Ennek a srácnak az imidzsét, nem tudja túlszárnyalni senki...!

527 65 14
                                    


  -Ha jövök nem a szüleidhez jövök. Neked akartam oda adni.-vágta rá nevetve.-na lépek.-kacsintotta

-Használd az ajtót-szóltam rá mielőtt megmozdult volna. De csak legyintett.

-Minek? Itt gyorsabban leérek.-nevetett ki egyszerűen.

-egyet mondj már el nekem-mondtam ki, mire ő azonnal vissza fordult. Nem mosolygott, csak komoran próbálta elképzelni mit is akarok. De ugyanakkor szemei csillogtak. Szőke melírozott tincsei a szemébe lógtak. Most egyszerűen megkérdeztem volna hogy miért tartogatta a pulcsim. Mert biztos vagyok benne hogy nem ez volt az egyetlen oka hogy nem hozta előbb vissza. Ismerem mikor kamuzik. De annyira nem vagyok bátor hogy ezt feltegyem. Mert az egy újabb veszekedéshez vezetne.-hogy a fenébe mászol te ott le és fel? az több mint 4 méter könyörgöm-fogtam meg homlokom nevetve. 

-Megakarsz szökni vagy mi?-mosolyodott el, ami mondanám hogy elvarázsolt de nem! Ex barátnő révén, ne mondhatok ilyet. Sem hasonlót! 

-nem..-simliztem kicsit feltűnően.-miért nem tudlak elképzeli hogy mászol?-gondolkoztam el töprengősen. Mire ő felnevetett..Oh ho!!! Ezt a gyors mozdulatot nem láttátok. Beharapta alsó ajkát, csak pár másodpercre, majd széles mosollyal hajtotta le fejét, s rejtélyesen nézett fel szemeivel.  Hát igen, ennek a srácnak az imidzsét, nm tudja túlszárnyalni senki.

-mert még sosem láttad. Gyere-billentette meg fejét az erkély felé, arra utalva hogy kövessem. Pár percig nagyot nézve, hezitálva álltam egy helybe, majd keresztbe tett karokkal léptem ki utána.-Lépj fel a korlátra-mutatott rá

-én?  na azt elfejetheted-nevettem fel feszülten. Biztos hogy nem fogok lemászni aztán meg leugrani. Minek néz ez engem?

-bízz bennem. Vigyázok hogy ne törd össze magad. Mint ahogy általában-

-ezzel meg mire célzol?

-arra hogy béna vagy a mászásban-

-ez nem igaz

-nem?-mosolygott szélesen, de nem csak mosolyával, szemeivel is.-talán én voltam az aki leesett a fáról? vagy a jégen? vagy a vízbe? vagy aaa...-félbeszakítottam

- jolvan jolvan, hagy abba-csapkodtam kezeit nevetve.-béna vagyok na. De ne sorold tovább.

-miért ne? Tetszenek ezek a sztorik-nevetett

-jah gondolom. Napokig érezted hősnek magad-

-és az baj?-nevetett

-nem baj..de az az egódnak már túlzás volt-vertem rá vállára mire felszisszentet (Jól esett)

-de az egó most lelép. Vissza kell érnie matekra-csettintett, majd átlépte a korlátot, átmászott, s leugrott. Kicsit parázva néztem utána, de talpra esett. (mint a macskák) 

-eljöttél a suliból?-gyanakodtam

-valakiért még mindig megéri intőt kapni...


Az új táncos (MarcusandMartinus f.f) łłłBefejezettłłłWhere stories live. Discover now