Faképnél hagyták?..

538 67 17
                                    


-az már nincs sehol. Faképnél hagyták, és összetört.-sziszegtem ki, majd felnéztem az arcára. Tekintetünk összes csatlakozott, de ő egyből megszakította. Lassú bólogatással kezdte kémlelni a gucci cipője orrát. Ismét bele akartam túrni hajamba, de a mozgás megállt. Copfba fogtam az egészet, lófarok formában fújta tovább a még süvítő szél. 

-Faképnél hagyták? Nah..akkor abból már kettő van-nézett fel arccal teli gúnnyal, le se tudta volna mosni az utálatot. 

-ezzel meg mit akarsz?-nevettem fel kínosan. 

-Tőled kaptam a legtöbb kosarat, és a feléről még csak nem is tudsz. Mert mindig azt hiszed csak neked rossz. Pedig már ideje lenne  észre venned hogy ez nem így van.-sóhajtott-akárhányszor össze veszünk, mindig azt hiszed nekem ez az egész csak játék, ugye?-tekintetem keresgélte, de az folyton folyvást meghátrált. Hisz ez teljesen igaz...

-nem adsz másra okot-pislantottam fel, mire ő megrázta fejét, s csak annyit mondott

-hagyjuk-legyintett. Majd megfordult és elindult a másik irányba. Nálam pedig kiborult a pohár. Felpaantam és utána kiabáltam.

-Látod? Már megint csak elmenekülsz.-Megtorpant-ahelyett hogy ide állnál és megmondanád hogy mi van!-Kiabáltam-Nekem ebből elegem van-mondtam már szótlanul halkan.

-Az igazságot akarod?-termett hirtelen elém, s a szemembe nézett. Bólintottam egy erőltetettet majd vártam a választ-Eddig azt hittem szeretlek. De most már azt sem tudom mit érzek..-mondta halkan majd lehajtotta fejét. Nekem pedig abban a pillanatban legördült egy könnycsepp.-összezavarodtam-nyelt nagyokat, majd hunyorító szemeit az enyémbe véste.. 

Az új táncos (MarcusandMartinus f.f) łłłBefejezettłłłWhere stories live. Discover now