a házba, vagyis az otthonomba, s választ nem várva rontottam be s szívtam magamba a régi illatokat. Örültünk egy sort, 20 millió puszi 400 ezer ölelés..és befejezték, de asszem még nem úszom meg mára. Edward elment, egész végig volt köztük egy kis passzivitás apuval..mi pedig anyuval próbáltunk témákat váltani nehogy cirkusz vegye kezdetét. 

De most már lógva hagytak. Ugyanis apunak dolgoznia kellet menni. Tudjátok, esti műszak. Bah...Paula pedig elment edzésre. Anyu pedig főz. Szóval szép lassan felsétálok a szobámba, nem sietek el semmit...Végig néztem minden bútoron, falon porszemen. Nem hagytam ki semmit. Majd aztán elérkeztem a fehér ajtóhoz. Amiből kihallatszott a szobám hívó szava. Egy óriási nagy sóhajtás után benyitottam. Minden ugyan úgy volt ahogy hagytam. Ez elő idézett egy hatalmas mosolyt az arcomra. Az íróasztalomon ugyan olyan kupi van mint eddig. De az ágyam be van vetve..pedig szana szét, túrva hagytam itt. Ahogy látom a komódon lévő képkereteket nem piszkálta senki, ugyan arra állnak ahogyan eddig szoktak. Na várjunk..Hol van a..

-Anyu. Hova tűnt a...-kiabáltam hirtelen neki a kétségbeeséstől. Aztán végül csendben maradtam, eszembe jutottak a dolgok. Megmondtam neki hol találja, de arra nem gondoltam hogy megkeresi és el is viszi...

Ne ne ne! Beszélnem kell vele, félre fogja érteni. Aj istenem. Ezt megint jól megcsináltam. Idegességemben kirontottam az erkélyre, s lehuppantam a hideg padlózatra. Az arcomat a tenyerembe raktam s szörnyülködtem. Azt hiszem hangosan is. Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek. 

-ezt keresed?-szólt hirtelen egy hang. Jó nem is egy hang csak Martinus volt, mint állatában mindig. Ki más beszélne az erkélyem alól...Azonnal felkaptam a fejem, s felálltam. A korláthoz siettem, majd megláttam őt. Haja be volt lőve egy oldalra. Fehér póló fekete szakadt nadrág...

-elolvastad?...-kezdtem, de be se tudtam fejezni. Lepisszegett. Majd a zsebében kezdett matatni. Kihúzott belőle valami műanyagot. Nem tudtam mi az míg nem...rájöttem hogy az egy öngyújtó. A láng kipattant belőle. 

-Tök mindegy-röhögött fel, majd a lángot a fehér papírra tette. Ami aztán meggyulladt.-előtted égetem el, hogy felfogd.-mosolygott egy gúnyosat, én pedig elképedve néztem ahogy a lángoló fecni kiesik a kezéből s a betonútra hull..


Az új táncos (MarcusandMartinus f.f) łłłBefejezettłłłWhere stories live. Discover now