Bele égtek mindenbe :)

521 61 14
                                    

Huh. Ha tudnátok mi történik most, elállna lélegeztetek s össze rándulna gyomrotok. Mármint, ha átélnétek helyettem. 

Tudjátok volt az a nap mikor, Selma itt volt, na meg más is.... Attól a naptól kezdve minden a feje tetejére állt. Mármint jó értelemben. A szememben a világ 360 fokot fordult. Ugyanis a kapcsolataim úgy javultak ahogy csak tudtak. Már amelyik.. 

Edwarddal rendeztük a dolgokat. Mára már lassan egy igazi apa lánya kapcsolatra utalhatunk ha rákérdeznek. És hát itt jött a durranás. Ez a jó viszony, elvezetett egyhatalmas döntéshez. Ki találja ki?

Jó, igen lehetne egy fokkal jobb is, de legalább ennyi már haladás. Egyik reggel Edward felhívta anyut és lebeszéltek valamit. Amit én csak később tudtam meg. 

Megtudtam, hogy elutazok a nyárra. Kicsit távolabb Oslotól. Edward pedig elkísér a repülőúton, majd egy bérelt kocsival el is visz. De ő nem marad. Na ki találja ki hova tartok épp most? Még én is alig hiszem el hogy Troforsban fogom tölteni a nyarat. ÁÁÁÁ!! 

-Nemsokára ott vagyunk-mosolygott rám Edward a kormány mögül.-várod?-

-Nagyon-ujjongtam, közben pedig széttapostam lábaimmal a kocsi szőnyegét.

-örülök neki-biccentett, majd elfordította a slusszkulcsot. Abban a pillanatban megakadt lélegzetem. Edwardnak további szóra nem volt lehetősége. Mivel nekem egy hatalmas mosoly kerekedett arcomon, s abban a pillanatban kapcsoltam ki biztonsági övem s rontottam ki az ajtót. Mikor körbe fordultam mi változott, a mellkasom bearanyozódott. Lángolt bennem a jókedv s az öröm. Becsaptam a kocsiajtót, majd tovább kémleltem a környéket. Egyszerűen hihetetlen hogy megint itt vagyok, és semmi sem változott. Az emlékek nyoma mindenhez odatapadt, azt se eső se hó lemosni nem tudja. Bele égtek mindenbe :)

-Na ne na ne! Lív!!!-kiabálta valaki a hátam mögül, abban a pillanatban megfordultam, s a kiabáló fél, azonnal nekem esett.

Az új táncos (MarcusandMartinus f.f) łłłBefejezettłłłWhere stories live. Discover now