Líven múlik minden..

548 67 25
                                    


-Most mit csináljak?-lépett elém fejét fogva, érezte hogy elcseszte. Láttam az arcán..

-semmit. Ez ennyi volt-túrtam bele hajamba..

-tesó, hagyd. Ebből már nem tudsz kihozni semmit-mondta Jacob, majd lehuppant a betonra....Martinus segítség kérően fordult újból felém, de most az egyszer én sem tudom mi legyen. De a nyomasztó arcokat semmi kedvem nézni.

-figyelj-léptem oda elé-itt lesz egész nyáron-figyelmesen vártam a reakcióját...

-itt lesz hát-szorította össze szemeit-csak direkt úgy intézi a dolgokat, hogy ne legyünk egy helyen.-ehhez senki nem tudott hozzá szólni. Mindenki tudta hogy Martinus ezt úgy elszúrta, hogy lassan azt kell mondanunk hogy Líven múlik minden. Hogy össze jönnek e újra, hogy barátok lehetnek e megint, hogy idegenek lesznek e inentől kezdve...És itt jön a bökkenő, Lív elég haragtartó típus. Feltéve ha Martinus "mást" jelent neki. Remélhetőleg többet mint egy gyerekes összeveszés.

Martinus egyre jobban begőzölt. Visított róla az ideg.

-ennyire ne akadj már ki-szóltam rá, amit asszem nem kellett volna

-ne akadjak ki? Hah, ez vicces-röhögött fel-van okom idegesnek lenni. Próbálok megtenni érte mindent, de neki egyszerűen ez nem elég-ordibált jobbra balra.-és ha ez nem jó, akkor sajnálom. Keressen egy olyan srácot aki ezt még annál is tovább bírja. Befejeztem-mondta a végére már nyugodtabban.-nem fogom kerülni, nem fogok miatt elmenni helyekről. Tudomást sem fogok róla venni. Elég volt-mondta fokozatosan a magáét.

-Mondjuk én sem örülnék ha hazudna nekem a pasim-szólalt fel Nora a bódé mögül. Hogy kerül ő ide??

-Nora kussolsz-ordított rá Chris. Ami igazán hatásosnak minősült..hm, gyakrabban is csinálhatná..Hirtelen megrezzen a telefonom a zsebemben, aminek hatására megriadtam. Gyorsan kaptam elő telom, s azt hiszem az olvasott üzenettől, nem csak belül fagytam le, hanem kívül is..

-Sel, minden rendben? elsápadtál-lépett mellém Jacob. Nem reagáltam, csak a készüléket néztem, Jacob kikapta kezeim közül, s felolvasta.

//Sel, segíts//

-ki írta?-pattant fel Chris.

-Lív volt-nyöszörögtem ki darabosan. Majd végig futott valami az agyamon. Nem fagyhatsz le, a barátnődnek szüksége van rád. Össze szeded magad és felhívod. Azonnal vissza tért eszem. Hirtelen feléledtem. Kikaptam Jacob kezéből a készüléket s tárcsáztam. Kihangásító gomb már szinte alap volt.

-Lív mi van? Hol vagy?-szóltam bele idegesen, már lassan remegtem is a frusztrációtól.

-grandi-ejtette ki, hangja alapján sírt, s a félelem sem volt kizárva-feljöttem, és valaki belökött, be vagyok zárva valahova. Srácok segítsetek.-könyörgött, de az arcok alapján senki nem tudta a hely hollétét. Mire megkérdeztem volna, a két telefon szétkapcsolt. Azonnal felnéztem, s Martinust kerestem tekintetemmel. Mivel a számunkra ismeretlen helyek biztosan nekik valami közös dolgok vagy elnevezés. Pár perce itt állt mellettem, hallgatta a hívást, most hova a picsába tűnt el?Ez most nem az a pillant ahol duzzogni lehet...nagyon ajánlom neki hogy térjen vissza az esze, és keresse meg Lívet, mert itt csak ő tud segíteni...

Sziasztok! néha-néha el akadok de valahogy próbálom orvosolni a hibáimat. A jó részek egyre kevésbé jönnek össze, és lassan én is észre veszem hogy térek át a sablon cselekmény láncra..próbálkozok, de az utolsó évem az osztályommal pár napja, eléggé elvette az eszem.

UI.:sok sikert a holnapi (idegennyelvi) kompetencia íróknak!!

Az új táncos (MarcusandMartinus f.f) łłłBefejezettłłłWhere stories live. Discover now