KHM...

831 82 13
                                    

Emlékeztek, hogy mennyire szorongva érezem magam mikor elindultunk Osloból? Hogy mennyire féltem? Az első sulinapom miatti remegés uralkodott elmém fölött. Pánikoltam. Féltem!

Aztán egy idő után, már úgy gondoltam lesz ami lesz. Vagy jobb lesz vagy nem. Emlékeztek mikor azt mondtam minden rosszból egyszer valami jó kerekedik? És mi történt? Nem adtam fel, s kiálltam magamért. Nem adtam fel az életem minden egyes pofán csapásnál, amiket az élettől kaptam. Nem nyúltam pengéhez, sem más dologhoz ami az életemet befolyásolná, vagy épp elvágná. Mert ha belegondolunk, ez mind hülyeség..Egy pengével sem lesz jobb minden, nem fogod megtudni hogy kinek vagy fontos ha szétvagdosod karod, vagy bármelyik bőrfelszíned. És ha azt érzed nincs értelme élned mert nem számítasz senkinek...gondolj erre a történetre! Mert nem is gondolnád, hogy milyen fontos lehetsz egy olyan személynek, akit te mindig is eltaszítottál magadtól. Lehet hogy pont ő az aki sínre vezeti az életed. Mellette fogod biztonságban érezni magad, mert megbízol benne! 

És ahhoz hogy minden helyre jöjjön, nem kell drog, cigi, vagy épp penge. Ezek nélkül is megtalálhatód magad, csak tarts ki! Vidd végig amit elterveztél, s sose hátrálj meg.! Lesznek gyenge pillanataid! Mindenkinek vannak..a körülötted lévő felnőtteknek is töm érdeknyi volt, csak nem tudsz róla...De ők is átvészelték! Akkor te miért ne tartanál ki a végsőkig? Hiszen ehhez is csak egy dolog kell...HINNED KELL MAGADBAN!..

Én sem adtam fől, és enyém az a srác akiről nemrég csak álmodoztam. Itt van velem, s együtt meredünk a fán hagyott monogramokra...Nincs annál a világon jobb érzés ha érzed, fontos vagy valakinek, és számítasz neki. 

De nem lehet minden történetnek úgy vége mint a Twilight-nak. Vagy mint a magyar népmeséknek...Nem egy könyv szerző alakítja az életed!  Csak te magad teheted naggyá magad!

Én pedig itt köszönök el! Legalábbis az első évadtól..Pár hónap múlva ismét össze futhattok e történet szereplőivel, de csak a második évadban derül ki minden...A második évad, ennek a résznek lesz utódja, nem más könyvborító alatt...

                              ---------------------------Legfontosabb Szereplők-----------------------------------

Olívia Larsen.....a vezeték neve figyelmetlenség folytán íródott így...viszont kicsit egyedibb lett....

Marcus és Martinus Gunnarsen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Marcus és Martinus Gunnarsen..Róluk nincs mit mondanom, az összes MMer amint képet lát róluk, ugyanazt az érzést érzi...

Róluk nincs mit mondanom, az összes MMer amint képet lát róluk, ugyanazt az érzést érzi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Az új táncos (MarcusandMartinus f.f) łłłBefejezettłłłWhere stories live. Discover now