Hol vagy???...

676 69 8
                                    


Emlékeztek arra a mondatra amit Martinus a fejemhez vágott? Jóóó..én sem voltam ártatlan. De ha tudni akarjátok, olyan kibaszott messze vagyok attól a mondattól..hogy kb 11 órára. Sőt..a duplája is akár...

És hogy milyen 11 óráról magyarázok én itt? Hah ha ti ezt tudnátok...

Egyszer volt hol nem volt, ahol a kurta farkú kismal....hé álljunk csak meg...ez nem is ugyan az a történet....Meglehet hogy összekevertem.... 

Lényegében az történt, anyu kapott egy telefont, valami ügyvéd hívta....nah és így kerültem vissza Osloba.... Nem nagy cucc de azért nem is kicsi..

De hogy történt az első találkozás? 

Begördült a taxim egy rohadt flancos Oslo-i kerületbe. Végig családi házak sorakoztak..Házak? Inkább birtokok és luxus apartmanok...valaki ilyenekben él? Anyám...

A taxis megállt egy óriási fehér....blablabla háznál..Anyu a kezébe nyomtam a pénzt, amit gondosan újra számolt, majd kipattant s a csomagtartóhoz lépett, én is kiverekedtem magam a biztonsági övek rengetegéből, majd össze ráncolt homlokkal néztem ahogy a szülöm oda lép egy nyájas mosollyal vigyorgó ember felé. Lassan kiszálltam a kocsiból, majd makacs fejjel oda lépkedtem anyu mellé. Aki épp valami beszédet nyomott le Edwarddal. 

Hiába, Martinusnál is van nagyobb problémám. Lehet hogy sosem látom többet. Atya ég!!!!

-Szia. Edward vagyok-nyújtotta felém kezét udvariasan, vigyorogva. Én pedig csak ránéztem a nyújtót végtagra, majd a hevesen vigyorgó arcra, s flegmán buborékot fújtam a rágombol. 

-Olívia-sziszegtem unottan. Majd el is fordítottam fejem. 

-Menj be, pakolj le. Erika, a házvezetőnő..majd eligazít-mutatott a már jobb arcú testesebb hölgyre. Akire már nem néztem annyira gúnyosan. Intett felém egyet, majd én megfogva a Böröndjeimet/dobozaimat (egybe volt mind) Megindultam Erika társaságában. 

-Oh!-fordult utánam Edward.- A cuccaidat hagyd csak itt, majd Osvald beviszi-csettintett az igazán fess embernek. Megforgattam a tekintetem, majd átadtam a cuccaimat. 

Erika bevezetett, az óriási barna dísztéglával borított épületbe, s elém tárult egy akkora nagy nappali placc..hogy az csak na. Minden fehér...semmi sem más színű. Jó talán egy két helyen egy kis szürke vagy épp fekete...de mindegyik klappol. 

-A konyha arra van, este 8 kor vacsora.-Mutatott bal oldalra.-arra pedig a lenti fürdőszoba-mutatott jobbra.-a lépcsőn fel pedig a hálószobák, gardróbok, fürdőszobákat találod meg. Gyere- utasított fel az emeltre. Lassan haladtam fel a padlószőnyeggel borított falépcsőn..idegen volt a közeg. 

Fent egy elég nagy folyosó fogadott. A plafonról lelógtak a hatalmas aranyra festett üvegcsillárok. Bámulatos volt. 

-Ez lesz a te szobád-mutatott fehér ajtóra..s annak közepre arany betűk voltak kicsire gravírozva. "Olívia" Ch felkészült...Csodálom hogy tudta a nevem....

Erika bátorítóan nézett rám...erősen próbálkozott tekintetével hogy végre lenyomjam a kilincset. Ezt meg is tettem. A szoba egyszerűen elvarázsolt. De akkor is hiányzott a régi....Itt még erkélyem sincs :( ...

Ahogy beléptem a szobába, elém tárult egy fehér laminált padló..a velem szemben lévő fal fehér volt, a bal oldali barna..s így váltakozott a négy fal között. A bal oldali falnál egy hatalmas kétszemélyes ágy foglalt helyet, ami igen csak ridegen fogott el. Ahogy az egész szoba is összességében. Az ágy melletti falnál egy íróasztal volt látható. Szintén fehér! Előtte egy fehér(!)szék. Semmi laptop vagy számítógép. Az ággyal szemben volt egy gardrób. Erika a falba épített ajtót lazán elhúzta, s elém tárult kb a szoba méretének a fele lehetett a nagysága a ruhatárnak. Üres volt, és bizar. Ki tart ekkora szekrényt.?

Az új táncos (MarcusandMartinus f.f) łłłBefejezettłłłWhere stories live. Discover now